Gość: xxxxx IP: *.blokowe.pl 20.03.11, 12:23 Gdzie mogę przebić sobie brew w Ostrowcu jaki koszt tego? Kolczyk trzeba mieć swój? a jak nie to gdzie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kolczyk IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.11, 18:28 Jak brew..to w Szewnie jest weterynarz i kolczykuje...stworzenia gospodarskie,więcej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Kolczyk 21.03.11, 21:23 co by pikniejsza była i elektromagnes z domofonu zmarszczki wygładzał ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Kolczyk IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 15:17 Płacić i palić papierosy, żeby wyglądać poważnie. Za parę lat płacić i używać kosmetyków, żeby już nie wyglądać tak poważnie. Płacić i robić sobie tatuaże żeby wyglądać trendy. Za parę lat płacić i usuwać, żeby nie straszyć na plaży. Z kolczykami podobnie. Jestem starym zrzędą. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Kolczyk 22.03.11, 15:27 Mam kolczyki już 9 lat. W przenośni są częścią mnie i nie umiem bez nich żyć. Tatuażu nie mam, bo zawsze pojawiają się inne wydatki:) Nie bądźcie tacy krytyczni :P Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Kolczyk 22.03.11, 21:37 Może się z kemotem zrzucimy na kolejny kolczyk lub tatuaż? W sumie mogę Ci zasponsorować tatuaż z logotypem firmy, dla której pracuję. Moje warunki: 1. Tatuaż nie będzie mieć charakteru szpecącego, lecz swą obecnością na Twoim ciele aktywizować będzie potencjalnych odbiorców do zapoznania się z ofertą firmy. 2. Wielkość tatuażu - co najmniej 15x15 cm^2 w chwili utworzenia. 3. Miejsce - przedramię lub kark (tu możliwa adjustacja rozmiaru). 4. Publiczna ekspozycja: w sezonie letnim co najmniej przez min. 8 godzin, 5 dni w tygodniu; w sezonie zimowym - 2 godziny w porze wieczornej. 5. Ekspozycja przez 5 dni w tygodniu. 6. Czas trwania kontraktu - 2 lata. 7. Zgoda na wykorzystanie wizerunku w celu promocji firmy i usługi obejmująca prawo do modyfikacji i wykorzystania we wszystkich rodzajach mediów. 8. Sygnowanie własnym nazwiskiem co najmniej 10 wywiadów miesięcznie w ciągu pierwszych 3 miesięcy trwania kontraktu, 7 wywiadów miesięcznie w ciągu kolejnych 3 miesięcy trwania kontraktu. Treść opracowana przeze mnie. Wchodzisz w to? Tatuaż mogę Ci załatwić w jeden dzień (tatuatorowi prześlę plik w krzywych). To pisałem ja, Namacany. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Kolczyk 22.03.11, 21:52 Ile ja z tego będę miał? Wiesz, że jestem dzieckiem kapitalizmu. PS. Swoją drogą moglibyście się zrzucić na tatuaż dla mnie. To tylko 300 - 400 zł za wzór który chcę. Odpowiedz Link Zgłoś