15.02.07, 22:59
...czy Ty do tej roboty swojej nadupcas na piechotę? Bo jak tak, to
przeszedłbym się kiedyś z Tobą, lubię poranne spacery, a i wronie może bym
mógł pomóc!
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: Dizzy... 15.02.07, 23:04
      Tak nadupca tylko on chyba rano jakoś idzie. nie martw sie jutro ci odpisze.....Ostatnio jechał z Generałem....ale abstrakt i gadali o tarczy antyrakietowej. Dizzy coś powieedział o śmigłowiec. a generał gdzie!!!? I skręcił w bok odruchowo tak jak na poligonie. Panie Generale melduje,ż wykonałem zadanie...
      --------------

KSAP - rusza rekrutacja :)
      • michal13w Re: Dizzy... 15.02.07, 23:06
        Wy chyba przyciągacie takich agentów:D
        • brazylion3 łooooooooo ales Michał... masz rację 15.02.07, 23:09
          że ja na to nie wpadłem wcześniej.... PRezes unikat....bezcennny okaz....Generał.....majstersztyk....ale abstrakt:)
          --------------

• michal13w Re: łooooooooo ales Michał... masz rację 15.02.07, 23:10
            chłłłopie, ale Ty wiesz co? dzisiaj mnie dopiero nogi przestały boleć po kręglach!!
            • brazylion3 Re: łooooooooo ales Michał... masz rację 15.02.07, 23:22
              Kolejny abstrakt: Grzechu, Mirecha, Grzesiek Otwinowski, Jarek, Marian z wiertłem....ale czad!!!Ta kur... ja nie mogę. Szpieg, Pani Monika...chłopaki witaj rodzino...W Manhattanie!!!!!!!!
              --------------

• bmwariat Re: łooooooooo ales Michał... masz rację 15.02.07, 23:24
              Dużo ludzi na tych kręglach jest? Może bym tam bryknął kiedy...hmmmmmmmm
              • michal13w Re: łooooooooo ales Michał... masz rację 15.02.07, 23:26
                nie wiem czy dużo, raz byłem:D chociaż wtedy, w niedzielę, to ciężka sprawa
                chyba bez rezerwacji.

b3 nie wkręcaj się lepiej w ten klimat wspomnieniowy;)
                • brazylion3 Re: łooooooooo ales Michał... masz rację 15.02.07, 23:33
                  Michał poznać Mariana z wiertłem....Gościu siedzi przy stole maltretują gościa nagle Marian wypala hasłem: dajcie mi kur...wiertło tylko cienkie,żeby go kolano bolało.(Prezes) yyyy ...Marianku ...yyy...czemu wiertłem?
                  --------------

• brazylion3 i jeszcze KRIS 15.02.07, 23:35
                    totalny odjazd : Kris...ale nie będę pisał bo ona ma układy mnie wytropi, albo mnie zadupca jego kumple. Fajnie było z mafią mieszkać:)
                    --------------

• michal13w Re: łooooooooo ales Michał... masz rację 15.02.07, 23:35
                    znam to na pamięć;)
                    • brazylion3 Dizzy81 przyznaj ,że to były klimaty 15.02.07, 23:38
                      Mimo wszystko, mimo tego peryskopa, zawiasów...ale to był naprawdę dobry,dobry czas. Sam pobyt z Prezesem to był abstrakt...Pamietasz jak prasowal u mnie i gadał ze mna o Janku? Pamietasz jak go zawsze wkręcałem:)
                      --------------

• dizzy81 Re: Dizzy81 przyznaj ,że to były klimaty 16.02.07, 07:34
                        Wszystko pamiętam, wszystko! Tą zasyfioną wannne też
    • Gość: d81 Re: Dizzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 07:26
      Wiesz co Michale, nadupcam na nogach, a dziś juz przy Media Expert miałem kryzys, mam problem z prawą piszczelą, nie moge szybko chodzić!

Co do klimatów, tak, to dopiero były klimaty! Ale to temat na dłuższą rozmowę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka