rafost1 21.10.04, 11:33 powodu braku czasu chętnie przekażę współadministrowanie forum, jesli jest ktoś zainteresowany poproszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: przekażę współadministrowanie forum 21.10.04, 18:41 na czym takie współadministrowanie polega??? Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: przekażę współadministrowanie forum 22.10.04, 09:13 na reklamowaniu forum , usuwaniu wulgarnych i niecenzuralnych wątków, pisaniu bezskutecznych e-maili do gazety.pl z pomusłami, m.in. o nie logowaniu, tylko raz gazeta.pl spełnila moją prośbę, tzn. przeniosłą to forum z działu prywatne do regionalne, a poza tym masz dużo opcji niedostępnych dla innych użytkowników forum, jesteś zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: przekażę współadministrowanie forum 22.10.04, 09:42 pewnie, co mogę to pomogę. co mam zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: przekażę współadministrowanie forum 22.10.04, 10:17 podaj mi swój login to dodam Cię w panelu administracyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: przekażę współadministrowanie forum 22.10.04, 11:58 mój login to malywroc Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: przekażę współadministrowanie forum 22.10.04, 13:02 dodałem Cie, sprawdź, jeśli coś będzie nie tak, to ja jaestem dopiero w poniedziałek, więc kombinuj ,powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś