Dodaj do ulubionych

Fotograf na wesele- którego polecacie?

09.03.07, 12:19
?
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 12:21
      Rafał Mroczek?
      • bmwariat Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 12:24
        ABSTRAKT!
        • dizzy81 abstrakt 09.03.07, 12:30
          Abstrakt - streszczenie publikacji naukowej lub książki, w którym w formie maksymalnie skondensowanej z jak największą liczbą słów kluczowych, zawarte są podstawowe tezy artykułu i najważniejsze jego wyniki. Abstrakt liczy zwykle od 150 do 600 słów.
          Abstrakt jest zazwyczaj umieszczany zaraz pod tytułem i listą autorów publikacji, choć w niektórych czasopismach naukowych jest umieszczany pod artykułem. Tradycyjnie abstrakty stanowią tę część publikacji, która jest udostępniana na licencji public domain, dzięki czemu można bez pytania o zgodę autorów lub wydawcy kopiować ją do naukowych baz danych. Większość publikacji z nauk przyrodniczych i ścisłych posiada abstrakt w języku angielskim, nawet jeśli jest ona pisana w innym języku.
          • dizzy81 lub 09.03.07, 12:31
            Abstrakt, byt abstrakcyjny - pojęcie powstałe w wyniku procesu abstrakcji, przeciwstawiające się konkretowi. Mimo że podział przedmiotów na konkretne i abstrakcyjne bywa uważany za pełny i wyczerpujący, jest wiele definicji abstraktu, z których wszystkie bywają podważane: abstrakt to przedmiot niepoznawalny za pomocą zmysłów, nie mogący być wykazany ostensywnie, nie posiadający przyczyn i nie wywołujący skutków, konieczny, niezależny od czasu i przestrzeni. Każde z tych określeń abstraktu może być podważone - nominaliści w ogóle odmawiają abstraktom istnienia realnego. Tak na przykład określenie bytu abstrakcyjnego jako nie posiadającego przyczyn i nie wywołującego skutków sprawia trudności epistemologiczne: przedmiot nie wywołujący skutków jako nie oddziałujący na aparat poznawczy nie może być bowiem poznawany.
            • bmwariat Re: lub 09.03.07, 12:31
              TO SZOK!
              • ania7718 Re: lub 09.03.07, 13:00
                Polecam Lulę na Sienkiewicza lub Żywczyka na Słonecznym
                • andzia_s Re: lub 09.03.07, 16:19
                  tez polecam Lule na Sienkiewicza, bardzo ładne zdjecia robi :)
    • kunta_kintegambia Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 13:12
      I have small camera, so if you want...
      • bmwariat Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 13:14
        no, thank`s:)
        • kunta_kintegambia Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 13:44
          I'm very good photographer,few years ago I worked at France Press
    • w.kielanowska Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 14:09
      najpierw określ czy to mają być zdjęcia studio,plener czy z zaskoczenia....
      Jeżeli planujecie pozowane-chyba lepiej je zrobić przed całą ceremonią i nie
      przerywać sobie zabawy...
      • rafost1 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 14:12
        studio odradzam, polecam plener, najlepiej 2,3 dni po ślubie, no i przede
        wszystkim powinienieś podać termin :)
    • dizzy81 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 14:40
      Hmm, a nie myślałes o Andzreju Ładzie? Robił mi foty na komunii:)
    • dizzy81 A jak macie zdjęcia z dziecinstwa to... 09.03.07, 14:41
      zróbcie watek na fotoforum:)
      • lachien Re: A jak macie zdjęcia z dziecinstwa to... 09.03.07, 16:22
        Stary ja Ci powiem tak. Wesele masz jedno, zarabiasz szmal w Wawie - Lula Ci
        zrobi najlepsze foty w Ostrym. Po co masz oszczędzać na fotografie, kuchni i
        czymkolwiek. Stac Cię na ten jedyny dzień w życiu. I olewaj wszystko.
        • lachien Re: A jak macie zdjęcia z dziecinstwa to... 09.03.07, 16:24
          I jak ktos mi napisze o jedzeniu, to z mu wsadzę petarde w tyłek i będzie robiła
          na weselu BMW-icy za sztuczne ognie.
          • lachien Re: A jak macie zdjęcia z dziecinstwa to... 09.03.07, 16:25
            Po to się pracuje, by pieniądze wydawać. To wszystko.
            • lachien Re: A jak macie zdjęcia z dziecinstwa to... 09.03.07, 16:28
              A i jeszcze jedno. Rejs dookoła świata na dobrej klasy statku wycieczkowym
              kosztuje w tej chwili 12 tysięcy. Sam wiesz, jakie są to pieniądze przy
              zarobkach tutaj. Zastanów się srodze. Bo to grosze.
              • lachien Re: A jak macie zdjęcia z dziecinstwa to... 09.03.07, 16:43
                Zresztą - fakt - dałem dupy. Masz tu ZAJEBISTEGO fotografa na forum. Pogadaj z
                Rafostem. Jeśli sam Ci nie zrobi to poleci. Ale wart facio każdej złotówki. Howgh.
    • ania7718 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 16:45
      Mnie zdjęcia ślubne robił Lula jestem bardzo zadowolona, daje 3 albumy: 1 dla
      was dwa dla rodziców. Każde zdjęcie jest w 3 kopiach. My mieliśmy sesję w
      studiu, w trakcie wesela o godz. 21. Dostaliśmy też zdjęcia na płytce. Zdjęcia
      kosztowały nas 800 zł.
    • rafost1 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 18:40
      Dzięki Lachien za uznanie, zależy czego się oczekuje od zdjęć, jeśli mają to być
      typowe studyjne foty + tradycyjne pozy w plenerze polecam Lulę, a jeśli chcesz,
      żeby Twoje zdjęcia miały coś więcej (+ to coś) - Andrzeja Ładę. Ja w tym sezonie
      odpuściłem śluby z braku czasu i reorganizacji bazy sprzętowej, pozdrawiam :)
    • rafost1 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 18:43
      Aha, odradzam kamerzystów od Górczyńskiego, mnie trafił się facet kompletnie bez
      doświadczenia i schrzanił totalnie. 2 miesiące robili mi pózniej poprawki, bo
      zaczął się sezon komunijny... Idą da ilość a nie jakość
    • w.kielanowska Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 18:52
      W studio to raczej P.Lula,ale umówcie się przed Kościołem...Nie zapomnę,gdy my
      jechaliśmy na zdjęcia na 20.00 i nie było nas ponad 2 godziny,co niektórzy
      myśleli,że zwialiśmy z imprezy,a niestety baaaardzo długo było u P.Luli....
      • rafost1 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 19:02
        ja miałem fotografa tylko w kościele, a plener sam zrobilem kilka dni pozniej :)
        i na nikogo nie musiałem czekac:)
    • ania7718 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 09.03.07, 19:56
      Również w kościele zdjęcia robił mi Lula syn, pięknie wyszły, sesja w studio
      zajęła nam 1,5 godziny.
      • Gość: bmw Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? IP: *.opera-mini.net 10.03.07, 06:08
        A kamerzysta?Moj przyszly szwagier mial z tego studia na Siennienskiej.Bardzo ladnie nagrane,jest mozliwosc zmontowac samem-sami o to prosza.Nie ma nagranych gosci za stolem jak jedza -i bardzo dobrze.Sa fajne wstawki i ogolne profesjonalne podejscie.Studio 3 to chyba ma nazwe.
        • ania7718 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 10.03.07, 11:53
          Ja kamerzystę z Zygmuntówki, świetnie zmontowany filmik, można było dać swoje
          piosenki do podkładu muzycznego, my zgraliśmy na płytkę i daliśmy. Na koniec
          filmu zrobiono wstawkę z najważniejszych momentów uroczystości w kolorze
          czarniobiałym, wygląda to jaby oglądało się stare, pożółkłe zdjęcia, bardzo
          ładnie. O tym studio na Siennieńskiej też słyszałam, koleżance kręcili wesele
          też była bardzo zadowolona.
    • Gość: kuala03 Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? IP: *.telkonet.pl 10.03.07, 10:43
      www.fotoservice.com.pl
      japolecam tego bo sama go będę mieć :)
    • w.kielanowska Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 10.03.07, 12:28
      Jeszce takie moje zdanie...Zdjęcia ślubne raczej powinny być robione w dniu
      ślubu,mam wrażenie,że młodzi trochę inaczej wtedy wyglądają(jakiś taki błysk w
      oczach)Po ślubie to trochę takie naciągane,nie da się powtórzyć takiego klimatu
      i emocji...Jak się dobrze przyjrzeć zdjęciom to można rozpoznać kiedy były
      robione....
    • Gość: Manisia Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 23:04
      Ja też polecam www.fotoservice.com.pl zajefajne foty (miałam tylko plener cieżko
      sie wbic w wolny termin)
    • ewa_rutkowska Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 20.08.13, 08:06
      a zrobię reklamę koledze:) polecam zatem Bartka Woźniaka fotograf ślubny Łódź i Ostrowiec Świętokrzyski. Urzęduje obecnie w Łodzi, ale Ostrowiec to jego rodzinne miasto, więc działa na jego terenie. Zresztą popytajcie znajomych - ma już bowiem liczne grono zadowolonych klientów, więc o opinie nie trudno:)
    • bmwariat Re: Fotograf na wesele- którego polecacie? 20.08.13, 19:00
      Ło Boże, a któż łodświeżył mój wątek sprzed ponad 6 lat..:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka