Dodaj do ulubionych

WSBIP opinie

30.06.07, 21:18
czesc
zamierzam rozpoczac studia na tej uczelni, ale nie jestem z tych stron, czy
ktos moze wie jak tam jest tzn. czy duzo nauki, czyobowiazkowe wyklady czy
mozna troche opuszczac i w ogole czy polecacie. dodam jeszcze ze wybieram sie
na pedagogike na zaoczne.
Obserwuj wątek
    • aisablri Re: WSBIP opinie 30.06.07, 21:47
      wykłady to chyba nigdy na studiach obowiązkowe nie są.
      • w.kielanowska Re: WSBIP opinie 30.06.07, 21:56
        :))))
        Ależ są obowiązkowe szczególnie na 1 roku....
        Na moich studiach były stanowczo za wcześnie rano...:))))
    • Gość: Kamila2604 Re: WSBIP opinie IP: *.telkonet.pl 30.06.07, 22:21
      Dziecko - czyżbyś ty z amnestii giertychowskiej. Jeśli nie - to staraj sie o przyjęcie na jakąś zacną uczelnię. A jeśli jeszcze nie zaczęłaś i już pytasz, czy można opuszczać - to idź na WSBiP. O tempora, o mores!
      • Gość: wojtek_68 Re: WSBIP opinie IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 22:37
        W zasadzie na każdej uczelni mozna opuszczać zajęcia na których wykładowcy
        sprawdzają listę. To dla nich jedyna metoda zainteresowania studenta swoim
        wykładem.

Tam, gdzie listy nikt nie sprawdza zazwyczaj warto chodzic.

prawie jak paragraf 22...
        • brazylion3 Re: WSBIP opinie 30.06.07, 23:01
          wiesz co powiem ci szczerze z mojego doswiadczenia. Nie chcę mówić w tym kraju nigdy nie będzie lepiej:)....ale idz nie męcz sie nie wysilaj, nie czytaj, nie przygotowuj się, najlepiej po najmniejszej linii oporu. To czy ty skończysz UJ, UW, ASP, nie wiem uniwersytet w Cambridge to ci nie pomoże. Tylko czs stracisz i nerwy. U nas jest trochę inna kalkulacja: układ, znajmości itd. Zobacz ile z Sammoobory jest oszołomó, albo w światku loklanym oszołomów. Po najmniejszej linii oporu i mieć wujka w samooborze czy innego politykiera.
          --------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
    • Gość: bmw Re: WSBIP opinie IP: *.opera-mini.net 30.06.07, 23:51
      dobra rada.Nie parkuj na zieleni wokol szkoly,bo dla prozniokow ze strazy miejskiej to jedyny powod by oderwac swoj zacny budzetowski tylek ze stolka z naszych podatkow.Jako okoliczny mieszkaniec wiem co mowie.Od pazdziernika zwalnia sie pokoj w moim mieszkaniu.Odchodze na Henrykow.
      • brazylion3 Re: WSBIP opinie 01.07.07, 00:07

wariacie będziesz moim sąsiadem:D:D:D:D:D??????????No to flaszkę trzeba wypić sąsiedzką:D:D:D
        --------------

• Gość: Wojtek_68 do flaszki to i ja bym pretendował, też sąsiad... IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 14:45
          • brazylion3 Re: do flaszki to i ja bym pretendował, też sąsia 01.07.07, 14:49

nie ma sprawy myślę,że dogadamy sie we trzech...na tę sąsiedzką:) buteleczkę:)
            --------------

• temp_nick Re: WSBIP opinie 01.07.07, 01:30
      Jest tam nawet i politologia (?)

Parę lat temu, bodajże 2003, byłem na wykładzie prof. J Przystawy o JOW -pełna
      sala ludzi tam była -dziś już są pewnie pełnoprawnymi czyli bezrobotnymi
      politologami
    • brazylion3 Re: WSBIP opinie 01.07.07, 11:56

człowieku mogę ci takich politologów pokazać, pracujących w takich miejscach ,ze ci szczęka opadnie, tylko z mojej uczelni:)
      --------------

• temp_nick Re: WSBIP opinie 01.07.07, 20:03
        Już mi opadła a w zasadzie wypadła

By the way -post jest 'opinie o WSBIP', w Ostrowcu i ile się nie mylę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka