dizzy81 14.01.10, 20:00 www.gcelsa.com/e_recruitment/index.html Kliknijcie na mapce oczka zlokalizowane w zachodniej Polsce i zobaczcie jakie firmy z tego rejonu się Wam wyświetlą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dekajot Re: Celsa IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 20:02 Tak oczywiście Ostrowiec bliżej Poznania na ich mapie. A ta rekrutacja po hiszpańsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Celsa 14.01.10, 20:03 Jest i polska wersja, Przyborów jakby bliżej swojej naturalnej lokalizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re: Celsa IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 20:43 Wiem że i jest wersja w języku ojczystym. Co do tej rekrutacji to jakoś nie wierze by to coś dało. Wiewiórki w lesie mówią że jak twoje CV trafi do kadr to jest tam ładnie składowane i opiane. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Celsa 17.01.10, 16:30 Na pewno im chodziło o Ostrowiec Wielkopolski:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_dyta71 Re:gdzie jest polska wersja?? 17.01.10, 19:29 chyba jestem ślepa, znalazłam tylko po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re:gdzie jest polska wersja?? 17.01.10, 19:37 www.gcelsa.com/e_recruitment/index_en.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 20:59 www.gcelsa.com/e_recruitment/index_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloos Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.10, 15:26 Fajna sprawa i ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinabeauty Re:gdzie jest polska wersja?? 27.01.10, 12:55 ki duży zakład a ofert pracy to ja wcale nie widziałam, a obserwuję już stronę od półtora roku. Dziwne. Żaden pracownik nie zwolnił miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 81.219.152.* 27.01.10, 18:05 Bo na stronie ofert nie ujrzysz. Przez 3 lata, ukazały się chyba aż 2 lub 3 ogłoszenia w Gazeta Praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.10, 20:41 no wlasnie, jak stara sie o prace w firmach polozonych na nowym zakladzie? tak w ogole, to czy w ostrowcu poza stazami mozna dostac jakas prace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 81.219.152.* 27.01.10, 21:16 Bez pleców w Celsie nie ma nikt szans dostać pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
acidb Re:gdzie jest polska wersja?? 28.01.10, 10:01 A co wy młodzi się tak do Huty garniecie ? :) Przecież to dla młodych ludzi branża zupełnie niepopularna. Informatyka, prawpo, medycyna, politologia - ale robota w hucie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 28.01.10, 10:12 jeżeli wybór jest pomiędzy przedstawicielem handlowym a pracownikime produkcji to nie dziw się, że tylu chętnych do huty. Zresztą zobacz ilu mgr'ów pracuje na hali. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinabeauty Re:gdzie jest polska wersja?? 28.01.10, 12:02 Aha .. no to extra:) Bynajmniej wiemy że nie ma szans. Byłam tam w ubiegłym roku pytać o pracę i począwszy od bramy każdy patrzył na mnie co najmniej jakbym co tylko wylądowała statkiem kosmicznym na ich podjeździe i zaproponowała przejażdżkę tym jakże odjechanym pojazdem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigmaipi Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 28.01.10, 12:06 Jeśli kierujesz się opiniami ludzi z tego forum i bzdurami które wypisują w tym wątku to z pewnością nie masz żadnych szans na pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 28.01.10, 13:19 To ciekawe bo właśnie dziś zaglądając znalazłem to: www.infopraca.pl/praca/rolling-mill-expert/ostrowiec-swietokrzyski/1974754 www.infopraca.pl/praca/installation-and-start-up-mechanical-supervisor/ostrowiec-swietokrzyski/1974812 Co prawda nie piszę że to Huta ale przecież widać że tak. Może trzeba się nauczyć szukać a nie pisać że 2 czy 3 ogłoszenia na 2 lata są ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re:gdzie jest polska wersja?? 28.01.10, 16:54 Mam rozumieć, że na hucie trzeba rozmawiać po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re:gdzie jest polska wersja?? 28.01.10, 16:55 Rozmowa przy piecu: Hał du ju du kurw*? Tekns ajm faking fine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 29.01.10, 11:08 Przy piecu nie. Ale jeśli jesteś bardziej ambitny to tak - bedziesz rozmawial po angielsku w hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 29.01.10, 11:10 Miałem na myśli oczywiście nieco bardziej ambitne stanowisko niż praca fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re:gdzie jest polska wersja?? 29.01.10, 11:14 :) Ja zdaje sobie z tego sprawę:) Zbijam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 29.01.10, 11:27 No ja to wiem :) Ale taki wacek potem czyta i pisze ze ktos tam wyrobil norme drutu :) A teraz sie dowie ze pracownicy fizyczni musza gadac w obcych jezykach :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarinabeauty Re:gdzie jest polska wersja?? 03.02.10, 16:08 No bez przesady!! Co za bzdura! Najpierw winny być oferty na oficjalnej stronie dopiero potem na necie. Ale to przecież HUTA i tam jest widzę wszystko na odwrót. Po angielsku ...pff ciekawe jak płynnie pracownicy mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 20:57 Jakotako :D bo wymagaja też biegłego suachili. I skąd pewność że to chodzi o hute? Bynajmniej we wcześniejszych ogłoszeniach było wyrażnie logo celsy i kontakt na celse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 213.17.190.* 04.02.10, 10:08 Tak - powinni Ci przysyłać na skrzynkę oferty - powodzenia w szukaniu pracy :) Co do niepewności gdzie ta praca jest to wystarczy 2 kliknięcia i już byś wiedział/ała że pracodawcą jest firma Danieli - a więc praca jest na pewno na terenie Huty a pracodawcą firma Danieli - na pewno więc chodzi o walcownię. Wykluczam walcodwnię Interspeedu więc zostaje praca na terenie Huty. Co do języka to pracownicy uczą się języków (nie tylko angielskiego) i większość pracowników - biurowych czy kadry technicznej posługuje się językiem angielskim w stopniu komunikatywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinabeauty Re:gdzie jest polska wersja?? 05.02.10, 14:15 No dobrze, ale zależy jeszcze o jakie oferty chodzi proszę Waści? Te, które akurat się ukazują mnie nie dotyczą, więc mam prawo mniemać że jest raczej ciężko z ofertami. A wykwalifikowanego pracownika dodatkowo z 5 letnim doświadczeniem 5-oma językami i 15-oma kierunkami a najlepiej jeszcze mgr. inż. to każda większa firma potrzebuje, nawet jeśli jeszcze o tym nie wie. Tylko jeśli już jest taki pracownik, to raczej nie szuka pracy i nie sprawdza ofert, bo już dawno jest w firmie i nie zamierza z niej rezygnować a jesli już to taka okazja jest jedna na milion. Więc dla kogo te oferty? A można by tak dla ludzi? Wszystkiego idzie się nauczyć jesli ktoś nie ma doświadczenia, problem w tym, że tego doświadczenia się nigdzie nie zdobędzie, bo nigdy nikt takiego nie zatrudni i koło się zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinabeauty Re:gdzie jest polska wersja?? 05.02.10, 14:17 Mówię tu o pracownikach wykwalifikowanych tyle, że bez dośw. zawodowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 28.01.10, 10:11 Mając około 15 tys. złotych możesz spokojnie iść na rozmowę w sprawie pracy. Chyba, że pani kadrowa to twoja mama i wówczas zostajesz informatykiem, który ma problemy z skonfigurowaniem skrzynki pocztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamrati Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 28.01.10, 10:53 Piszesz teraz o hucie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 28.01.10, 10:57 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamrati Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 28.01.10, 11:09 No to fajnych tam mają informatykow z tego co piszesz :) - A skad o tym wiesz ? Znasz kogos kto tam pracuje jako informatyk ? Pytam dlatego ze generalnie interesowala by mnie praca w takim dziale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 12:59 Pytanie jeszcze z jakich szkół ci mgr co na hali pracują? O pracy w hucie zapomnijcie. Można pracować na hucie,w firmach typu hutnik ale za zwykłego robola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 28.01.10, 13:53 Tak znam tego informatyka. Co do pracy na hucie również odradzam. I nie wspomnę o podspółkach typu Hutnik. Tam to Cię mają za nic! Co do samej huty... Była norma wyrobu drutu. Tyle i tyle sztuk. Jeden nadgorliwy na zmianie zrobił więcej i teraz wszyscy muszą zapieprzać, żeby wyrobić nową normę. Chaos i bałagan. Elektrycy, tokarze, ślusarze każdy z innej podspółki, każdy ma innego kierownika. Dziś wiążesz drut, jutro obsługujesz taśmę a pojutrze mówią Ci, że zwolnienia się szykują. I tak wygląda praca. Co do mgr...ze wszystkich możliwych szkół wyższych pracują. Ostrowiec, Kielce, Kraków i nawet dwóch Panów z Gdańska. Politolocy, w-fiści, logistycy, hutnicy, informatycy itp. Co do pracy w biurowcu...próbuj :)Podobno cuda się zdażają...trzeba tylko jeszcze w nie wierzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejakot Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 14:41 W cuda to ja nie wierze kolego. Cuda nie istnieję bez dobrych znajomości. Albo dasz kasy albo dupy w przypadku panienek i można rozmawiać o pracy. Kiedyś coś mi sie o uszy obiło że jakiś logistyk zamiast w biurze wylądował na zesłaniu na walcowni. A ilu na hucie pracuje cukierników i kelnerów z wykszałcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.blokowe.pl 28.01.10, 16:46 na samej stalowni pracują ludzie z wyższym budowlanym w osbludze pieca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re:gdzie jest polska wersja?? IP: 62.22.31.* 28.01.10, 14:42 Norma wyrobu drutu ... człowieku jesteś chory :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re:gdzie jest polska wersja?? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 00:27 a ile tam mozna zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re: Celsa IP: 83.238.193.* 25.02.10, 20:55 I niech nikt nie mówi że jak sie Celsa oglasza to nie szuka tak jak poniżej. www.pracuj.pl/praca/Inspektor%20ds.%20BHP;jt/%c5%9bwi%c4%99tokrzyskie;r,12/oferta,1627220 A pozatym powodzenia w pracy dla osoby dla której już to stanowisko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Celsa 26.02.10, 06:48 na pracowników produkcyjnych nie ma z celsy ogłoszeń w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re: Celsa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 08:29 Goldenline prawde ci powie, kto sie pochwalił że pracuje na hucie a jak dobrze wiemy ogłoszeń takowych nie było. Odpowiedz Link Zgłoś