Dodaj do ulubionych

Co to ma być

05.12.13, 08:46
Kompletna żenada,w jakim ja kraju żyję, kim są ci ludzie?
tiny.pl/q91nr
Obserwuj wątek
    • Gość: antypis Re: Co to ma być IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.13, 12:16
      Przynajmniej trzymają się melodii, nie to co:
      hymn
      • burak.z.onetu Re: Co to ma być 06.12.13, 13:24
        Śpiewy jak śpiewy, jednym wychodzą lepiej innym gorzej.
        ...jednak wydaje się, że w Poznaniu niedługo będą wyć baranim głosem: -W złodziejskim bantustanie nie potrafili zbudować stadionu za... 750 mln złotych! Po prostu ktoś zafałszował. Tylko kto?

Ale co się będziemy Panowie tropić, łajno jest. Posłuchajmy jeszcze raz, i jeszcze raz Kazika

Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce, mieszkam w Po Po Po...
      • leon.komornicki Re: Co to ma być 06.12.13, 14:34
        antypis, tu nie chodzi o to , czy ten premierzyna umie się kiwać i śpiewać , czy nie. Pytanie jest proste, po cholerę pojechał się tam wygłupiać? Czyś ty widział kanclerz Merkel robiącą z siebie idiotkę np na oktoberfeście w Monachium. Nie! Dlaczego? Bo ona jest poważnym politykiem w poważnym kraju. W Polsce facet robi z siebie pośmiewisko, a część narodu z radości dostaje z tego powodu pewnie orgazmu. Ot kraj w środkowej Europie.
    • leon.komornicki kolejna perełka 04.01.14, 11:55
      Odruch wymiotny prowokuje i inicjuje tiny.pl/qfrw1
      Z gospodarską wizytą człeczyna się wybrał...
      • Gość: Dubliner Re: kolejna perełka IP: *.ntlworld.ie 06.01.14, 21:20
        PO pod przewodnictwem Tuska to najgorsza partia rządząca od początków "transformacji".
        Ryży malarz-kominów 'wykosił' założycieli partii (czy ktoś jeszcze pamięta pozostałych z 'trzech tenorów'?), zaś cała jego ekipa może być dumna ze stworzenia zmasowanego systemu okradania państwa polskiego. Dług publiczny osiągnął dno a miliardy pomocy unijnej zostały zdefraudowane i zmarnowane. Widać to gołym okiem najwyraźniej po wjeździe/wyjeździe do/z kraju, gdzie szczególnie substandardowe, jednocześnie najdroższe autostrady na świecie, oraz drogi szybkiego ruchu budzą zgrozę i wołanie o pomstę do nieba.

Absurdalne afery, korupcja i nepotyzm, brak reform w funkcjonowaniu państwa niszczą ten kraj a emigracja zarobkowa, również niespotykana od dziesiątek lat, wyniszcza moralnie naród, dziesiątkuje rodziny, oraz paradoksalnie pogłębia biedę i bezsens życia o czym świadczy liczba przestępstw i pijaństwo.

Jestem gotowy na każdą dyskusję zwłaszcza teraz, po dłuższych wakacjach w UK, gdzie zostałem porażony i znokautowany skalą emigracji zarobkowej o jakiej wcześniej nie miałem pojęcia w porównaniu z małą Irlandią. Dodatkowo po krótkim pobycie w Ostrowcu widzę jasno ten obraz nędzy i rozpaczy, najbrzydszy i najbrudniejszy, mogę to śmiało powiedzieć, kraj jaki znam...
        • pismen1 Re: kolejna perełka 08.01.14, 12:25
          najlepsza i najkonkretniejsza po Mazowieckim. Najgorsze byly rzady nieomylnego Jarusia
          • Gość: x Re: kolejna perełka IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 18:03
            Pismen, Ty to chory jesteś. Idź się lecz bo większych farmazonów do Ciebie nikt chyba nie potrafi napisać. Najgorsze jest jednak to, że Ty w to wszystko wierzysz...Zdejmij klapki człowieku i idź do dobrego psychiatry. Z terminami pewnie będzie ciężko ale cóż... Życie w Polsce....
            • pismen1 Re: kolejna perełka 16.01.14, 14:42
              Nie wmawiaj innym na co sam cierpisz bidulo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka