banan9991 27.03.06, 15:06 Godzilla czy czy czczyy uciekinier z tajnego laboratorjum czy dinozaur ktory zamarzl przed groszkiem (czyli nowa reklama parku jurajskiego w ostrowcu sw ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisablri Re: co za POTWÓR!!!!! 27.03.06, 15:18 jest coś na ten temat w dzisiejszej Ostrowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: co za POTWÓR!!!!! 27.03.06, 16:12 poczytam potem jescze nie kupilem bo siedze chory w domu i ojciec jak przyjdzie to mi kupi a jak to oceniaja Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: co za POTWÓR!!!!! 27.03.06, 16:38 Wg mnie pomysł super, tyle że w złym miejscu:) No niby hostel jest, ale...to nie to! Ja ulokowałbym go gdzieś w parku koło polimeni, albo basenu, no i oczywiście podświetlił. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: co za POTWÓR!!!!! 27.03.06, 16:53 mowilismy o punktach rozpoznawczych ostrowca i niezle sie go zapamietuje jak sie przez niego przemyka a nieraz tylko raz w za zycia jak najwiecej takich puntow promocji i fajnie ze w ostrowcu musi nastapic cos takiego aby mieszkancy ostrowca widzieli ze nasza gmina z powiatu jakos sie z nami laczy i wspolpracuje widzilem jak kierowcy z samochodami na obcych rejestracjach robili zdjecia temu potworowi jaka promocja szok skad to zdjecie masz z ostrowca swietokrzyskiego takie beda potem djalogi Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: co za POTWÓR!!!!! 27.03.06, 16:56 Ty, Banaś nasz pogla się zazębił:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś