Gość: pracaoplaca IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 10:18 Witam mam pytanko gdzie moge zwrócic sie do kogos kto by mi pomogl napisac biznes plan.. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Biznes plan ...............?????? 21.11.09, 10:39 Proponuję Ci samemu napisać. Są opracowania jak to zrobić. Będzie Ci potem łatwiej zarządzać własną firmą. Co do gotowców BP lub porad, jak to zrobić - myślę, że UP lub ARL. Ale jacy tam specjaliści są - wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Biznes plan ...............?????? 21.11.09, 13:41 Idź do Inkubatora Przedsiębiorczości na Sandomierskiej.Tam cie pokierują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Biznes plan ...............?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 14:25 Ostatnio byłem w ARL bo słyszałem,ze maja ogromne moce przerobowe jezeli chodzi o wnioski. Moje rozczarowanie było bardzo duże gdy okazało się, że siedzi tam jakiś chłopak, który jak sie dowiedziałem od niedawna pracuje w ARL i nie wiele jeszcze wie. Chwalenie się specjalistami to w przypadku ARL chyba przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
tothmes Re: Biznes plan ...............?????? 21.11.09, 18:04 Wcześniej na stanowisku osoby do kontaktów z przedsiębiorcami pracowała dziewczyna, która nawet udzielała się trochę medialnie. Jak dobrze pamiętam w tym roku była na wizycie studyjnej w Finladnii podpatrywać fińskie osiagnięcia w rozwoju przedsiębiorczości loklanej. W pewnym momencie atmosfera w pracy przesała jej służyć ( jak wieść lokalne niesie) i wolała się ewakuować do innego pracodawcy, żeby nie powiedzieć że do konkurencji. Ciekawe co było powodem tej rejterady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Biznes plan ...............?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 21:01 A Ty Marek dużo wiesz o Agencji co ? Mysle, że pani Prezes w poniedziałek przeprowadzi śledztwo aby wykryć kto z najbardziej oddanych robi na dwa fronty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Biznes plan ...............?????? IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 22:01 lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Biznes plan ...............?????? 21.11.09, 22:08 Gość portalu: lol napisał(a): > lol :) Co za wkład do dyskusji.Jak rzekł poeta biskup: "Wiesz dlaczego dzwon głośny?Bo wewnątrz jest próżny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Biznes plan ...............?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 22:11 To się nazywa zespol karpia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś