Gość: vv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 11:30 hehe i tak Górski - To był Kolo!!! www.ogrodypamieci.pl/profil/kazimierz-gorski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WuTanG Re: Mięśnie z proszku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 11:47 Trzeba sporego oddania żeby zostać kulturystą, ale moim zdaniem to dla pasjonatów tylko - konkurencja ogromna, więc już tylko satysfakcja, bo się nie wyróżni raczej niczym. Ja tez trochę "wyciskam i rzezbie" ;) , ale az takiego wsparcia chemicznego nie stosuje - jednak starch co to może z człwoiekiem zrobić. Pilnuję tylko diety i biorę suplement Bodymax Sport w tabletkach (głównie witaminy) i takie wzmocnienie na mnie działa i nie boję się o zdrowie. Sam sobie wypracuje efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: Mięśnie z proszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:03 eee ja nie mam zapalu do kulturystyki ale cwiczenia dla kondycji to super :) fajna sprawa, ja mam suplement jak ty i spoko, fajnie pobudza do aktywnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
walpab-7 Re: Mięśnie z proszku 16.09.09, 21:46 czy 60-latek może jeszcze ćwiczyć kulturystykę,bez szkody dla zdrowia.Zauważyłem po 4miesiącach takich średnich ćwiczeń w domu b.dobre samopoczucie.I czy w tym wieku rośnie jeszcze tkanka mięśniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Mięśnie z proszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 19:46 a jakie najlepiej brac tabletki zeby były tanie i dobrze by dawały miesnie wiem ze trzeba cwiczyc przy braniu Odpowiedz Link Zgłoś
lara89 Re: Mięśnie z proszku 01.03.17, 11:58 Dobre i skutecznie suplementy odnajdziesz w tej hurtowni www.i-nc.pl/pl. Odpowiedz Link Zgłoś