Gość: Dobre serce IP: 81.6.191.* 09.12.10, 12:11 Klikajcie codziennie- zajmie Wam to chwileczkę, a pomoże bezdomnym psiaczkom. Razem możemy zrobić wiele dobrego. szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Nakarm psiaka IP: 213.199.241.* 09.12.10, 13:13 psiaki będziemy karmić a ludzie będą z głodu chorować? Uśpiłbym wszystkie bezdomne psy, mniej byłoby wypadków pogryzienia i chodniki czystsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nakarm psiaka IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 09.12.10, 13:16 ale z ciebie wsiok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociak Re: Nakarm psiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 13:16 a ja bym usypiał właścicieli, którzy takie psy wyrzucają, przywiązują do drzew itp Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 13:30 > psiaki będziemy karmić a ludzie będą z głodu chorować? Uśpiłbym wszystkie bezdo > mne psy, mniej byłoby wypadków pogryzienia i chodniki czystsze. Może powstrzymam się od komentarza....śmieciom nie warto odpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 13:46 Powiedziałem Vaderowi, że ktoś chce "usypiać" jego braci. Spytał, gdzie ten palant mieszka to mu nogi wygryzie z dupy. A potem zrobi taką niewinną minę:) img35.imageshack.us/f/5e51d77942.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM. Re: Nakarm psiaka IP: 81.26.29.* 09.12.10, 14:40 Sliczny ten Twoj Vader. Klikać klikać Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 15:32 Daj Lachien zdjęcie całego Vadera, mordka sympatyczna, ale mało widać ;) Przerósł już Ciebie ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 19:30 apropos wypowiedzi o usupianiu psów,ciekawe jaką zależność autor posta widzi między głodującymi ludźmi a głodującymi psami.Jakoś trudno znaleźć,inne przyczyny,inna kasa,inni darczyńcy,zupełnie inny problem. A co do psów na ulicy,no sorry,ale mi jakoś to nie przeszkadza że sobie żyją i biegają,a jedynie mi ich szkoda,że są głodne i po to właśnie wymyślono schroniska,a nie dlatego że srają na trawniku czy są "zagrożeniem" dla ludzi.Tylko ktoś chory na umyśle może tak twierdzić Odpowiedz Link Zgłoś