halevi 25.08.05, 17:10 Zachęcam do udziału w forum urbanistyczno-architektonicznym www.skyscrapercity.com a przynajmniej do obejrzenia prezentacji Ostrowca na tymże forum: www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=246129 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good Re: www.skyscrapercity.com 25.08.05, 17:18 Niektóre z tych zdjęć naprawdę powalają! Aż nie chce się wierzyć że to Ostrowiec. Super :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: www.skyscrapercity.com 26.08.05, 09:09 świetna strona! gratulacje dla Tomka Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: www.skyscrapercity.com 26.08.05, 11:08 zdjęcia czad, nie taki Ostrowiec straszny jak go niektórzy malują:) Odpowiedz Link Zgłoś
englishman22 Obcy nas chwalą bo sami chyba nie umiemy. 26.08.05, 18:25 Fajna robota ale by sie przydało wiecej fotek.Znalzłem kilka linków w ktorch o miescie pochlebnie sie wypowiadaja nasi sąsiedzi: www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=246129 sse.pl/forum/viewtopic.php?t=881&sid=8289b05c7e59be9f12d1459e2ba55f94 skyscrapercity.com/showthread.php?t=221559&page=2 www.sse.pl/forum/viewtopic.php?t=1564 www.skarzysko.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2028&postdays=0&postorder=asc&start=15 Odpowiedz Link Zgłoś
kross1 Re: www.skyscrapercity.com 01.09.05, 01:19 Fotki git, ja bym jeszcze dodał, iż są świetne zakątki które nie pojawiają się na żadnych fotografiach: Ul. Kuźnia oraz 2 uliczki poprzecznie łączące ją z Sienkiewicza i okolice, Osiedla na Górce Opatowskiej (oś. Widok i Okolice) Kolonia Robotnicza, i parę innych... Jak zrobie zdjęcia to się podzielę... Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: www.skyscrapercity.com 01.09.05, 11:05 Ekstra fotki. Oświetlona płyta stadionu wygląda niesamowicie. Basen odjechany. Gratulacje dla autora zdjęć. Jeżeli chodzi o mnie, to proszę o więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: www.skyscrapercity.com 01.09.05, 11:15 Część zdjęć (stadion, basen) pochodzi ze strony MOSIR i była robiona przez profesjonalistów - np. nocne zdjęcie stadionu z lotu ptaka - było zrobione na potrzeby folderu z okazji meczu reprezentacji na KSZO kilka lat temu. Ale sporo zdjęć niejakiego Tomka jest naprawdę odjechanych. Zwłaszcza te nocne miasta, bez ludzi, z super oświetleniem. O której godzinie on je musiał robić...???? Pewnie w samym środku nocy. Tym bardziej poświęcenie godne szacunku :))) Odpowiedz Link Zgłoś