chuchalscy Re: TOS z PIS i Samoobroną???? 20.10.06, 09:12 i co wszystkich zatkało????? po z sld to beeeeeeee, tak? a ten układ to cacy???? Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: TOS z PIS i Samoobroną???? 20.10.06, 09:17 Zbychu nie ,,gorączkuj" się tak jesteś politykiem lokalnym to wiesz o co chodzi. To jest polityka...po prostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: TOS z PIS i Samoobroną???? 20.10.06, 09:50 No niestety, ale w tej chwili żeby kaczora pokonać, trzeba grać na kaczych zasadach. Na co patrzeć sie nie chce, ale co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: TOS z PIS i Samoobroną???? 20.10.06, 10:00 Kochani nie jestem wariat, chciałem tylko wywołać do tablicy, dyskusja jest potrzebna i tyle. A że to jest debilny pomysł kaczorów i tego efekty mamy to jasne. Nie wolno chować głowy w piasek tylko zmierzyć się z tym tematem na forum też. Odpowiedz Link Zgłoś
jatt Re: TOS z PIS i Samoobroną???? 20.10.06, 18:36 TOS z PIS-em, w życiu bym nie pomyślał, ale cel jednak uświęca środki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidia68 Re: TOS z PIS i Samoobroną???? 21.10.06, 16:30 Nigdy w życiu nie uwierzyłabym, że Platforma Obywatelska może sie zwąchać z komunistami. Dziękuję za to panom Minkinie, Paceltowi i Siporskiemu. Dziękuję, bo to dla mnie surowa lekcja obywatelska. Platforma po prostu mnie oszukała! Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: TOS z PIS i Samoobroną???? 21.10.06, 16:47 Droga Lidio, na Twoim miejscu podziękowałbym raczej kaczorom, bo to im się dzięki nalężą za, że nie tylko sami prezentują poziom rynsztoka bratając się z wiadomo kim, ale jeszcze uchwalili jakąś kompletnie chorą, chamską i niedemokratyczną ustawę, która zmusza inne stronnictwa, w tym PO do takich chorych i nie mających żadnych solidnych podstaw sojuszy. Odpowiedz Link Zgłoś