Dodaj do ulubionych

Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski

08.08.06, 21:05
jak sie podoba dobrze ze jest zawsze cos takiego mi lazilo po glowie aby cos
takiego powstalo
Obserwuj wątek
    • banan9991 Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 08.08.06, 21:07
      a moze odpowie ktos co nas tylko czyta
    • blade_master Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 10.08.06, 21:30
      No, kurcze, tylko nawet jak powstanie to nie będzie chętnych. Bo już powstało kilka i padały brakiem userów...
      • aisablri Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 10.08.06, 21:36
        Nie rozumiem- przecież już jest...
        • blade_master Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 10.08.06, 21:37
          Ale takie forum to nie forum.
          • aisablri Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 10.08.06, 21:39
            Jak to nie?! więc co wszyscy tu robimy?
            • blade_master Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 10.08.06, 22:04
              to jest pseudoforum. Naprawde nie wiem, jak wy tu się swobodnie poruszacie...
              • aisablri Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 10.08.06, 22:08
                Napiszę za siebie- jestem tu, bo dobrze się tu czuję. Już niemal rok. I jak dotąd jest to jedyne takie forum:)
                • blade_master Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 10.08.06, 22:33
                  No ja wiem... a forum nie jest jedyne. Jest forum ostrowieckiej przeciez.
                  Ale moim zdanem to niewypal, ale na pewno lepsze niz to - jedyny mankament to brak userow :)

Oczywiscie udzielam sie na tym 4um (od czasu do czasu), bo inne są martwe ;/
                  Ale mysle ze Ostrowiec jest na tyle porzadnym miastem, ze powinien miec jakies oficjalne forum (a nie jakies podpięte pod gazeta.pl).

No, ale ja tam nie mam nic do gadania...
                  • brazilion Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 11.08.06, 05:46
                    blade_master napisał:

> No ja wiem... a forum nie jest jedyne. Jest forum ostrowieckiej przeciez.
                    > Ale moim zdanem to niewypal, ale na pewno lepsze niz to - jedyny mankament to
                    brak userow :)

To sie nazywa: "jak golab o parapet"!!!
                    A niby dlaczego wszystkie sa lepsze, choc sa martwe lub brakuje im userow ?!
                    Przeciez to totalna bzdura. Esperanto tez jest niby lepsze od innych jezykow,
                    ale jakos nikt nie chce tego sztucznego jezyka uzywac !!!
                    Zreszta, ten temat juz przerabialismy...
                    • aisablri Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 11.08.06, 15:22
                      Nie widzę problemu, dobrze nam (chyba nam, prawda?) tutaj, co trochę ktoś nowy się zjawia, jest przyjemna atmosfera... czego tu się czepiać?
    • bmwariat Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 11.08.06, 06:18
      Cześć kapuś
      • chuchalscy Kapuś 11.08.06, 12:55
        Rozumiem, że kapuś to ten blade-master a nie brazilion, nasz przyjaciel z
        Ameryki, czy tak?
        • bmwariat Re: Kapuś 11.08.06, 13:20
          dobrze rozumiesz. Wypaplał na forum GO, że przesyłałem niektórym GO jak miałem
          prenumerate i przez to nie dostaje. A wysyłałem osobom, którzy nie są w
          Ostrowcu na codzień tak jak ja. Czyli raptem 2,3 osoby...
    • banan9991 Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 11.08.06, 15:35
      ja pierdziele zalatwcie to niech nie bedzie kapusiostwa
      • blade_master Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 11.08.06, 20:34
        Erm... Jaki kapuś? Chyba nie mowa o mnie. Ja nic nie zrobiłem.
        • chuchalscy Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 12.08.06, 10:23
          dziś znów Rzepa znalazła nowego kapusia, ps. Michalski lub Historyk, mam juz dość
          • brazylion3 Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 26.09.06, 01:03
            Forum gazety jest specyficzne:) Według mnie jakieś inne niz te pozostałe. Jest dowolność, może byc opiekun, praktycznie każdy może nim być i każdy może założyć forum. Np. z olbrzymim szacunkiem dla KSZO.PANY forum Rżuchów. Powstało i jest. Jest jakimś nośnikiem informacji, z czasem z rozowjem sieci byc może zwiekszy się liczba userów. Ale jak tak przeglądam te fora miast zwłaszcza średnich , bo te mnie głównie interesują, widać jakieś takie częściowe umiowanie własnego miejsca zamieszkania np. forum Lublińca, które tak wspieralismy:), na tych forach są także lokalne konflikty np. Ostr. Wlkp. a Kalisz. Forum odbija wiele spraw lokalnych, to znaczy, że ludzie wreszcie wiązą się z środowiskiem lokalnym, nie chcą byc anonimowi, nawet poprzez pisanie postów chcą mieć wpływ na rozwoj. Analizując forum gazety moizna przeprowadzić ciekawe badania:)
    • kszo.pany Re: Gazeta.pl : Forum : Ostrowiec Świętokrzyski 26.09.06, 19:55

Gdyby nie Forum Ostrowiec Świętokrzyski, to Forum Rżuchów nigdy by nie
      zaistniało:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka