Dodaj do ulubionych

Dinowar :) mam taką propzycję

04.07.07, 09:36
czy jest szansa zaproszenia Ciebie na Kawe :) ?
Obserwuj wątek
    • dinowar Z odrobiną arszeniku? :) 04.07.07, 10:53
      To ja zapraszam, do Wawy.
      • dizzy81 Re: Z odrobiną arszeniku? :) 04.07.07, 10:54
        Dino,ja stawiam tą kawę jak coś, będziemy razem z Ewą i masz gwarancję że arszeniku nie będzie!
        • ewam_1977 Re: Z odrobiną arszeniku? :) 04.07.07, 10:55
          Dino ja dobra dusza jak sie boisz jak pierwsza wszytko mogę próbowac :)
      • ewam_1977 Re: Z odrobiną arszeniku? :) 04.07.07, 10:54
        Czemu aż tam ?
        • dinowar Wawa taka ładna, więcej kafejek 04.07.07, 11:15
          Do Ostrowca wpadam raz-dwa razy na kwartał. Tak to już bywa, dorosłe życie
          zmienia wiele ...
          • pathos_phobos Re: Wawa taka ładna, więcej kafejek 04.07.07, 11:16
            EDGAR?TO TY???!!!
          • ewam_1977 Re: Wawa taka ładna, więcej kafejek 04.07.07, 11:18
            ja nie bywam w Wawie wiesz dorosłe życie :) Ale zawsze możemy poczekać aż
            bedziesz o Ostrowcu ....:)
            • dinowar A skąd ta nagła propozycja? Z sympatii do mnie? :) 04.07.07, 11:41
              A po drugie, jeśli 1977 to Twój rocznik, to ... muszę uważać. :)
              • ewam_1977 Re: A skąd ta nagła propozycja? Z sympatii do mni 04.07.07, 11:45
                Tak bo mnie intryguje Twoja osoba zastwiam się czy naprawdę tyle w Tobie złości
                i jadu :) A co z tym moim rocznikiem ? Coś nie tak z nim
                • dinowar No i wyszło szydło z worka ... 04.07.07, 12:00
                  Złości i jadu, jak to nazywasz, mam tyle co większość forumowiczów (niektórzy
                  są lepsi ode mnie), a więc średnia jest typowa, dostosowałem się. :) A to, że
                  ktoś nie chce gdy się krtykuje władzę (oj Polacy nigdy nie będą Brytolami), to
                  jego problem.
                  A Twój wiek? Ok! Trzydziecha, można już z Taką pogadać. :)
                  • aisablri Re: No i wyszło szydło z worka ... 04.07.07, 12:03
                    mam rozumieć, że przed 30-ką nie można?
                  • ewam_1977 No teraz jestem podwrażeniem 04.07.07, 12:05
                    Dinuś :) ja tam nie mam jadu w sobie ! Więc może być sobą po się dostosowywać :)
                    Dziś nawet udało Mi się Ciebie skłonić do rozmowy :) Bardzo ludzkiej :)
                    Mój Wiek znasz :) żadna tajemnica więc może poznam Twój :)
                    • dinowar No, jestem z tych młodych dinowarów vel dinozaurów 04.07.07, 12:13
                      Młodszy ..., ale tylko troszkę.
                      Kiedyś potraktowałaś mnie ostro, ale może masz rację, nie był to jad, ale ostra
                      złość. Za to Twój Darfur pamiętam.
                      • aisablri Re: 04.07.07, 12:20
                        Każdy czasem musi sobie trochę tego jadu wylać... ważne by umiejętnie dawkować.
                        • dinowar Ej, dziewczyny, co Wy z tym jadem? :) 04.07.07, 12:27
                          Chyba nie wiecie co to jest? :) Mówi się: jadziem! :)
                          • lachien Re: Ej, dziewczyny, co Wy z tym jadem? :) 04.07.07, 12:29
                            No no no, nie poznaję Pana, Panie Din:) Z dziewczynami to od razu po ludzku Waść
                            gadasz:)
                            • dinowar Inny poziom kultury, i intelektualny też :) 04.07.07, 12:33
                              .... a może przede wszystkim. :)
                              • lachien Re: Inny poziom kultury, i intelektualny też :) 04.07.07, 12:35
                                Intelektualny poziom to kosmos dla nas samców. Nigdy go nie zgłębimy. Ale jak
                                już żeś zaczął pisać jak normalnie, to zacznij może ze wszystkimi. Co w facetach
                                na tym forum takiego złego?
                                • dinowar Są wkurzający, irytujący ... Nie potrafią czytać 04.07.07, 12:44
                                  do końca postów i od razu obraza (większość), jak u panienki, no i te
                                  wulgaryzmy (u niektórych) są rażące. Wkładam tematy czasem niezbyt przyjemne,
                                  ale kto powiedział, że życie jest przyjemne? Nawet internetowe. Dziewczyny są
                                  inne i te nasze internetowe są tego dowodem. Choć czasami "pojadą po mnie". :)
                                  • lachien Re: Są wkurzający, irytujący ... Nie potrafią czy 04.07.07, 12:47
                                    Wiesz, dlaczego tak się dzieje? Chodzi mi o pojechanie po Tobie. Dlatego, że nie
                                    starasz się dyskutować. To jest denerwujące. Bądź normalnym forumowiczem, bo
                                    poglądy każdy może miec jakie mu sie widzi. Tylko trzeba umieć je uzasadniać. O
                                    to biega. Nie miej mi za złe szczerości OK?
                                    • dinowar Łatwo powiedzieć ... 04.07.07, 12:51
                                      Przecież niektórzy utopili by mnie w łyżce wody albo jeszcze gorzej! Im też
                                      zwracana jest, nazwijmy to uwaga? Otóż, nie! Dlatego dyskusja taka jest jaka
                                      jest. Polacy nie umieją ze sobą dysktować, chyba wiesz o tym. Smutne to, ale
                                      prawdziwe. Niestety.
                                      • lachien Re: Łatwo powiedzieć ... 04.07.07, 12:56
                                        Dobra Dinuś, nie będę analizował wszystkich wypowiedzi, bo mi czasu na to nie
                                        starczy. Jak jesteś w Wawie, zapraszam na piwo i sqam zobaczysz, że jednak
                                        potrafie dyskutować. Inni też, wierz mi. Uprzedziłes się po prostu.
                                        • pathos_phobos Re: Łatwo powiedzieć ... 04.07.07, 13:02
                                          Powiem,ze raczej uprzedziłeś wszystkich do siebie.Twoje uwagi odnosnie pozimu
                                          dyskusji Polaków powinienes mocno wziąć sobie do serca.Trudno nazwac dyskusją
                                          rzucanie oskarżeń na lewo i prawo bez jakiejkolwiek motywacji swojego
                                          zdania,bez ujawniania dowodów(zapatrzyłeś sie w JK albo Kurskiego???) i
                                          znikanie.
                                          • aisablri Re: Łatwo powiedzieć ... 04.07.07, 13:25
                                            wiecie co?
                                            jestem normalnie z Was dumna. zamiast się wyzywać wreszcie rozmawiacie i się słuchacie. brawo.
                          • ewam_1977 Re: Ej, dziewczyny, co Wy z tym jadem? :) 04.07.07, 12:33
                            No właśnie co z tym jadem :) u mnie go brak :D
                        • ewam_1977 Dokładnie czasmi trzeba :) 04.07.07, 12:29
                          A jak widać Dinuś może być nawet miły :) Młody Dinuś jak możesz to czasami wdaj
                          się w dyskuję z forumowiczami, a nie ograniczaj się tylko napisania postu :)
                          No mam nadzieje, że tą kawę uda się wypić :)
                          • dinowar No, myślę, że nie tylko kawę ... Może dwie? 04.07.07, 12:35
                            ... kawy oczywiście :)
                            • ewam_1977 Dobra dwie kawy :) 04.07.07, 12:36
                              ale w Ostrowcu :)
                              • dinowar Ale bez obstawy męskich forumowiczów. :) 04.07.07, 12:47
                                Będą zazdrościć. :) A jest w ogóle jakaś subtelna kafeja w naszym grodzie? Bo
                                puby :( niestety są.
                                • pathos_phobos Re: Ale bez obstawy męskich forumowiczów. :) 04.07.07, 12:49
                                  czuje się dyskryminowany ze wzgledu na płeć ;-)
                                  • lachien Re: Ale bez obstawy męskich forumowiczów. :) 04.07.07, 12:51
                                    Zmień ją.
                                    • pathos_phobos Re: Ale bez obstawy męskich forumowiczów. :) 04.07.07, 12:54
                                      Qrcze,problem w tym,ze jestem przywiązany do większości jej aspektów :-D
                                • ewam_1977 Czyli kawa Tylko we dwoje :) 04.07.07, 12:52
                                  zazdrość komu :) Postaram się znaleźć takie miejsce by było miło :)
                                  • dinowar I nie wyskoczy: br..., l..., sk...., w.... i inni? 04.07.07, 12:55
                                    Jaki masz adres poczty? Jw?
                                    • ewam_1977 Re: I nie wyskoczy: br..., l..., sk...., w.... i 04.07.07, 12:58
                                      a co to za szyfry :)
                                      Poczta ewam_1977@gazeta.pl:)
                                      • pathos_phobos Re: I nie wyskoczy: br..., l..., sk...., w.... i 04.07.07, 13:03
                                        Oj ewam,bo strace dobre zdanie o tobie... Brazy/i/lion,lachien,składak,zapewne
                                        wojtek :-)
                                        • pathos_phobos Re: I nie wyskoczy: br..., l..., sk...., w.... i 04.07.07, 13:04
                                          I znów czuję się pominięty,a chyba mi się nalezała jakas wzmianka za dinowara
                                          smierci :-DDD
                                          • dinowar O kurcze! Powinieneś na I miejscu! Pardon! :) 04.07.07, 13:11
                                            • lachien Re: O kurcze! Powinieneś na I miejscu! Pardon! :) 04.07.07, 13:24
                                              No i sam widzisz. Zapraszam Cie na bronxa, a Ty mówisz o wyskakiwaniu.
                                              • pathos_phobos Re: O kurcze! Powinieneś na I miejscu! Pardon! :) 04.07.07, 13:44
                                                Bo juz miałem syndrom nieuszanowania! :-)
                                        • ewam_1977 Re: I nie wyskoczy: br..., l..., sk...., w.... i 04.07.07, 13:09
                                          A to jeszcze je masz :)
                                          • pathos_phobos Re: I nie wyskoczy: br..., l..., sk...., w.... i 04.07.07, 13:44
                                            Chciałem byc miły...
                                  • pathos_phobos Re: Czyli kawa Tylko we dwoje :) 04.07.07, 12:55
                                    Ewam,zabierz ze soba chociaż aisabl!!!Wiesz,co by na to powiedział Ojciec
                                    Dzrektor???
                                    • aisablri Re: Czyli kawa Tylko we dwoje :) 04.07.07, 13:27
                                      aha, czyli mam być przyzwoitką?
                                      • ewam_1977 Basiu we dwie będzie Mi raźniej :) 04.07.07, 13:34

• aisablri Re: 04.07.07, 13:36
                                          forum ponad podziałami mi sie podoba
                                          • pathos_phobos Re: 04.07.07, 13:45
                                            Skoro ma byc bez mężczyzn,ktoś musi wspierać ewem
                                  • Gość: misiek7307 kafejka fajna to . . . IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.07.07, 13:26
                                    Postanowiłem podpowiedzieć w kwestii kafejki-kawa,czekolada na gorąco w 8 odmianach i świetne desery lodowe np. lody z ciepłymi malinami są w Old Cafe naprzeciwko Słonka za przystankiem-rewelacja-cisza-spokój i desery pychota-POLECAM!
                                    • ewam_1977 I do czytających nie drobiać sobie fliozofi !! 04.07.07, 13:38
                                      Poprostu w każdym z Was widze człowieka !
                                      • lachien Re: I do czytających nie drobiać sobie fliozofi ! 04.07.07, 13:39
                                        Ja jestem lisek.
                                        • lachien Re: I do czytających nie drobiać sobie fliozofi ! 04.07.07, 13:40
                                          Ja sobie Zofii nie dorobię. Wolę dorobić sobie Anetę:)
                                          • lachien Re: I do czytających nie drobiać sobie fliozofi ! 04.07.07, 13:40
                                            Anetko podaj tatusiowi liska.
                                      • pathos_phobos Re: I do czytających nie drobiać sobie fliozofi ! 04.07.07, 13:47
                                        ewam_1977 napisała:

> Poprostu w każdym z Was widze człowieka !

ja też w kazdym widzę człowieka,ale niektórzy ludzie sa tacy fajni,ze bym tylko
                                        pieścił przytulał całował i głaskał-jak Elmirka :-DDD
    • w.kielanowska Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 13:49
      Wow....
      Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona....
      • pathos_phobos Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 13:55
        Dinowarem,Ewom czy mną i lacienem? ;-)
        • aisablri Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 13:58
          a ja?
          • pathos_phobos Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 13:59
            Wybacz.pominąłem tak ważną cząstkę fraternizacji
            • lachien Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 14:12
              Brawo Pathos.
              • lachien Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 14:12
                Serio, brawissimo.
                • pathos_phobos Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 14:15
                  Ach,czymżesz sobiem był zasłuzył na takie poklaska?Ja tylko pociagnął :-)
                  • lachien Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 14:17
                    No właśnie dlatego napisałem brawissimo. Widziałem jak ciągniesz.
                    • pathos_phobos Re: Dinowar :) mam taką propzycję 04.07.07, 14:19
                      Hehehehe,ech ty to jesteś
            • ewam_1977 Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 14:13
              zobaczyć Dinusia w innym obliczu :) I naprawdę to miłe .
              A co do kawy Dinuś to czy Basia może też czuć się zaproszona :)
              • lachien Re: Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 14:22
                Din znikł.
                • pathos_phobos Re: Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 14:38
                  Z dinozaurami to juz tak jest-są,są,wystarczy chwila i zadnego nie ma ;-)
                  • ewam_1977 Re: Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 14:46
                    nie prowokuj .....ten wątek ma być miły
                    • pathos_phobos Re: Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 14:51
                      łatwo cię sprowokowac ;-)
                      • ewam_1977 Re: Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 14:57
                        Mnie ? Doktorze :)
                        • pathos_phobos Re: Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 15:00
                          Buziaki,spadam na chatę
                        • lachien Re: Dobrze więc dzis było miło 04.07.07, 15:01
                          Pathos, tylko po co prowokować? Skąd wiesz, co Ewie w duszy gra? Chciała byc
                          miła, a dochtór sobie jaja robi.
                          • pathos_phobos Re: Dobrze więc dzis było miło 05.07.07, 11:14
                            Jaja?Uchowaj Boże!
    • brazilion Dinowar ? 04.07.07, 19:13
      Spoko, na pewno nie pojawie sie na tej kawie, ani nie wyskocze...

A gotow jestem nawet zawrzec zawieszenie broni/pakt o nieagresji, pod
      warunkiem, ze jako pierwszy wyrazisz dobra wole i wprowadzisz ja w czyn :)
      • chuchalscy Re: Dinowar ? 04.07.07, 21:08
        Ja bym się tam pojawił, a co, nie wolno?
    • brazilion Polski napastnik Portugalię zamienił na Cypr 05.07.07, 05:58
      Polski napastnik Portugalię zamienił na Cypr
      90minut.pl /04.07.2007 21:36
      Polski napastnik, Marcin Chmiest przenosi się na Cypr. 28-letni Polak podpisał
      dwuletni kontrakt z mistrzem tego kraju, APOEL Nikozja.
      Chmiest to piłkarz Odry Wodzisław Śląski. Rundę wiosenną napastnik spędził na
      wypożyczeniu w portugalskim SC Braga. W barwach czwartej drużyny ekstraklasy
      Portugalii rozegrał 10 meczów, nie zdobył żadnej bramki.

Nowa drużyna Polaka w I rundzie eliminacji Ligi Mistrzów zagra z białoruskim
      BATE Borysów.

Źródło: 90minut.pl

Nie wiem, jak wy, ale je pomyslalem, ze chodzi o.... ;)

• chuchalscy Re: Polski napastnik Portugalię zamienił na Cypr 05.07.07, 08:13
        Za mało inteligenty jestem i nie wiem co autor wyżej miał na myśli.............
        • pathos_phobos Re: Polski napastnik Portugalię zamienił na Cypr 05.07.07, 11:15
          Hehehehe-dobre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka