Dodaj do ulubionych

MORFINKA BRYGADA CI SIE ROZLATUJE

02.02.06, 21:25
PAMIETAM CZASY JAK BYLO TYLU FORUMOWICZÓW A TERAZ LIPA!!!JA NIE UDZIELAM SIE
CZESTO ALE CIAGNE JAKOS TEN WOZEK, MORFINKA TYLKO W TOBIE NADZIEIJA I W FEEL
GOOD I W MONIKA DK I INNYCH , ZROB COS Z TYM FORUM, BO ZAROSNIE PAJECZYNA !
Obserwuj wątek
    • morfinka_12 nie mogę więcej niż robię 02.02.06, 22:52
      a dwa dni temu lżyłeś że za mało się udzielam, al niestety po tym jak opuścił
      to forum założyciel jestem prawie sam, raskarba vel brazilon, bmw, feel, i
      kilka innych osób (praeprASZAM ŻE NIE WYMIENIAM Z NICKA) POZOSTALIŚMY
      SAMI.szkoda ale nie stety taka lest parwda.
      • aisablri Re: nie mogę więcej niż robię 02.02.06, 23:37
        przykro mi, ale nie zawsze mam możliwość się wypowiedzieć- z przyczyn
        niezależnych- jedynie wtedy gdy jestem w Ostrowcu, ale może niebawem stan ten
        ulegnie zmianie...
      • brazilion Wypraszam sobie ! 03.02.06, 16:04
        Ja sie wcale nie rozlatuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • lachien Re: nie mogę więcej niż robię 03.02.06, 18:33
        Nie wymiękkaj jestm z Wami.
      • morfinka_12 no to po czo i czego czepia się zurnalista??? 04.02.06, 11:09

• monika.dk bez paniki .. 03.02.06, 08:13
      różnie bywało, ale nie jest źle
      a brygada to dokładnie o kogo chodzi?
      bo tutaj osoby często się zmieniają i to jest fajne
      • feel_good Re: bez paniki .. 03.02.06, 21:50
        Ja byłem ostatnio trochę zarobiony i brakło czasu na zaglądanie tutaj.
        Ale właśnie nadrabiam zaległości, zaczynając od przejrzenia nowych wątków :)
        • w.kielanowska Re: Tak od siebie...... 03.02.06, 22:17
          Trochę głupio wchodzić z butami w jakieś fajne grono,które zna się już dosyć
          długo.A ja mam wrażenie,że nowi forumowicze(np.ja)są traktowani z dystansem, i
          wcale mnie to nie dziwi.Na wszystko potrzeba czasu , pozytywnego myślenia,humoru
          i zabawy....Pozdrowionka....
          • feel_good Re: Tak od siebie...... 03.02.06, 23:05
            A mnie się wydawało np. że masz dłuższy staż na forum ode mnie i nigdy nie
            traktowałem Cię jak "nową".
            A juz tym bardziej z dystansem.
            • feel_good Re: Tak od siebie...... 03.02.06, 23:07
              A na dowód tego zadam prywatne pytanie:

Jakie to pasty do zębów i szczoteczki poleca NASZA FORUMOWA dentystka...?

Bo w reklamy telewizyjne nie wierzę...

:)))
          • brazilion Re: Tak od siebie...... 04.02.06, 16:22
            w.kielanowska napisała:

"(...)A ja mam wrażenie,że nowi forumowicze(np.ja)są traktowani z dystansem."

Mysle, ze ta ocena jest jednak niesluszna. Przynajmniej ja osobiscie z
            dystansem traktuje tylko tych, ktorzy za czesto i bez potrzeby urzadzaja sobie
            tzw. wycieczki osobiste. Zreszta, wolalbym nie zadzierac z dentysta ;)
      • michal13w Re: bez paniki .. 04.02.06, 16:10
        ja tylko zameldować sie chciałem- obecny!!

choc przyznaje ze lyso mi troche patrzac na brygade wiec juz milkne...
    • aisablri Re: MORFINKA BRYGADA CI SIE ROZLATUJE 04.02.06, 00:51
      i to wszystko oznacza, że się nic nie rozlatuje. Tak trzymać!
      • fiszu Pewnie, że nic się nie rozlatuje. 04.02.06, 12:26
        Bywam nieco rzadziej, ale też jestem tutaj kiedy tylko mogę. Chwilowo mam
        utrudniony dostęp do netu, ale to się zmieni. Zresztą, ilość to nie wszystko.
        Nie ma sensu wymyślanie nowych wątków na siłę. Jeżeli mam niewiele do
        powiedzenia, to wolę poczytać Wasze wpisy, niż dodać coś bez sensu od siebie.
        • fiszu A "Brygada Morfinki" brzmi całkiem nieźle :) 04.02.06, 12:27
          • w.kielanowska Re: A "Brygada Morfinki" brzmi całkiem nieźle :) 04.02.06, 12:53
            Mnie też się podoba...
            Połaskotały moją próżność słowa Feel'a....
            Co do past do zębów nie ma ideału.Ja mam na pierwszym miejscu Elmex.Blendamed
            omijamy szerokim łukiem(prywatne zdanie bez żadnej antyreklamy)Aha i mycie 2
            razy dziennie obowiązek,wskazana też nitka...Jak będę dużo gadać to zostanę bez
            pracy :-)))))
            • feel_good Re: A "Brygada Morfinki" brzmi całkiem nieźle :) 05.02.06, 00:21
              Oczywiście moje pytanie było z małym "podtextem"...

Ostatnio zmieniałem dentystę i moja nowa pani dentystka poleciła mi pastę o
              nazwie Meridol.
              Nie znałem jej wcześniej, jest dostępna w aptekach - i tak się zastanawiam, czy
              pani dentystka ma może jakiś układ z producentem, czy rzeczywiście ta pasta
              jest godna polecenia.
              A do tego jeszcze płyn do ust Listerine.

P.S. Do tej pory używałem Elmex i Cogate i byłem zadowolony :)
              • w.kielanowska Re: A "Brygada Morfinki" brzmi całkiem nieźle :) 05.02.06, 12:02
                Meridol to kolejne dziecko firmy GABA,tej samej co produkuje Elmex.W Polsce jest
                dostępna od ubiegłego roku.Meridol ma przede wszystkim działać na podrażnione
                dziąsła.Jednak trochę za krótko jest na rynku,żeby być na 100% pewnym,że jest
                bardzo dobry,ale prognozuje dobrze.Mnie osobiście trochę nie odpowiada smak,ale
                to kwestia przyzwyczajenia.GABA ma jeszce jedną nowość-Elmex bez mentolu.Gdy
                ktoś nie lubi lub nie może miętowych past to ta jest alternatywą....Gdzie kupić
                -we wszystkich większych marketach powinny być na półkach w okolicy
                pomarańczowych czy zielonych elmexów.
                Listerine-Używam w gabinecie po scalingu...Na codzień w domu nie, bo jest za
                ostry w smaku i chce mi się po nim rzygać....Ale na mnie też trzeba brać
                poprawkę.....Pozdrawiam W.K.
                P.S Co do układów,wbrew pozorom dentyści są szerokim łukiem pomijani przez różne
                firmy i producentów przecież i tak są bogaci:-)))) bez bonusowych profitów-taka
                opinia bossów firm...
                Ale długo sorki.....
                • rudeboys Re: A "Brygada Morfinki" brzmi całkiem nieźle :) 05.02.06, 12:26
                  ja po długim niebycie melduję obecność i korzystając z okazji pytanie do pani dentystki :) a jak zapatrujesz się na pastę aquafresh - było nie było rewolucję na polskim rynku , w końcu po zwykłych pastach rodem z prl przyszedł czas na odrobinę szaleństwa trzy kolory, z których każdy niby do czego innego. jako dziecko nie mogłem pojąć jak można upchać trzy kolory w tube , zreszta do dziś nie wiem.
                  • w.kielanowska Re: A "Brygada Morfinki" brzmi całkiem nieźle :) 05.02.06, 12:48
                    Kolorki to chemia i jeszcze raz chemia....Pamiętasz dwukolorowe lody z
                    automatu,zasada podobna,ale na psychę działa i oto producentom chodziło....
                • feel_good Re: A "Brygada Morfinki" brzmi całkiem nieźle :) 06.02.06, 09:47
                  Wielkie dzięki za informacje!

Muszę przyznać, że do smaku tej pasty też nie jestem przekonany - a mój
                  niepokój wzbudziło to, że na odwrocie karteczki z terminami wizyt była
                  oczywiście... reklama tej właśnie pasty.
                  Ale skoro to ta sama firma od Elmexa, to ok.

Pozdrawiam :-)
      • malywroc Re: MORFINKA BRYGADA CI SIE ROZLATUJE 07.02.06, 12:41
        ja jakoś z rzadka ostatnio tu zaglądam. Sam nie jestem w stanie powiedziec
        dlaczego. Poprostu nie wiem, ale tak jest...
    • morfinka_12 POwszechnie odnieś się do tego proszę 06.02.06, 17:06

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka