Gość: Rickson Gracie IP: 80.51.254.* 04.12.03, 18:38 Ja tam bym im wszystkim skopal dupy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziomuś VT Re: Pankration IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:55 no to zapraszamy na kolejne eliminacje w VT które odbędą sie chyba w lutym. info na www.valetudo.pl generalnie to zaqpraszamy wszystkich kozaków co myśla że są mocni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Pankration IP: *.chello.pl 05.12.03, 00:11 Po pajacowaniu $%#%#$ Latkowskiego i innych nareszcie mamy artykuł który nas nie krzywdzi. Dzieki! Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as kawalek olowiu w dupe IP: *.client.attbi.com 05.12.03, 01:22 Co to ma byc? NIe wolno tego , nie wolno tamtego? Co wynik takiej walki ma okreslic? Prawdziwa walka nie ma regol, dlatego zwyciezca jest prawdziwym zwyciezca. To jest tylko brutalne pajacowanie. W prawdziwej walce, ja przecinam przeciwnikowi sciegna w kolanie. Bol jest taki ze odechciewa mu sie walki do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta olow zdrowiu szkodzi IP: *.crowley.pl 05.12.03, 02:35 Gość portalu: as napisał(a): > W prawdziwej walce, ja przecinam przeciwnikowi > sciegna w kolanie. A potem przystawiasz do lba pancerfausta i pociagasz za spust? Snij dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipa Re: olow zdrowiu szkodzi IP: *.katowice.supermedia.pl 05.12.03, 14:43 sie filmow kolega naogladał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu_judo_poznan Re: Pankration IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 16:13 chcecie prawdziwej walki "bez zasad", realnej, ulicznej? zróbcie turniej na betonowym bosiku do kosza, wtedy każdy dobrze wykonany, klsyfikowany w regulaminie judo na ippon rzut bedzie decytowal o wygranej. Wtedy najprawdopodobniej przegrana osznaczała by w najlepszym wypadku pobyt w szpitalu, ale w końcu ma byc bez zasad prawda. Smiesza mnie komercyjne, marketingowe slogany z plakatow: walka bez zasad, walka uliczna realna. Jezeli ktos uwaza ze na ulicy w prawdziwym starciu bez zasad wygra i ocali zycie schodzac do parteru, stosujac balaszki, "trojkąty" i tym podobne techniki to zycze mu powodzenia. TE WSZYSTKIE CHASŁA TYPY "WALKI BEZ ZASAD, STREET FIGHTING" ITP TO CZYSTY MARKETING, LEP NA FRAJERÓW PŁACĄCYCH GRUBE BAŃKI ZA TRENINGI. Robienie z tego sensacji tylko napedza ten komercyjny motor. Vale Tudo jak kazdy sport nie ma nic wspolnego z walką realną, bez zasad, jak kazdy sport ma swoje ograniczenia i reguly. To tak jakby zmieszac kickboxing czy taiboxing z judo, zapasami czy sambo, usunac ogrniczenia czasowe i zasady punktowania ograniczajac sie do wygranej przez knock- out lub "odklepanie". Troche dziwnie nazwac to walka bez zasad prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Pankration - czyli bij, zabij IP: 212.244.107.* 10.12.03, 21:07 To jest kolejny objaw naszej upadającej cywilizacji. Tak było na koniec starożytnych greków i rzymian. Tego nie widać, jak nie widać dziury ozonowej. Jak ktos to lubi to jego sprawa i niech się bije. Nie wolno tylko atakować nikogo kto na to niema ochoty. Ja bym chętnie wysłał takich zawodników do Iraq oraz Afganistanu. Tam można sobie użyć w poszukiwaniu Al Kaidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominator_ Re: pytanie ? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 23:27 kto wie dokładnie kiedy są nastepne eliminacje ? a czy ktos tam stosował kiedykolwiek technike WOLNIEWITSU (chyba tak sie to pisze) je bym tez sie chetnie na to zapisał , ale na pogladanie , bo narazie brak jednego zeba i 5 wstrzasy mozgu i 2 wizyty w szpitalu mi jak narazie starca ( narazie jestem 45 % fajterem :-D ) ale ogladac i sie pouczyc moge . PS.KTO CHCE KUPIC MARKOWY SPRZED DO SAMOOBRONY FIRMY AMA ( NOWY ) mam bardzo niskie ceny mam taniej niz sam diler : AMA@bron.pl dominator_1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś