Dodaj do ulubionych

Koncert Marka Dyjaka

02.12.09, 18:11
ZAPRASZAMY na koncert Marka Dyjaka do Klubu Jazzowego PERSPEKTYWY

Z artystą gościnnie wystąpi Jerzy Małek (trąbka)

Start 12 grudnia, godz. 19.00, bilet 15,00

Sprzedaż biletów od piątku (04.12) w Miejskim Centrum Kultury

marekdyjak.pl

Organizatorem koncertu Marka Dyjaka jest Miejskie Centrum Kultury
Obserwuj wątek
    • gimmesometruth Re: Koncert Marka Dyjaka 03.12.09, 09:19
      Mała korekta do informacji na temat koncertu. Bilety owszem w MCK, ale od
      poniedziałku, tj. 7 grudnia. ZAPRASZAMY. Ilość miejsc ograniczona.
      • lachien Re: Koncert Marka Dyjaka 03.12.09, 09:48
        A dla chcących przybliżyć sobie twórczość tego Pana:

www.youtube.com/watch?v=_AcuB8Bplsw
        • gimmesometruth Re: Koncert Marka Dyjaka 08.12.09, 12:29
          Będą chętni na koncert? Sprzedaż biletów trwa, a ilość miejsc ograniczona. Ciary
          na plecach gwarantowane po i w trakcie koncertu. Zapraszam.
          • lachien Re: Koncert Marka Dyjaka 09.12.09, 10:12
            Sam widzisz jaka kultura muzyczna w Ostrowcu. Szkoda gadać.
            • gimmesometruth Re: Koncert Marka Dyjaka 09.12.09, 17:26
              Czasami odczuwam dyskomfort życia kulturalnego, to prawda. Wbrew pozorom i
              opiniom malkontentów gdy popatrzy się na mijający rok było naprawdę dużo
              propozycji koncertowych (owszem, nie każde gusta da się zaspokoić)w Ostrowcu Św,
              o innych imprezach kulturalnych nie wspominając.
              • lachien Re: Koncert Marka Dyjaka 09.12.09, 17:48
                Zależy jakiego odnośnika się używa. Jak dla mnie było o wiele za mało imprez.
            • Gość: lill Re: Koncert Marka Dyjaka IP: 195.116.34.* 10.12.09, 18:33
              To znaczy, że kolega wpadnie na koncert skoro tak krytykuje kulturę muzyczną miasta?
              • lachien Re: Koncert Marka Dyjaka 10.12.09, 18:44
                Kolega nie wpadnie bo ma za daleko. Poza tym nie krytykuję tego, że coś się w
                nim odbywa, tylko to, że na takie koncerty chodzi garstka. A np w scenie tłumy.
                O taką kulturę mi chodzi. Jak chcesz się czepnąć to najpierw zrozum o co biega.
                • lachien Re: Koncert Marka Dyjaka 10.12.09, 18:55
                  Tak nawiasem: może kolega/koleżanka oświeci mnie i powie, że się mylę? Może
                  faktycznie nie wiem jakim to zagłębiem kultury jest Ostrowiec? Może to tylko
                  moje imaginacje, że jest organizowane rocznie tyle koncertów, że starczy mi
                  palców obu rąk na ich policzenie? Krytyka może boli ale przez nią czasami coś
                  się zmienia. Dziwię się młodym ludziom, którzy nie mają gdzie pójść w weekend by
                  posłuchać muzy na żywo i myślą jednocześnie, że Ostrowiec ma full wypas ofertę
                  kulturalną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka