bogusiakrk89 14.07.14, 21:07 hej wybieram sie ze znajomymi na kilka dni do sandomierza i poszukuje przewodnika :) wiem, ze moglaby zwiedzac na wlasna reke, ale wycieczka to poniekad prezent i chce miec profesjonalna oprawe. z gory dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogusiakrk89 Re: przewodnik po sandomierzu 15.07.14, 13:56 no tak, ale prawde mowiac wolalabym kogos sprawdzonego z polcenia a jak nie to skorzystam z internetu dipiero :) Odpowiedz Link
nanu-tka Re: przewodnik po sandomierzu 15.07.14, 15:03 nie wiem jak duza grupa jedziecie ale mozecie sie zrzucic na jakiegos fajnego i tanuego przewodnika :) mozecie przedzwonic do pani doroty czesak tylko nie wiem czy znajdzie czas bo dosc duzo grup ma Odpowiedz Link
bogusiakrk89 Re: przewodnik po sandomierzu 15.07.14, 16:07 a ona ma jaka strone czy jakies namiary na nia? jest nas 7 osob wiec spokojnie podzielimy sie kosztami. Odpowiedz Link
nanu-tka Re: przewodnik po sandomierzu 16.07.14, 20:45 jak wpiszesz w google przewodnik dorota czesak to ci wyskoczy swietokrzyskie-przewodnik.pl Odpowiedz Link
bogusiakrk89 Re: przewodnik po sandomierzu 16.07.14, 22:59 co by byc kulturalna dziekuje pieknie ;) Odpowiedz Link
faustyna123 Re: przewodnik po sandomierzu 11.01.15, 22:29 www.ebadania.pl/0b2280818bb88b40 witam prosze o wypelnienie ankiety na temat zandomierza z gory dziekuje Odpowiedz Link
xylonyt Re: przewodnik po sandomierzu 13.05.16, 19:12 Dziś kilka słów na temat zwiedzania Sandomierza meleksem przy wykorzystaniu sandomierskiej firmy ULA. Strona internetowa zapowiada wspaniałe możliwości zwiedzania miasta Sandomierza ? żółtymi meleksami. Zwiedzanie nimi to wielka przyjemność dla osób starszych, niepełnosprawnych, rodzin z małymi dziećmi i chętnych do tzw. "szybkiego zwiedzania". Jestem ?pomysłodawczynią? zwiedzania miasta tymi elektrycznymi pojazdami, ?rodowitą sandomierzanką? i ?licencjonowanym przewodnikiem turystycznym (źródło: ulameleksy.pl/#home) Dalej w treści strony opisane są trasy: mała i większa, co obejmują, ile trwają itd. No normalnie miód! Już w grudniu ubiegłego roku zaprosiłem Mysz do Sandomierza. Ponieważ w wielu miejscach w sieci jest wzmianka o tej atrakcji, a nogi też już nie te co kiedyś to pomyślałem, że warto zarezerwować taki meleks na dzień naszego zwiedzania. Pierwszy mail napisałem już w styczniu 2016, ale przyszła odpowiedź, że jest za wcześnie żeby dokonać rezerwacji. Okay! Do kwietnia przecież dużo czasu! Na trzy tygodnie przed przyjazdem napisałem maila ponownie. Tym razem przyszła odpowiedź, żeby rozmawiać bezpośrednio z meleksem. Dlatego też telefonowałem do Właścicielki Firmy, uzgodniliśmy datę, godzinę, miejsce początku trasy i cenę usługi. Gdy 23 kwietnia 2016 o godzinie 10:30 przed Bramą Opatowską nie pojawił się przewodnik z meleksem poczekaliśmy jeszcze chwilę i zadzwoniłem do Właścicielki Firmy. Okazało się, że o nas zapomniano. Najzwyczajniej w świecie zapomniano! Polecono nam, żebyśmy poczekali jeszcze kilkanaście minut i jak meleks będzie wracał z trasy to nas zgarnie? (Zgarnąć to można liście na kupę, jak opadną jesienią z drzew!) Zagotowałem się, bo ustalenia były takie, że będziemy mieć przewodnika tylko dla nas. Specjalnie zająłem się rezerwacją kilka miesięcy wcześniej, żeby mieć stuprocentową pewność usługi. Niestety stało się inaczej. Przeszliśmy na Rynek i stąd pojechaliśmy innym meleksem na przejażdżkę po Sandomierzu. Usług Firmy Ula Meleksy nie polecam nikomu ? wręcz odradzam korzystanie z jej usług. Firma niepoważna i nietaktowna. Nawet nie potrafiła przeprosić. Zupełny brak honoru. Odpowiedz Link