27.01.07, 22:06
Co myślicie o sytuacji klubu? Czy rację mają niektórzy "kibole" z forum
prezydenckiego zarzucając prezydentowi,że nic nie robi w tej sprawie? moim
zdaniem nie mają, Prezydent może pomóc ale nie jest cudotwórcą, sytuacja KSZO
jest fatalna.
Obserwuj wątek
    • Gość: d81 Re: KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:57
      Rola prezydenta nie sprowadza się jedynie do ratowania klubu!Jeszcze kilka lat temu pewnie też bym atakował prezydenta,ale do pewnych rzeczy trzeba dojrzec! tez kiedyś podniecałem sie Stasiakiem, co to miało nie być! ale z czasem przejrzałem na oczy i ze stasiakiem nic dobrego nas nie czeka. Trzeba się pozbyć tego pana, albo odkupic jego udziały, alebo go wyrzucic i zacząć wszystko od nowa. Ja wiem, że to potrwa, ale nie ma wszystkiego od razu. Małymi kroczkami, cierpliwe powinno udać się dojść do celu, ale to tzreba naprawdę oddanych ludzi, sprawnych menedżerów, pieniędzy!
      • pathos_phobos Re: KSZO 07.02.07, 13:10
        Amen
        • chuchalscy Re: KSZO 07.02.07, 13:18
          Samorząd może wspierać, a nie zajmować się klubami. Zresztą forsę może
          przekazywać jedynie na szkolenie młodzieży. Ktoś tu dobrze zauważył, od klubów
          są działacze i sponsorzy. O ile wiem, to stadion jest miejski w Ostrowcu, czy
          tak? To już jest dostateczna pomoc, prawda?
          • dizzy81 Re: KSZO 07.02.07, 13:21
            Miejski i miasto utzrymuje obiekty
            • pathos_phobos Re: KSZO 07.02.07, 14:02
              Ponoć nowe stadiony przy Żeromskiego już prawie wykończone
              • Gość: d81 Re: KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:11
                No nie do konca:) Chodze tamtędy codziennie
            • chuchalscy Re: KSZO 07.02.07, 15:11
              A prezydent miasta ma co robić, nie musi głowy sobie zaprzątać klubami. A może
              Jan Sz. zostanie prezesem klubu, co? Teraz nie jest prezydentem to niech pokaże
              co potrafi.
    • Gość: Wojtek_68 Re: KSZO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:07
      O ile pamiętam to nasi niedawni prominenci zdobywali szlify w księgowości własnie na KSZO. Oczywiście nauka nie poszła w las i prawdziwe KSZO upadło z całkiem niezłym wynikiem finansowym (po stronie Winien).
      Teraz padnie proteza KSZO, jaką sobie zafundowaliśmy dla miasta.

Może się mylę ale prezesem KSZO zazwyczaj bywał ... i on za finanse odpowiada.
      A może tam nigdy nie było pieniędzy i plotki o kopalni złota poprzez KSZO są tylko złośliwymi plotkami.

• pathos_phobos Re: KSZO 07.02.07, 14:09
        Hehe,dobre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka