malywroc 30.08.06, 10:53 Muszę się Wam tym pochwalić. Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem złotej obrączki. Bylo zaje....ście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuchalscy Re: slub & wesele 30.08.06, 11:47 Super, tak trzymać do końca świata i jeden dzień dłużej.... chyba tak ślubowałeś, co? No i rozumiem, że teraz na forum będzie Was dwoje, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: slub & wesele 30.08.06, 11:51 uuuu poważna sprawa, nieobecność na forum usprawiedliwiona.Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: slub & wesele 30.08.06, 12:01 Gratulacje! I kawał na dobry początek nowej drogi życia ;) -Słyszałem,że się ożeniłeś? -No ożeniłem się... -Oooo to musisz być teraz szczęśliwy? -Ano muszę Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: slub & wesele 30.08.06, 12:06 - Wczoraj byłem na ślubie - I jak było? - fajnie, nawet obrączke dostałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: slub & wesele 30.08.06, 12:10 Wprawdzie już dla Kolegi za późno, ale może inni "skorzystają" :D: Wywieszka na drzwiach Kierownika Urzęd Cywilnego: Jestem na przerwie obiadowej - przemyśl to! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: slub & wesele 30.08.06, 13:18 Ze swojej strony życzę Ci człowieczku sporo tolerancji, fantazji i miłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: slub & wesele 30.08.06, 14:44 Wszystkim bardzo dziękuję - również w imieniu małżonki Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Witam z powrotem, ale... 30.08.06, 14:51 teraz pewnie bedzie Cie tu jeszcze mniej, jesli wezmiesz sobie powaznie do serca apel Chuchalskich w innym watku (tym o przyroscie naturalnym w Ostrowcu). Tak, czy owak, gratuluje. A czy Twoja wybranka tez ze stron naszych pochodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Przesłanie od starego kawalera 30.08.06, 17:34 Podobno w niektórych krajach skandynawskich karze się małżeństwem osoby przyłapane na kradzieży w hipermarketach:-) A tak na serio - GRATULUJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Przesłanie od starego kawalera 30.08.06, 18:58 kszo.pany ty się ożeń bo zdziczejesz do reszty, haha Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Przesłanie od starego kawalera 30.08.06, 19:40 Przynajmniej jedną rzecz zrobię do końca - to znaczy zdziczeję, buahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: slub & wesele 30.08.06, 19:33 Ja też gratuluję.... Życzę Wam takiego wspólego życia jak w Muppet Show- bajkowo,śmiesznie i w ogóle....Ja tak mam i wiem co mówię.....Rutyna nie grozi.... Odpowiedz Link Zgłoś
annmar Re: slub & wesele 31.08.06, 18:48 Ciekawa jestem, czy na Twoim ślubie był mój mąż ze swoją kochanką? Pojechał właśnie do Ostrowca. Mam nadzieję, że nie skończycie tak jak my. A dziewczyny z Ostrowca to niezłe dziwki... uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 GRATULACJE! 31.08.06, 19:24 Serdeczne gratulacje. Wszystkiego dobrego. Nie chcę mówić jak politologog: Dzisiaj, są czasy trudne dla rodziny, małżeństwa. Pewne relacje na płaszczyźnie aksjologi i moralności się deprecjonują...:):):):Żarty:):)) Poważnie jeszcze raz powodzenia. Kszo.Pany nie martw się jest nas dwóch. Pamiętaj reformatorzy są zawsze samotnikami. Chociaż profesor Kulesza mój autorytet naukowy ma żonę...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy do B3 31.08.06, 20:50 Czy prof. Kulesza, to ten od samorządu? Jeśli ten to też jestem jego fanem, i to już od 1985 roku Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: odnosnie pochodzenia małżonki 01.09.06, 06:56 Moja małżonka jest z tego samego pięknego miasta co ja i co my wszyscy. Niestety mieszkamy poza... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: odnosnie pochodzenia małżonki 01.09.06, 15:05 Dobrze, ze malzonka tez z Ostrowca. Niedobrze, ze mieszkacie poza. A nie pamietam juz, jak daleko poza, we Wroclawiu czy Wawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: slub & wesele 01.09.06, 07:51 uuuuu walneła jak łysy grzywką o parapet.... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: slub & wesele 01.09.06, 09:31 tą annmar trzeba skreślić z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Do Rafosta1 01.09.06, 09:56 Wykasuj proszę wypowiedź anmar, można to zrobić pojedynczo bez potrzeby usuwania całego tematu. Są pewne granice, które zostały tu rażąco naruszone. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Do Rafosta1 01.09.06, 15:03 kszo.pany napisał: > Wykasuj proszę wypowiedź anmar, można to zrobić pojedynczo bez potrzeby > usuwania całego tematu. > Są pewne granice, które zostały tu rażąco naruszone. POPIERAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
annmar Re: Do Rafosta1 01.09.06, 22:42 Możecie wykasować moją wypowiedź, nie zależy mi na tym. Piszę co myślę, a autorowi wątku i tak życzę wszystkiego najlepszego - przecież nie zawsze musi być źle, może trafił na wyjątek potwierdzający regułe... Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: slub & wesele 01.09.06, 22:48 KARŁY NAJCZĘŚCIEJ KOPIĄ W NOGI, ALE NIC W TYM DZIWNEGO - TO JEST ICH POZIOM. Odpowiedz Link Zgłoś