Gość: tapczan IP: *.net.telkonet.pl 16.03.07, 21:31 bmw chłopie co z tobą, jakoś nam się zagubiłeś gdzieś. Zdecydowałeś się już na sale? Jak tam wogóle przygotowania do wesela? Adrenalina rośnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania7718 Re: bmw 16.03.07, 21:56 W ten weekend bmv miał robić przegląd sal i się zdecydować.Pewnie napisze o tym w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: bmw 19.03.07, 11:59 sala jest, termin ustalony, zaliczka dana..:)w tym roku będę żonaty:)- na jesieni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tapczan Re: bmw IP: *.net.telkonet.pl 19.03.07, 21:34 sorki że pytam ale ciekawość mnie troszku zrzera jaką sale wybrałeś tzn gzie sie ona znajduje, ile teraz biorą od osoby i co w tych pieniądzach oni ci dają Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: bmw 20.03.07, 06:25 Ziemiańska na Kilińskiego( tam gdzie Malpol) 120 zł/osoby w tym, chlebek weselny, szampan na przywitanie, 6 dań gorących, 13 przystawek, ciasta, owoce, tort, lody. Kawa, herbata i napoje bez ograniczeń. No i oczywiście pełna obsługa kelnerska.Dzieci od 0-5 lat bezpłatnie. Zaliczka 500 zł. JEst też opcja, która nam się spodobała - w razie gdyby ktoś w ostatniej chwili odmówił czy nie przyszedł, to mamy dać znać do piątku( dzień przed przyjęciem), to wtedy zwrócą nam kasę po przyjęciu za te osoby. Pani Michalec oferuje szereg dodatkowych usług jak np. pomoc w wyborze orkiestry, ubiór kościoła, pokaz ogni sztucznych, rozliczenie alkoholu w ramach komisu( czyli oni kupują alkohol w cenie hurtowej taki jaki wybierzemy i płaci się za wypitą ilość). Bardzo miła i przede wszystkim konkretna właścicielka. Ona dopiero chyba zaczyna swoją działalność weselną w Ostrowcu, bo ma terminów trochę wolnych na jesieni( przeważnie w październiku 3 pierwsze tygodnie), ale jak się ludzie zorientują to nie wiem czy będzie miała na przyszły rok wolne. Podobno bardzo chwalą imprezy organizowane przez tą osobę. Jedzenie ponoć jest pyszne i jest go dużo. A jak było to powiem dopiero po przyjęciu naszym. Jedziemy w którąś sobotę jak będą wesela i zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: bmw 20.03.07, 06:26 aha.. i wszystko co zostaje to zabieramy my. Jest też pokój dla pary młodej:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: bmw 20.03.07, 07:14 bmwariat napisał: > A jak było to powiem dopiero po przyjęciu naszym. A guzik prawda-"nic nie będziesz pamiętał"..Jak obejrzysz film z wesela to dopiero wtedy skojarzysz co się działo.... Musimy wysłać neutralnego obserwatora to wtedy obiektywnie oceni jak było.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: bmw 20.03.07, 10:23 U mnie było prawie tak samo z tym, że alkohol kupowliśmy sami i tort z ciastem, kościół u mnie w parafii ubiera kościelna, płaci się jej i załatwione, kapelę też sami załatwialiśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: bmw 20.03.07, 10:27 alkohol też kupimy sami. Kto wie, może ludzie wypiją 30 butelek, a powiedzą że poszło 60? Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: bmw 19.03.07, 19:28 Ja też miałam ślub na jesieni, bardzo wczesnej bo tuż po wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: BMW 20.03.07, 08:01 Jeszcze nie wiemy, ale być może kumpel nas Oplem Vectrą weźmie:), a jak nie to zostaje Nissan Primiera lub inne z ogłoszeń:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: bmw IP: *.opera-mini.net 21.03.07, 16:44 przelozylismy godzine slubu na 15 bo 19 to moze za pozno.Nie wezmiemy fotografa tylko takiego gostka ktory tez piekne zdjecia robi.Fotograf za sztuczne zdjecia na sztucznym tle wezmie od 500 zl.Do tego to strata przynajmniej 2 h.Chlopak ten tez ma dobry sprzet i tez pieknie robi.Nie musimy miec w studio.Jednak powoli adrenalina mi skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: bmw 21.03.07, 19:16 www.promesa-slubne.pl/9.html.... A czymś takim myślałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: bmw 21.03.07, 19:20 coś nie wchodzi ta stronka... chyba dam walkowera dziś z kompem,bo na oczy nie widzę i głupoty robię... Odpowiedz Link Zgłoś