Dodaj do ulubionych

Nakarm psiaka

IP: 81.6.191.* 09.12.10, 12:11
Klikajcie codziennie- zajmie Wam to chwileczkę, a pomoże bezdomnym psiaczkom.
Razem możemy zrobić wiele dobrego.
szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nakarm psiaka IP: 213.199.241.* 09.12.10, 13:13
      psiaki będziemy karmić a ludzie będą z głodu chorować? Uśpiłbym wszystkie bezdomne psy, mniej byłoby wypadków pogryzienia i chodniki czystsze.
      • Gość: gość Re: Nakarm psiaka IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 09.12.10, 13:16
        ale z ciebie wsiok
      • Gość: kociak Re: Nakarm psiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 13:16
        a ja bym usypiał właścicieli, którzy takie psy wyrzucają, przywiązują do drzew itp
      • bmwariat Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 13:30

> psiaki będziemy karmić a ludzie będą z głodu chorować? Uśpiłbym wszystkie bezdo
        > mne psy, mniej byłoby wypadków pogryzienia i chodniki czystsze.

Może powstrzymam się od komentarza....śmieciom nie warto odpisywać.
        • lachien Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 13:42
          A bezdomnych? Też byś uśpił?
          • lachien Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 13:46
            Powiedziałem Vaderowi, że ktoś chce "usypiać" jego braci. Spytał, gdzie ten palant mieszka to mu nogi wygryzie z dupy.
            A potem zrobi taką niewinną minę:)

img35.imageshack.us/f/5e51d77942.jpg/
            • Gość: eM. Re: Nakarm psiaka IP: 81.26.29.* 09.12.10, 14:40
              Sliczny ten Twoj Vader.

Klikać klikać
              • se_nka0 Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 15:32
                Daj Lachien zdjęcie całego Vadera, mordka sympatyczna, ale mało widać ;) Przerósł już Ciebie ?? ;)
                • lachien Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 17:15
                  Prawie:) Cały nie wchodzi w kadr:)
    • e-ftalo Re: Nakarm psiaka 09.12.10, 19:30
      apropos wypowiedzi o usupianiu psów,ciekawe jaką zależność autor posta widzi między głodującymi ludźmi a głodującymi psami.Jakoś trudno znaleźć,inne przyczyny,inna kasa,inni darczyńcy,zupełnie inny problem.

A co do psów na ulicy,no sorry,ale mi jakoś to nie przeszkadza że sobie żyją i biegają,a jedynie mi ich szkoda,że są głodne i po to właśnie wymyślono schroniska,a nie dlatego że srają na trawniku czy są "zagrożeniem" dla ludzi.Tylko ktoś chory na umyśle może tak twierdzić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka