janwatroba 07.04.09, 15:20 Narzekacie na facetow w niemal kazdym watku, to po ch... pana siedzicie na meskim forum?! Jak wam, zle to wsadzcie se kija w d... a potem idzcie na forum kobieta a FM zostawcie normalnym facetom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 07.04.09, 15:35 > Narzekacie na facetow w niemal kazdym watku, to po ch... pana > siedzicie na meskim forum?! Żeby lepiej dotrzeć do adresata - Helooooł Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 07.04.09, 15:53 martwiłam się, że już wtorek, a tu jeszcze nikt nie założył wątku dyscyplinującego... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 07.04.09, 16:01 Przyznaj się - podszyłaś się pod jana i sama założyłaś ten wątek bo nie wytrzymałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 10:18 powtarzasz się, skleroza? Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 13:15 Doputy bede sie powtarzal dopoki stare zolzy z toba na czele beda tu - niczym mantre - publikowaly babskie posty i robily z tego forum Forum Kobieta bis. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 13:47 znajdż mi tu jakiś moj typowo? babski wpis, os początku marca chyba nic takiego tu nie napisałam. Sam jesteś zdziwaczałym staruchem. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 12:48 > FM zostawcie normalnym facetom. Na FM takowych brak :F Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 13:12 Tak jest! Na FM brak normalnych facetow, bo Wy nas odstraszacie. Zamienilyscie to forum na miejsce bezprzedmiotowych narzekan starych panien, sfrustrowanych swoim losem. jedynymi przedstawicielami plci meskiej, ktorzy - od czasu do czasu - tu zagladaja to geje, niedojrzali emocjonalnie faceci i chlopcy w wieku gimnazjalnym. W rezultacie normalni faceci (majacy zony, dzieci, dom, psa etc) nigdy tu nie zaczna na powaznie pisac (poza postami wyrazajacymi dezaprobate - jak moje), bo to forum tylko z nazwy jest "meskie". Content to jeb...ane "Bravo girl" Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 13:28 > Tak jest! Na FM brak normalnych facetow, bo Wy nas odstraszacie. Masz się za normalnego faceta? Dooobre! A to Ci się dowcipasek udał > W rezultacie normalni faceci (majacy zony, dzieci, dom, psa etc) Aaaa to jest definicja "prawdziwego faceta" wg wątroby jana. No to trzeba było tak od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 18:32 dopiero pod wieczów mi się przypomniało, że miałam przyjść poodstraszać. może byśmy jakiś grafik ustaliły, dyżury czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Sfrustrowany janiewątrobo 10.04.09, 15:26 Po pierwsze primo: "nas odstraszacie", czyli Ciebie również? :D Bardzo śmiesznie Ci to wyszło, doprawdy. Po drugie primo: to co wg Ciebie jest normą, nie jest normą ogółu, więc możesz się bujać ze swoją normalnością ile chcesz - kogo to obchodzi? Po trzecie primo: załóż sobie żesz w końcu swoje prawdziwie_męskie forum i przestań brzydko pierdzieć, bo ujmuje Ci to resztkom tej męskości, która jeszcze się gdzieś w Tobie tli - jęczysz gorzej niż sfrustrowany babsztyl ciężarny w dodatku :P Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 08.04.09, 18:28 nałykałeś się za dużo tranu od wieloryba albo zassałeś ikrę nie z tej rybki ;-) albo nie robiłeś ostatnio NIC poprostu panie PROblematIC ;-) a wiesz ze u skórnego też leczą grube Baby? noto masz motto na Lato ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 09.04.09, 16:46 Popieram autora postu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 09.04.09, 16:53 a co to porozmawiac nie mozna? a niech sobie pisza byle z sensem :P ja tam sobie czasem zagladne na FK i jakos nikt mi niczego w d... wsadzac nie chce. ale na 'przyjemnosci' najwyrazniej sobie trzeba zasluzyc lol Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 09.04.09, 16:56 ps. tak dlugo jak nie beda chcialy dyskutowac z nami o tym czy lepsza jest podpaska czy tampon to nie mam nic przeciwko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lvar Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 10.04.09, 00:17 Daj spokój i postaraj się zrozumieć. Dla kobiety to prawdziwa tragedia nie mieć mężczyzny, na którym mogłaby się oprzeć i polegać. Te wszystkie 'postępowe' zaklęcia o tym jak wspaniale jest być singielką (brrr, cóż za nowomowa) są o kant tyłka potłuc w zderzeniu z rzeczywistością. I sztuczny uśmiech starej panny nie współgra z nocnym płaczem w poduszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
firstzgred Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 10.04.09, 16:15 lvar napisał: > Dla kobiety to prawdziwa > tragedia nie mieć mężczyzny, na którym mogłaby się oprzeć i polegać. dla mężczyzny to też prawdziwa tragedia mieć kobietę, która cały czas się na nim opiera i polega. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 10.04.09, 00:20 >Jak wam, zle to wsadzcie se kija w d... > a potem idzcie na forum kobieta a FM zostawcie normalnym facetom. właśnie, ej, spadaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 10.04.09, 00:22 Co prawda, to prawda..niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1982 Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 10.04.09, 00:36 zal mi starych panienek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
misia_46 Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 10.04.09, 15:48 hahahaa nic dodac nic ujac:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: Do stada sfrustrowanych babsztyli na meskim f 11.04.09, 06:58 janwatroba napisał: > Narzekacie na facetow w niemal kazdym watku, to po ch... pana > siedzicie na meskim forum?! Jak wam, zle to wsadzcie se kija w > d... a potem idzcie na forum kobieta a FM zostawcie normalnym > facetom. Amen!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś