Gość: antypis IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.12, 14:17 Może Leon lub któryś z emigrantów wyjasni mi, co miał na myśli Jan Tomaszewski mówiąc: "takie jest moje zdanie i ja sie z nim zgadzam" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: do pisowskich "intelektualistow" ... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 26.05.12, 14:30 ten geniusz miał dokładnie to samo na myśli co powiedział, on i jego pisowska kompania zgadzają się tylko ze swoim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: do pisowskich "intelektualistow" ... 27.05.12, 00:06 Dwóch tuzów poprawnego politycznie intelektu zacytowało powyżej niejakiego J.T., prosząc o wyjaśnienie jego wypowiedzi. Panowie, czyżbyście chcieli tutaj, na forum publicznym, przyznać się do tego, że wy się z własnymi poglądami NIE zgadzacie ? Zapachniało mi typową "wałęszczyzną" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do pisowskich "intelektualistow" ... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 27.05.12, 12:54 Jesteś cholernie błyskotliwy. Wiesz, ja np. nie wypowiadam zdań z którymi bym się nie zgadzał. A mój intelekt nie Tobie osądzać. A czym to Tobie pachnie, mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: do pisowskich "intelektualistow" ... 28.05.12, 00:10 a może kaczyszczyznem i ciemnogrodem zapachniało? no chyba że bomba tlenowo helowa wybuchła gdzieś w okolicy? J.T. o ile można używać tylko inicjałów z kropkami kompromituje i siebie i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: do pisowskich "intelektualistow" ... 28.05.12, 04:27 morfinka, jakas bomba to już dawno uszkodzila twoj dar bezstronnego myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: do pisowskich "intelektualistow" ... 28.05.12, 14:33 Myslenie inaczej to przypadlosc charakterystyczna dla spisienia. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion :) 28.05.12, 18:13 www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,11813161,Twitter_kpi_z_wpadki_na_Euro_2012___Feel_like_your.html Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: :) 28.05.12, 20:14 Ciekawsze sa raczej wyczyny wszystkich obroncow polskosci w reprezentacji z niezlomnym mistrzem trunkow na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: :) 28.05.12, 21:03 To jednak pooooszło w świat i w języku obcym tysiąckrotnie ośmiesza tuzów od PRu w twoim rządzie, towarzyszu p1... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: :) 29.05.12, 06:54 A jakze, caly swiat niczym innym sie nie interesuje tylko tworczoscia paru wiecznie niazadowolonych wyznawcow teorii bezwzglednosci. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: :) 29.05.12, 14:37 Kolejna wtopa, kolejna chałtura, kolejny obciach twoich "światowców". Ja się jednak wcale z tego nie cieszę, a nawet jest mi smutno i wstyd za nieuków przystrojonych w piórka ministrów, którzy najwyżej nadają się do prowadzenia zakładu fryzjerskiego w trzeciej lidze hokeja na trawie... Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: :) 29.05.12, 20:42 Wtope to zaliczyli "jasnie oswieceni", bo nikomu innemu nie przeszkadza. Ale jak raz tym specjalistom przeszkadza wszystko co nie po ich mysli. Taka drobna przypadlosc, czyli pisofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: :) 29.05.12, 21:10 Chłopino boża, w żadnym NORMALNYM słowniku języka angielskiego tego hasła nie ma, więc nie opowiadaj dyrdymałów, że przeszkadza tylko niektórym. No i ucz się języków, bo na to nigdy nie jest za późno :) Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: :) 30.05.12, 08:27 Hasla reklamowe maja za zadanie przyciagnac uwage i jak widac to spelnilo jak najbardziej swoja role - a jak jestes milosnikiem slownikow idz na pierwszy lepszy mecz ze slownikiem i sprawdzaj ile haselek w slowniczku NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: :) 30.05.12, 14:59 No proszę, i mamy następnego poliglotę-teoretyka. Naturalnie, w każdym języku najważniejsza jest jego rola komunikacyjna, ale osoba posiadająca choć krzynę oleju w głowie wie, że istnieje bezdyskusyjna różnica między poprawnością i błędem. I żadna propaganda tego nie zmieni, nawet najgłośniej wrzeszczący do kamery Stefek Burczymucha. Czy "polskie obozy śmierci" Obamy to też sformułowanie dopuszczalne, tylko dlatego, że i tak, między wierszami, każdy wie, o co chodzi ? No i przyciągnęło do jego kandydatury uwagę opinii publicznej w tak ważnym okresie przedwyborczym ?... Czyli swoją rolę spełniło... Coż za pokrętna logika, ale za to po linii i pod płaszczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: :) 30.05.12, 16:24 "Nie dziesiątki tysięcy i nie setki tysięcy, ale miliony istnień człowieczych uległy przeróbce na surowiec i towar w polskich obozach śmierci. Oprócz szeroko znanych miejscowości, jak Majdanek, Oświęcim, Brzezinka, Treblinka, raz po raz odkrywamy nowe, mniej głośne". "Medaliony" Zofia Nałkowska Widocznie doradcy Obamy czytali lektury szkolne Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: :) 30.05.12, 17:20 A doradcy polskiego premiera chyba za to czytali "Samouczek języka angielskiego" wydany przez Pathos Phobos Press w Koziej Wólce (wydanie 49, uzupełnione) :) Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: :) 30.05.12, 21:06 Niektorzy to jeszcze widze z epoki sekretarzy nie wyrosli i dalej im sie wydaje, ze kazda bzdura musi zajmowac sie premier. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: :) 30.05.12, 22:38 Pisalem o doradcach, a nie o samym premierze, ale ty, p1, masz w sobie coś z J. Urbana i wszystko tak przekręcisz, by ci pasowało do z góry ustalonego założenia. A międzynarodowa kompromitacja, ośmieszenie Polski nie wydaje mi się bzdurą, nawet dla premiera. Ciekawe, co niby musiało by się stać, aby nie było bzdurą i normą ? Zenada i błazenada... Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: :) 31.05.12, 10:18 Caly swiat to paru prawicowcow? A to przepraszam, nie wiedzialem, ze Wasz swiat konczy sie na czubku Waszych noskow. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.komornicki Pytam się 30.05.12, 21:30 moderatorów tego forum. Jak długo bezczelny, chamski , kłamliwy, szkalujący naród polski komentarz forumowicza o nicku pismen1 będzie możliwy do przeczytania na tym forum.Komentarz w którym pismen1 wprost pisze o polskich obozach śmierci uważam za absolutny skandal, a brak reakcji administratorów forum za dowód zdecydowanego przyzwolenia na takie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: Pytam się 31.05.12, 10:17 Oj trzeba bylo chodzic do szkoly i czytac lektury zamiast wagarowac. Chociaz w Twoim Leonie swiecie sa lektury sluszne i niesluszne, autorzy prawowici, ale poki co Nalkowska jeszcze na indeksie ksiag zakazanych nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Pytam się 31.05.12, 13:56 Sugerujesz, że ty do szkoły chodziłes ? A popatrz, co z ciebie wyroslło ? Przypuszczam, że dla celów propagandowych tylko rżniesz głupa, ale mimo to wyjaśnie ci sprawę łopatologicznie. Z miłosierdzia dla pokrzywdzonych przez los. W czasach, gdy powstawała książka Nałkowskiej (sprawdź sobie w podręczniku) nikt nie myślał nawet o stosowaniu zwrotu "polskie obozy koncentracyjne" przeciw Polsce i Polakom. Być może świat był zbyt jeszcze zaszokowany tym, co sie stało podczas II w.ś., by na takie plugastwo wpaść, a może pomysł wpadł komuś do wrednej pały dopiero po przeczytaniu rzeczonej ksiażki Nałkowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś