Dodaj do ulubionych

Szkoła Taty

02.09.09, 18:32
Młodego Ojca już na samym początku nurtuje mnóstwo pytań. Pytania dotyczą takich spraw, jak dbanie o maleństwo, zadbanie o otoczenie, w którym przebywa, zajmowanie się dzieckiem tak, by nie wyrządzić krzywdy, współpraca z Mamą dziecka, itp.

Szkoła Taty uczy opieki nad dzieckiem dając możliwość rozwiania lęków przez jej specjalistów.

Przyjście na świat dziecka jest ważnym wydarzeniem w życiu Taty. Pomagamy wejść na nową drogę przekazując Ojcom cenne rady, które umożliwią przejście przez ten okres bez stresu. Rola Taty w wychowywaniu dziecka jest równie odpowiedzialna jak rola Mamy. Chcemy mieć swój udział w przygotowaniu Ciebie do tej roli poprzez szkolenia. Nasi eksperci rozwieją wszystkie Twoje obawy i potwierdzą, iż szczęście i zadowolenie Twojego dziecka jest i Twoim szczęściem. Czas mu poświęcony w okresie niemowlęcym punktuje pozytywnie w przyszłości. Nasi eksperci doradzą też spóźnialskim Tatusiom w radzeniu sobie ze swoim 5-10-15-latkiem.

Zajęcia te pomogą Ci zbliżyć się bardziej do dziecka, zaś swojej partnerce zaoferujesz komfort i zadowolenie.

Wrocławska Szkoła Taty to męska szkoła radzenia sobie z trudnościami związanymi z byciem ojcem.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

www.szkolataty.pl
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Szkoła Taty 02.09.09, 18:41
      Na czym ma polegać "współpraca" Mamy z Tatą-bo mi tylko jedna "współpraca"
      przychodzi na myśl,ale nie sądzę,żeby akurat to było na warsztatach...
      Może jeszcze warsztaty ciotki,wujka i dziadka?
      • sibeliuss Re: Szkoła Taty 03.09.09, 16:57
        > Może jeszcze warsztaty ciotki,wujka i dziadka?

Odpadłem :)))))
        • kaa.lka Re: Szkoła Taty 03.09.09, 17:47
          belliusu,
          od sciany..?
          mam nadzieje ze nie;
          co do wujkow ciotkow i dziadow; mam gleboka praktyke przyuczen do
          zawodow( bell nie tylko milosnych) mogie wolontaryjnie kolegom pomoc.
          a dodatkowa rada dla kolegi_co_ mu _nie _placa, niechze ubogaci
          (sie)robotkami recznymi niezle platnymi, bo w szydzelkowaniu
          jezykowym, jakby nie patrzac, niedorobi:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka