nstemi 28.12.08, 23:44 Można prosić o małe wyjaśnienie stałych użytkowników? Forum nazywa się mężczyzna, tak? Co generalnie oznacza faceta, tak? Chromosomy XY i takie tam? Więc dlaczego najbardziej aktywne są tu kobiety? Kobieta 2 czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 00:45 nstemi napisała: >... eheś, ja też nie mogę znieść że tu tyle bab :D Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Kolejna... 29.12.08, 01:01 O ja pier...le kolejna odkrywcza co to myślała, że jak wejdzie na forum mężczyzna, to będzie jedyną kobietą. Załóż jeszcze wątek co masz kupić swojemu misiaczkowi i już będzie pełnia pełni Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kolejna... 29.12.08, 10:42 modrooka napisała: > O ja pier...le kolejna odkrywcza co to myślała, że jak wejdzie na forum mężczyzna, to będzie jedyną kobietą. Załóż jeszcze wątek co masz kupić swojemu misiaczkowi i już będzie pełnia pełni -- Ale o co się pieklisz modrooka modlicho? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Kolejna... 29.12.08, 11:30 O to że co najmniej z częstotliwością jeden na tydzień pojawia się wątek jakiejś zdziwionej laski, że tu przecież mieli być mężczyźni a ja miałam być sama pośród góry testosteronu Już mi się to znudzilo Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kolejna... 29.12.08, 11:36 Nie czytaj lub poszukaj spokojniejszej przystani :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Kolejna... 29.12.08, 12:13 No co Ty, nie odmówię sobie frajdy strzelenia bulwersa Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Forum dla mężczyzn? - jak kazde inne :) 29.12.08, 09:07 Uklad/podzial pracy jest dzis taki, ze kilkakrotnie wiecej Pan siedzi przy komputerach, co znajduje swoje odbicie rowniez na tym forum. Do tego doklada sie dzialanosc Admina trzymajacego sie opcji, ze jest to forum o mezczyznach, a nie dla mezczyzn. Ot i cala historia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 09:53 Gdyby tu nie było tyle fajnych kobiet, w życiu bym tu nie zaglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 10:16 grz.egorz napisał: > Gdyby tu nie było tyle fajnych kobiet, w życiu bym tu nie zaglądał. Te znajdziesz i gdzie indziej. Problem w tym, ze bylo tu tez paru fajnych mezczyzn, ktorych Admin (w spodnicy) przegonil. Odpowiedz Link Zgłoś
autume Ja przeżyłem... 29.12.08, 11:12 grz.egorz napisał: > No, też żałuję. ...jak szczur wojnę atomową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Ja przeżyłem... 29.12.08, 11:40 autume napisał: >> ...jak szczur wojnę atomową :))) > Będziesz się teraz rozmnażał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Ja przeżyłem... 29.12.08, 11:52 nawrocona5 napisała: > Będziesz się teraz rozmnażał? :) Najpierw skompletuję licznik Geigera. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 11:33 grz.egorz napisał: > Gdyby tu nie było tyle fajnych kobiet, w życiu bym tu nie zaglądał. Podlizus Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 12:12 Nie wiem, wymyślam na bieżąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 12:42 Na biezaco to trzeba rachunki placic - takze te sercowe. Myslenie mozna odlozyc na potem :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 12:48 > Myslenie mozna odlozyc na potem :) Najlepiej to odłożyć i nie pamiętać :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 14:24 Uwaga: watek nie dla glupich forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=86394393 Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 14:31 Tygrysio to przewidziała. Temat zakończony. Możecie iść do domów. Swoich. Lub zamężnych sąsiadek. :P Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Forum dla mężczyzn? 29.12.08, 14:35 menk.a napisała: >Możecie iść do domów [...] > zamężnych sąsiadek. :P O tej porze ??? Jak mężowie ze zmiany do chałup wrócili ??? Odpowiedz Link Zgłoś