Dodaj do ulubionych

Wolność słowa w internecie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:21
Nie boicie się? Wczoraj oglądałem w Faktach materiał o gościu, który prowadził forum jakiejs gazety czy coś, no i poszedł proces że internauci zelżyli burmistrza czy jakoś tak, nie pamietam szczegółów. No i teraz sie zastanawiam czy za wczorajszy wątek o kocie nie bekniemy...?
Obserwuj wątek
    • ania7718 Re: Wolność słowa w internecie... 30.01.07, 15:23
      Uważam nawet w wirtualnym świecie powinny być jakieś granice
      przyzwoitości.Czasami jak się tak czyta komentarze na róznych portalach, forach
      różnych ludzi to się można za głowę złapać, nie wiem czy oni tak naprawdę myślą
      co piszą czy piszą tak dla jaj nieprzemyślanie, jeżeli naprawdę to nie
      chciałabym z taki osobnikami do czynienia.
      • natkaa66 Re: Wolność słowa w internecie... 30.01.07, 19:56
        ania7718 napisała:

> Uważam nawet w wirtualnym świecie powinny być jakieś granice
        > przyzwoitości.Czasami jak się tak czyta komentarze na róznych portalach,
        forach
        >
        > różnych ludzi to się można za głowę złapać, nie wiem czy oni tak naprawdę
        myślą
        >
        > co piszą czy piszą tak dla jaj nieprzemyślanie, jeżeli naprawdę to nie
        > chciałabym z taki osobnikami do czynienia.

Masz całkowitą rację,to co niektórzy wypisują to aż ciarki chodzą po plecach.
        Jakaś kultura powinna obowiązywać,no ale cóż wymagać na forum ,jak w realu też
        jej brak.
        • w.kielanowska Re: Wolność słowa w internecie... 30.01.07, 20:03
          I właśnie w celu szerzenia nauki,kultury i pozytywnego myślenia powstało forum
          Ostrowiec Świętokrzyski..Mimo tego,że czasami jest prowokowane do działań
          ogólnie przyjętych za niegodne nie ugina się i jest jak ktoś kiedyś napisał
          "forum intelektualistów"... Wow-wyszło landrynkowo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka