Gość: banan9991 IP: 82.139.11.* 26.12.06, 19:58 www.ostrowiecka.pl/news.php?id=888 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temp_nick Re: szpital sie odbija 26.12.06, 23:07 Podobno najlepszy manager roku (?) -Az musze zadzwonic po kilku znajomych lekarzach pracujacych w szpitalu, co w trawie piszczy, bo wyglada ze na siłe ktos lansuje Pana Dyrektora, albo Pan Dyrektor lansuje sam siebie...Z natury jestem nieufny, a Pan Dyrektor z niejednego pieca w swojej managerskiej karierze jadł chleb, moze jednak w koncu znalazł miejsce dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: szpital sie odbija 30.12.06, 18:35 Jak się dowiedziałem,to mnie zatkało-ten warchoł menadżerem roku.Każdy wie,że oszczędzał głównie na pensjach personelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan9991 Re: szpital sie odbija IP: 82.139.11.* 27.12.06, 16:10 zaloga ma przerombane Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: szpital sie odbija 27.12.06, 17:46 Dobrze, że ma przerombane bo gorzej jak by miała przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
tothmes Re: szpital sie odbija 28.12.06, 19:33 Nie do końca bym sie z tym tytułem zgodził. Nikt jakoś nie ma ostatnio ochoty policzyć ile będzie kosztował odział kardiologii inwazyjnej. Pisze tak trochę z przekory bo ten odział ma "zrobić" prywatny inwestor i to on zgarnie "śmietankę" z kontraktu kardiologicznego. Do tego wejście tego inwestora spowoduje odpływ części środków jakie obecnie ostrowiecka kardiologia zarabia. Nie wdając sie w szczegóły może sie okazać iż koszty planów pana dyrektora Grabowskiego w przeciągu kilku najbliższych lat mogą odbić sie szpitalowi czkawką.Zdaję sobie sprawę z poważnych braków finansowych które uniemożliwają samodzielne stworzenie odziału kardiologii inwazyjnej lecz czy w temacie pozyskiwania środków z innych źródeł p. Grabowski zrobił naprawdę wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś