03.08.06, 22:26
jakis zastoj pewnego rodzaju sie tu wkradl. cicho, pusto... ja tez nawalam.
moge troche pogledzic, ze wszyscy jako Polacy cieszymy sie ze zwyciestw w Budapeszcie i oczywiscie czekamy na jeszcze, moge dodac, ze komentator zachwalal Rawszczyzne [czy mnie sie zdawalo, czy byl to Babiarz?], chociaz z tego co slyszalam od dawna nie widziala ona swiezej wody no i komputery zepsute... moge tez powiedziec, ze lubie ogladac francuskie seriale kryminalne, ale nie jestem pewna czy jest to dobry temat na forum :D

tak czy siak, juz za pozno, bo napisalam :P

a wiec? jakis dalszy rozwoj sytuacji?
Obserwuj wątek
    • fake_plastic_goch Re: ...wiec? 03.08.06, 22:50
      Rawszczyzna... bylam ostatnio i nie jest tak zle, gorzej z moim plywaniem;)
      • fake_plastic_goch Re: ...wiec? 03.08.06, 22:50
        temat mi sie podoba, przynajmniej nie o Szostaku;)
        • zielonooka_gusia Re: ...wiec? 03.08.06, 22:51
          planowalam chodzic na rawszczyzne, ku poprawieniu kondycji i nie tylko :P, ale jakos tak nigdy dojsc nie moge... a aisablri sie nijak tam nie zaprowadzi!
          • fake_plastic_goch Re: ...wiec? 03.08.06, 22:55
            ja chetnie, tylko sie na glebokim basenie za nic nie puszcze brzegu:) bardziej
            mi odpowiada basen w Ozarowie, przynajmniej 1/3 basenu przepłyne (pijac wode
            przy co drugim oddechu) Otylia to ja nie bede;)
            • zielonooka_gusia Re: ...wiec? 03.08.06, 23:00
              szczerze powiedziawszy, w ozarowie nie bylam :D
              a na rawszczyznie wybieram zdecydowanie olimpijski, bo wygodniej sie plywa.
              • fake_plastic_goch Re: ...wiec? 03.08.06, 23:02
                jak sie umie to sie pływa. ja zostaje na płyciźnie z moimi wątpliwymi
                umiejetnosciami:) Ozarów fajny, przyjemniejszy niz na rawszczyznie, ale mniejszy
                • fake_plastic_goch Re: ...wiec? 03.08.06, 23:27
                  cos nie ma Aisablri, wpada, wypada...
                  • aisablri Re: ...wiec? 04.08.06, 00:14
                    no to dziewczęta radzę się umówić na podtapianie, nie dla mnie woda, dzięki,
                    odpadam:D
                    • aisablri Re: ...wiec? 04.08.06, 10:43
                      wypadam...? hehe. Mały deficyt internetu:) i parę innych spraw.
    • banan9991 Re: ...wiec? 04.08.06, 15:18
      z lotu ptaka ladnie wyglada rawszczyzna widzialem zdjecia na forum do promocji
      miasta swietna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka