zielonooka_gusia 29.07.06, 19:58 wrocilam, aczkolwiek, jeszcze nie jestem w tematach forum. postaram sie nadrobic i cos skrobnac, ale najpierw musze odespac wczorajsza noc i przyzwyczaic sie spowrotem do domu. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.kielanowska Re: wrocilam :) 29.07.06, 20:02 no to witam :) ja jestem ostatnio tu trochę podminowana, więc może świeży umysł wprowadzi trochę pozytywnego klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: wrocilam :) 29.07.06, 22:38 cześć gusia, a gdzie byłaś, daleczko nad rzeczką? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: wrocilam :) 29.07.06, 23:31 Witamy! Trochę ci naprodukowałem materiału Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: wrocilam :) 30.07.06, 04:10 I swietnie, ze jestes z powrotem, bo statystycznie nam sie dzieki temu forum odmlodzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: wrocilam :) 30.07.06, 08:30 o ty brazilionie, za młodymi dziewczynami mi się tu rozglądasz na forum a zasłaniasz się statystyką, hehe, a co na to Twoja żona, jeśliś żonaty Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_gusia Re: wrocilam :) 30.07.06, 11:46 przepraszam bardzo, a co na to gusia? :P wrocilam, mozna powiedziec, ze znad rzeczki. z obozu jezykowego. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: wrocilam :) 31.07.06, 06:48 To co, mialem sie w ogole nie odzywac, bo odzywanie sie jest rownoznaczne z rozgladaniem sie ?! Oj, pokretna to retoryka, Zbyszku, bardzo pokretna. I pachnie mi PiSem... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: wrocilam :) 31.07.06, 11:06 o kurcze nawet ja już przesiąkłem retoryką PISową, mama miiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa, wycofuję wszystko co napisałem dotychczas, ze strachu przed zaszufladkowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Zbyszek ? 31.07.06, 21:17 A dlaczego w tym przypadku nie zareagowales ? Moja wypowiedz byla o niebo bardziej niewinna... Zobacz zreszta sam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=46153376&a=46161392 Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Zbyszek ? 31.07.06, 21:20 To link do mojej wypowiedziale chyba coś przeoczyłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Zbyszek ? 31.07.06, 21:51 Zielonooka byłaś na obozie językowym, a jaki to język? Brazilionie, co za link mi podałeś, nie kumam? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Zbyszek ? 01.08.06, 00:03 Zerknij nan, a przekonasz sie, ze inni tez sie rozgladaja za jeszcze mlodszymi. A co Ty na to ? Bo mnie niewinnosc moja juz zdazyles wypomniec wczesniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Zbyszek ? 01.08.06, 09:29 a ja tam gustuję w kobietach z mego pokolenia, brazilionie Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Zbyszek ? 01.08.06, 17:28 Poprawny politycznie nie jestem, wiec powiem: jestem esteta, wiec cenie urok i urode. W tym urok i urode intelektualna. Wiek nie jest wazny, bo w rozmowie to nie przeszkadza. A reszte pozostawmy takim roznym Casanovom... P.S. Podczas posania tego postu wylogowalo mnie klkakrotnie. Widocznie "cenzura moralna" nadal istnieje i ma sie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Zbyszek ? 01.08.06, 22:39 Chyba nie, bo forum to na (bylo, nie bylo) polskiej stronie w polskim internecie... I ZNOWU mnie wylogowalo. To nie przypadek, to po prostu inwigilacja, infiltracja i interwencja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Zbyszek ? 01.08.06, 22:42 A do tego mizoginia i mizogamia, ale w to nikt na tym Forum by nie uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś