Dodaj do ulubionych

Moda na Panią Prezydent

13.09.06, 12:41
Kto oglądał dodatek do Echa dnia?? Pani Prezydent jako modelka?
Obserwuj wątek
    • buksy Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 14:49
      obejrzałem tutaj :www.echodnia.eu/swietokrzyskie/?cat=23&id=35323
      no cóż podobna każda kobieta chce miec choc raz taka sesje jako modelka
      • brazilion Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 15:18
        Ostrowiecka "lwica lewicy".
        Owszem, dosc zgrabna, zadbana i umowic sie z nia - prosze bardzo, ale zeby od
        razu glosowac ??!!
      • michal13w Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 17:39
        Marna kampania. Zresztą i tak nawet mi się ta pani nie podoba. Widzieliście ją z
        bliska ? Ogromna jest, znaczy no, wysoka miałem na myśli.
    • skladak1968 Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 15:11
      Pamiętam Panią Prezydent kiedy była małą dziewczynką. Uroda i wdzięk pozostała
      Jej do dziś.
      • aisablri Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 15:42
        Śmieszne...
      • w.kielanowska Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 15:45
        No i cóż jak dla mnie ta kampania (reklamowa) o dużo obniża oceny w kampanii
        wyborczej....
        • aisablri Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 15:55
          I przez to znowu kobiety zapracują sobie na etykietkę niepoważnych i nie
          nadających się do polityki...
          • w.kielanowska Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 17:08
            A może chcą w ten sposób przekonać elektorat męski-przecież panowie to
            wzrokowcy. Czyżby zabrakło pomysłu co powiedzieć, więc trzeba się pokazać.Jak
            dla mnie to nie tędy droga...
            • aisablri Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 18:11
              Masz rację. Tyle, że każdy człowiek to indywidualność, mamy różne mózgi i jedni
              są wzrokowcami, inni nie- nie ze względu na płeć.
              • dizzy81 Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 18:47
                Co Wy sie tak rzuciłyście niczym lwice na Panią Prezydent?
                • aisablri Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 18:53
                  a tam od razu lwice:)
                  ja tylko napisałam jak to wygląda- niezależnie w czyim wykonaniu.
    • dizzy81 Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 16:17
      Inga jest OK!
      • kszo.pany Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 18:53

Znam uczciwsze i ładniejsze:)
        • dizzy81 Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 18:59
          Ja też znam ładniejsze, a co do uczciwości, czasami tzreba być mendą!
          • w.kielanowska Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 19:05
            O nie -uczciwa menda-ble,ble
            • dizzy81 Re: Moda na Panią Prezydent 13.09.06, 19:18
              :)
              • kszo.pany Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 19:23

Urzekłaś mnie tym stwierdzeniem:)
                • w.kielanowska Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 19:32
                  :))
                  • brazylion3 Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 20:51
                    Nie gadajcie ta Pani jest żałosna i robi z siebie małpę w Zoo, żeby tylko się utrzymać:)

dizzy81 tobie to chuba psycha siadła...
                    • aisablri Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 20:51
                      hehehehe
                    • w.kielanowska Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 20:54
                      No małpe to może nie,ale do polityki to mi nie pasuje....Oczywiście polityki
                      przez duże P...
                      • aisablri Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 20:55
                        oto chodzi- jest kompletnie niewiarygodna.
                      • w.kielanowska Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 20:55
                        Jakoś nie podoba mi się, gdy babki na wyższych stanowiskach odkrywają ramiona to
                        dla mnie wbrew etykiecie.....
                        • chuchalscy Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 21:50
                          Bez jaj, więcej luzu młodzieży!!! Kobitka jaka jest każdy widzi. Jednemu się
                          podoba drugiemu mniej.Dla mnie na 4 z minusem, ale nie powiem dlaczego /mam na
                          myśli wygląd bo kobitki nie znam od dzieciństwa tak jak składak/.
                          • w.kielanowska Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 21:56
                            Basia,bo my to chyba złe kobiety jesteśmy,że tej pani nie popieramy....
                            • aisablri Re: Do W.Kielanowskiej 13.09.06, 22:01
                              bardzo złe, nieczułe na wdzięki i na urok mody;)
                              ciekawe co by było, jakby każdy z nas zrobił test na płeć mózgu:)
                              • chuchalscy Re: Do W.Kielanowskiej 14.09.06, 07:59
                                Dziewczyny, startujcie, głosy moje macie, spoko. Nie wiem jak wyglądacie a i tak
                                na Was zagłosuję. A o urodzie można przecież dyskutować, to rzecz subiektywna w
                                jakimś sensie przecież.
                                • aisablri Re: Do W.Kielanowskiej 14.09.06, 09:44
                                  Hehe. Jeśli ktoś chciałby na mnie głosować z powodu tego jak wyglądam, to
                                  odebrałabym to jako obelgę. :)
                                  • chuchalscy Re: Do W.Kielanowskiej 14.09.06, 10:10
                                    Wiolu, broń boże nie namawiam Cię do polityki, "zbawiaj" świat tak jak chcesz i
                                    lubisz a nie z tymi np. no nie będę wymieniał nazwisk
                                • w.kielanowska Re: Do W.Kielanowskiej 14.09.06, 09:55
                                  Zbyszek może za 15-20 lat polityka mnie tak zafascynuje,że wyjde z cienia.Teraz
                                  wole zmieniać świat trochę z innego poziomu-tego bardziej ludzkiego....
    • marysia996 Re: Moda na Panią Prezydent 14.09.06, 13:05
      Mam taką cichą nadzieję, że wszystkich potencjalnych wyborców nie trzeba mamić pozowanymi zdjęciami pani Kamińskiej. Każdy ma swój rozum i postawi krzyżyk przy nazwisku, które jest godne stanowiska prezydenta miasta.A tak na marginesie - pani prezydent powinna brać korepetycje z poprawnej polszczyzny (wszak mamy rok języka polskiego). Przerażenie mnie ogarnęło, kiedy w programie lokalnym telewizji kablowej TELKONET w dniu 5 września br. - pani prezydent wypowiadająca się przed kamerą, użyła słów: "wyczyny AKROBACKIE", następnie poprawiła się (!)mówiąc, "wyczyny AKROBATYCKIE". Nie pierwszy zresztą raz niepoprawnie się wyraża. Mniej może należałoby BYWAĆ - a więcej CZYTAĆ.
      • buksy Re: Moda na Panią Prezydent 14.09.06, 13:51
        Pewnie, że trzeba umieć mówic po polsku, akurat z p.Kamińską nie jest tak źle. Z twojej wypowiedzi mogę wywnioskować, że nieczęsto przemawiasz publicznie, bo nie zdajesz sobie sprawy jak to jest ciężko mówić coś z sensem i do tego poprawnie, tak, że trochę umiaru w krytyce proszę :)
        • brazylion3 Re: Moda na Panią Prezydent 14.09.06, 14:28
          Każdemu blędy się zdzają, rozmawiałem raz z takim marketingowcem politycznym i twierdził, że dla polityka to nawet lepiej jak walnie jakieś głupstwo, bo wtedy jest swojski, jakiś taki bliższy.Według mnie dla poltyka z klasą to raczej się tej teorii nie stosuje. Ta Pani nie nadaje się. To musi być lider, który ma swoje zdanie, wizję i jak trzeba to umie walnąc pięścią w stół. Takie jest moje zdanie tak to widzę:)
          • w.kielanowska Re: Moda na Panią Prezydent 14.09.06, 14:36
            Dokladnie B3-to musi być lider,który ma wiedze ,wizję i szacunek wśród
            współpracowników....Modelkę zawsze ktoś zaszufladkuje i już...
          • brazylion3 Re: Moda na Panią Prezydent 14.09.06, 15:03
            Oczywiście jest ,,zdarzają" !!!!!!!!A nie jak napisałę,m wyżej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka