Dodaj do ulubionych

lubię sex grupowy ;)

09.12.03, 11:09
witajcie,
to na tym forum mój pierwszy post...:)
bardzo lubię sex grupowy w 3 lub w 4 osoby. uwielbiam się kochać zarówno z
facetami jak i z kobietami... mam coprawda małe doświadczenie, pewnie
miałabym większe ale... mój mąż raczej nie akceptuje /zazdrość:)/ innego
faceta w naszym łóżku.
w tej chwili zastanawiamy się nad trójkątem z dziewczyną, niestety ciężko
idzie szukanie... ;))
co wy na to? czy ze mną jest wszystko ok??

dodam, że jesteśmy szczęśliwym małżeństwem od 5 lat, mamy 1,5 rocznego synka
i jest naprawdę dobrze...!!

pozdrawiam wszystkich..
Obserwuj wątek
    • dr.tapczan Re: lubię sex grupowy ;) 09.12.03, 11:12
      a lekcje odrobione? zwolnienie z gegry mama podpisala?
      • parcka mam pytanie 09.12.03, 11:22
        mam pytanie: czy na tym forum nikt nikomu nie ufa??
        jeśli tak - to ja spadam
        :(
        • dr.tapczan Re: mam pytanie 09.12.03, 11:27
          hmmm, dobre pytanie...wiesz, raczej nie, tak jak "raczej" Twoj maz nie
          akceptuje innych facetow w lozku (zazdrosc)

w sumie...bo ja wiem...chyba nie mam powodow Ci nie wierzyc, ale jakos nie
          wierze...przekonaj mnie!
          • parcka Re: mam pytanie 09.12.03, 11:37
            w jaki sposób mam cię przekonać??

wiesz co... mam 25 lat, za sobą 3 szkoły, pracuję zawodowo, wychowujędziecko,
            remontuję mieszkanie /wreszcie na swoim!!:)/ i możesz mi wierzyć /albo i
            nie ;)/ nie mam interesu pisać takich tekstów dla jaj!! jakbym szukała taniej
            podniety to wejdę na czata i zadowolę się w inny sposób.
            pozdrawiam:)
            • parcka do dr. tapczana 09.12.03, 11:52
              i co?
              gdzie się podziewasz?
              dlaczego nie odpowiadasz?
              • dr.tapczan Re: do dr. tapczana 09.12.03, 12:05
                och! pracuje przeciez troche, pomnazam pkb...ale co ja mam w zasadzie
                powiedziec, czego ode mnie oczekujesz

1. mam powiedziec, łaaał, super jestes chwacką dziewczyna i ten tego, coool,
                strasznie bym wskoczyl z toba do lozka, popiescil troszeczke a potem konkretnie
                zerż...

czy raczej

2. oj, uciekaj zla czarownico, szatan w ciebie wstapil, ladacznico, nie zal ci
                dzieciny i ojca dzieciny, takie bezecenstwa, jaki przyklad dziecinie dajesz

no wiec co?
                • parcka Re: do dr. tapczana 09.12.03, 12:11
                  chciałam po prostu się dowiedzieć co inni forumowicze sądzą na ten temat...
                  • dr.tapczan Re: do dr. tapczana 09.12.03, 12:23
                    tjaa...trojkacik (2k+1m) moze byc niezwykle rajcujacy (90% facetow o tym marzy,
                    z czego moze 1 na 10 ma szanse wcielic w zycie bez placenia, czyli nie w
                    burdelu), chyba (potwierdz?) najlepszy klimat jest gdy panienki sie jakos znaja
                    i lubia, ale moze byc tez totalna klapa, rozczarowanie przy czym chyba wiele
                    zalezy tu od faceta

zreszta co ja sie tu bede produkowal, jak chcesz mozemy pogadac via mail,
                    kliknij na dr.tapczan i jest
                    • parcka Re: do dr. tapczana 09.12.03, 12:30
                      niestety mam zasadę - tylko forum, nic na priva - więc jeśli chcesz, to
                      ciągnijmy temat tutaj...

moje przeżycie w trójkącie było rewelacyjne, chociaż bez czynnego udziału
                      mojego męża z tą dziewczyną. jest ona moją przyjaciółką i naprawdę wszystko
                      było super, choć potem miałam kaca moralnego. chciałabym znać tą trzecią, ale
                      nie żeby była bliską przyjaciółką.
                      natomiast co do sexu z parą - poznaliśmy ich przez neta. była tylko wymiana
                      partnerów, ona chyba nie jest bi - było bomba. aczkolwek po wszystkim nastąpił
                      między nami mały kryzys...

teraz marzy mi się trójką znowu, więc namiętnie szukam dziewczyny...:)
                      • Gość: ida Szanowna parcko IP: *.mysiar.net / 80.48.165.* 09.12.03, 13:21
                        Chyba nie jest to az tak rewelacyjne skoro masz po tym albo kaca moralnego,
                        albo dopada was kryzys. Proponuje przedstawic sprawe na forum Seksuologia.
                        • sociopata Re: Szanowna parcko 09.12.03, 21:08
                          czy wiecei ze zamiast jednego trojkata mozna miec wiele dwojkatow i ludzie sie
                          nie dziwia nic a nic.
            • mmaly Re: mam pytanie 09.12.03, 19:24
              Parcka, zajrzyj tutaj: www.biseksualizm.net.
              Tam jest forum, na którym prędzej się z kimś dogadasz.
    • Gość: solo Re: lubię sex grupowy ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:56
      Napisałaś, że twój mąż raczej nie akceptuje innego faceta w waszym łożu, no
      więc jednak jest malutki marginesik,taka mała szczelinka, w którą mógłby się (
      przynajmiej teoretycznie) wcisnąć ktoś, kto również chciałby troszkę
      poeksperymentować,podobnie jak ty.
      • parcka Re: lubię sex grupowy ;) 09.12.03, 13:00
        przypuszczam, że tak. jednak tak jak pisałam teraz jestem na etapie szukania
        kobiety i... mam na to niesamowitą ochotę :)
        • Gość: solo Re: lubię sex grupowy ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:10
          No to wielka szkoda.A swoją drogą, to czy mogłabyś napisać w jaki sposób lubisz
          się zabawiać z partnerką?
          • sarna2003 Re: lubię sex grupowy ;) 09.12.03, 22:59
            Gość portalu: solo napisał(a):

> No to wielka szkoda.A swoją drogą, to czy mogłabyś napisać w jaki sposób
            lubisz
            >
            > się zabawiać z partnerką?

doklaDNIE, NAPISZ NAAAAAAAAPIIIIIIIIIIIISZ/
            • Gość: solo Re: lubię sex grupowy ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 10:22
              Sarna,to Ty też lubisz kobitki? Mąż cały czas Ci nie dogadza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka