Dodaj do ulubionych

France, France... :)

27.06.06, 23:13
ladnie wreszcie zagrali. to teraz obstawiam, ze wygraja Niemcy, Portugalia [jeee! bedzie to, co na euro hihi], Brazylia. co do wlochow, to taka pewna ich wygrany nie jestem. ale nie ma co, bynajmniej bedzie co ogladac :)
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: France, France... :) 27.06.06, 23:16
      Co , kto ładnie zagrał? Żabojady? Sędzia przekręcił Hiszpanów, ciekawe ile dostał linjiowy! No ale powszechnie wiadomo, że francuscy aktorzy, a zwłaszcza aktorki i reżyserzey, to czołówka światowa! Aisablri potweirdzi!
      • michal13w Re: France, France... :) 27.06.06, 23:17
        chyba jednak zacznę myśleć, że kobiety nie znają się na piłce...przynajmniej
        niektóre
        • zielonooka_gusia Re: France, France... :) 27.06.06, 23:22
          no dziekuje bardzo! i tak jestem mysli, ze to byl ich pierwszy ladny mecz i im sie nalezalo to zwyciestwo, po takiej grze. no fakt, moze nie 'zachwycili', ale hiszpanie sie nie popisali. o!
          • michal13w Re: France, France... :) 27.06.06, 23:24
            hehe, no jak na francje to w sumie pewnie bylo ładne:) buehehe

a tak w ogóle to proszę pisać w temacie MUNDIAL, który w tym celu powstał, o!
    • aisablri Re: France, France... :) 28.06.06, 01:14
      meczu nie widziałam przez cholerną burzę. Kino francuskie-owszem, bardzo dobre.
      Przestać się spierać!!!
      • brazylion3 Re: France, France... :) 28.06.06, 01:31
        Zgadzam się kino francuskie jest rewelacyjne, dizzy81 wie co mówi...rezyseria Alan Payet...występują...w filmie Labirynt:):)
    • lachien Re: France, France... :) 28.06.06, 07:54
      Ja uważam, że Mistrzem świata zostanie Kostaryka - nawet pomimo tego, że już nie
      grają.
      • chuchalscy Re: France, France... :) 28.06.06, 09:36
        kibicuję Francji i mam nadzieję, że dołożą Brazylii, hehehee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka