suiker 28.07.09, 23:06 Atrakcyjna kobieta to jaka? Bo nie wiem czy lepiej jest ufarbowac włosy czy iśc na operacje biustu?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwracer Re: Kobieta atrakcyjna 28.07.09, 23:16 Proponuje zaczac od operacji mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 10:45 bmwracer napisał: > Proponuje zaczac od operacji mozgu Pigułek z poczuciem humoru zabrakło?;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 11:01 moze prosciej- zmien plec i wszystkie takie kretynskie problemy znikna lol Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 12:02 Szczupła, piękna na twarzy, zadbana, dobrze gotująca, uległa i nie gadająca za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 12:24 Kobiecie można wybaczyć brak atrakcyjności fizycznej ale nigdy atrakcyjności umysłowej Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 12:47 > Kobiecie można wybaczyć brak atrakcyjności fizycznej Bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 13:11 24 w nicku to wiek, co? Pogadamy za 30lat. A. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 13:19 Cezary Pazura jest jakieś 30 lat starszy ode mnie a jak widać myśli podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 13:16 > Kobiecie można wybaczyć brak atrakcyjności fizycznej ale nigdy atrakcyjności > umysłowej Ależ wielu mężczyzn wybacza... Im starszy tym zwykle mniej wymagający w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: Kobieta atrakcyjna 30.07.09, 07:36 kontestatorbg napisał: > Kobiecie można wybaczyć brak atrakcyjności fizycznej ale nigdy atrakcyjności > umysłowej Nieprawda. Słodkie idiotki mają w życiu lepiej niż inteligentne brzydule. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 14:27 przykro mi, skarbie, ale już jestem Z A J Ę T A. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 12:42 suiker napisał: > Atrakcyjna kobieta to jaka? Bo nie wiem czy lepiej jest ufarbowac włosy czy iśc > na operacje biustu?:) jak brak IQ ,to i blond włosy i rozmiar D,nie pomogą --- nie jestem optymistką,twardo stąpam po ziemi...ale za to głośno krzyczę- niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 12:46 > jak brak IQ ,to i blond włosy i rozmiar D,nie pomogą Chłe, chłe, chłe - i ty w to wierzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 12:51 zeberdee24 napisał: Szczupła, piękna na twarzy, zadbana, dobrze gotująca, uległa i nie gadająca za dużo. A Ty w to wierzysz? widocznie obydwoje jesteśmy naiwni w takim razie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 13:17 Ja mówię co uważam za atrakcyjne, nie powiedziałem nigdzie że takie istnieją, więc trzeba brać co jest, czyli to co ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 18:25 > Ja mówię co uważam za atrakcyjne, nie powiedziałem nigdzie że takie > istnieją, Istnieją istnieją, tylko uległa nie jestem, ale to się wytnie. Chcesz mnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 13:15 przede wszystkim labioplastyka, reszta jakoś sama się ułozy Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 13:58 o znalazł się koneser ;) i sprowadził wszystko na ziemię... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieta atrakcyjna 29.07.09, 14:25 Generalnie - idź do chirurga. Niech Ci zaszyje usta. I na Boga! tylko usta... Odpowiedz Link Zgłoś
pe.le Re: Kobieta atrakcyjna 30.07.09, 01:30 Atrakcyjnosc nie ma duzo wspolnego z biustem, czy innym konkretnym elementem. To zespol cech, takich jak intrygujacy intelekt, zmyslowosc (a nie rozmiar biustu), pewnosc w zachowaniu, ale tez i cieplo oraz naturalnosc u kobiet. Tego jest wiele. Zreszta, zalezy o jakiej atrakcyjnosci mowimy. Jesli chodzi o poderwanie faceta na dyskotece disco polo, to przydadza sie odsloniete w polowie miseczki D, tlenione wlosy i brokatowe tipsy. Tu na forum, nikt Twoich tipsow czy miseczek nie zobaczy, a tez mozna flirtowac. ;] Zreszta i tak nie zrozumiesz o czym mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Kobieta atrakcyjna 01.08.09, 01:12 Dziękuje Ci za kompetentną odpowiedź. Chociaż jeden potraktował temat poważnie :D A w końcu my, kobiety chcemy i lubimy byc atrakcyjne dla Was, panów.... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: Kobieta atrakcyjna 30.07.09, 13:06 suiker napisał: > Atrakcyjna kobieta to jaka? Bo nie wiem czy lepiej jest ufarbowac > włosy czy iśc na operacje biustu?:) jesli decydujesz sie na jakiekolweiek zabiegi to lepiej nieinwazyjne; czyli farba na wlosy i makijaz pozostaje :) Jesli chodzi o mnie, to wielkosc piersi kobiety to sprawa drugorzedna, wole ksztaltne, okragle pupy u kobiet. Moim zdaniem powinnas zafarbowac sobie wlosy, jesli uwazasz to za konieczne, seksowyny makijaz tez dziala na facetow niesamowicie. Ja to wogole lubie mocna czern-maskare na rzesach i brwiach, najlepiej mocno czerwona szminka. Natomiast nieznosze tych blystkow, szminek w kolorze skury, takie biale usta to mnie irytuja u kobiety, bo co to ma niby byc? Kamuflarz, udawac sie sie nie ma ust? Ze niby to jest "naturalnie" i "gustownie"??? Wedlug mnie jasna szminka to dla mnie dziala odpychajaca, usta u kobiet zwykle sa krztaltne, duze i pulchne wlasnie dlatego ze dzialaja jako afrodyzjak, nie powinno sie ich "maskowac" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach przede wszystkim.... 30.07.09, 13:29 ...usmiechnieta i dowcipna, a reszta to dodatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
pol_krzaka Re: przede wszystkim.... 30.07.09, 17:05 Bardzo ważny dodatek jednak, o ile rozmiar miseczki jest mniej istotny byle się w normie mieścił to jednak ogólna fizyczna atrakcyjność jest bardzo przydatna. I najlepiej utrzymywana przez dbanie o siebie, dużo ruchu i uprawianie sportu, a nie przez operacje czy makijaż. Ale faktem jest że radosna i uśmiechnięta o wiele więcej osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: przede wszystkim.... 30.07.09, 17:54 czyli krotko- baba z jajem ;) te sa najlepsze, ale trzeba tez patrzec na to co ma taka we lbie. to tez jest artakcyjne i dosc pociagajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
suiker Re: Kobieta atrakcyjna 30.07.09, 19:39 Ad 1: polska_potęga: A widzisz, Ty nie lubisz bladych szminek, ale jeśli mam wybrac to wybieram podrasowanie pięknych oczu, usta muszą pozostac w tyle, bo co za dużo to niezdrowo. Akcent musi iśc albo tu albo tu, oczy i usta to za dużo.Że nie wspomnę o biuście:) Zresztą matowe usta są piękne, wydobywają całą urodę z twarzy, czerwone, uważam bardzo potrafią zwulgaryzowac kobietę, zwłaszcza taką, która ma dośc ograniczoną świadomośc siebie. Ad 2: pe.le: zrozumiałam, bez obaw, Panie Lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś