Dodaj do ulubionych

Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D???????????

21.07.07, 21:46
łooo, ależ miałem sen. Obudziłem sie mokry i nogi mi się trzęsły:):)
a może było się lepiej nie budzić:D:D:D:D

i to pewna brunetka, o której nie mogę zapomnieć:)

--------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
Obserwuj wątek
    • Gość: evka16 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? IP: *.telkonet.pl 21.07.07, 21:51
      życzę ci aby się spełniały:DDDDD
      • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 21.07.07, 22:05

hehe no w tym przypadku to raczej temat bardzo cięzki:) ale wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeń:):)
        --------------

• wojtek_68 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 21.07.07, 22:05
        niech się spelni ale tak zeby to ona byla mokra i żeby jej się nogi trzęsły...
        • michal13w Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 21.07.07, 22:08
          :D:D:D
        • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 21.07.07, 22:09
          Przegość z Ciebie Wojtek:D:D:D jeszcze się śmieję:):):):)

ojejejej takie ciało...masakraaaaaaaaaaaa

--------------

• evka16 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 21.07.07, 22:09
          :D
        • brazilion Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 04:27
          Wojtek, teraz chlopak nie bedzie mogl spac i tylko bedzie glowkowal, co
          chciales przez to powiedziec ;)
    • Gość: d81 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 04:43
      Jak ja się kiedys obudzilem, to tzreslo mi isę co innego:D
      • Gość: neti Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? IP: *.telkonet.pl 22.07.07, 10:06
        Mariuszku, Ty spać nie możesz? O 4 nad ranem siedzisz przy komputerze? Ten sen
        B3 tak Cię chyba zaabsorbował...Swoją drogą, B3, też uważam,że brunetki są
        atrakcyjniejsze od blondynek.Dziewczyny-forumowiczki(blondynki) nie miejcie mi
        tego za złe....., proszę:)
        • dizzy81 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 10:07
          Tak jakos wyszło, że po piątej się położyłem:)
        • dizzy81 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 10:07
          A czy my mamy tu jakies blondynki na forum?
          • Gość: neti Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? IP: *.telkonet.pl 22.07.07, 10:08
            No nie wiem, tak się zaasekurowałam...
            • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 13:12
              łoo , ale tej nocy już mi się nic nie śniło:(:( i nic nie trzsęsło:(

--------------

• brazilion Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 17:05
                Znaczy sie, zauwazyles poprawe ? Bo poprzednio wygladales na troche
                ROZTRZESIONEGO ;D
                • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 19:49
                  Brazilionku jakbyć widział tę dziewczynę, zapewniam Cię byłbyś rozstrzęsiony:):):) ja byłem rozregulowany:D
                  --------------

• chuchalscy Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 20:24
                    Spełniają się, spełniają.
                    • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 22.07.07, 20:44

hehehe Zbychu w tym przypadku może być tylko i wyłącznie jedna możliwość i nic więcej:( ten temat jest już nieaktualny:(
                      --------------

• monika.dk Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 23.07.07, 08:09
                        Znowu Eva Longoria, co? ;) ach, te mężatki, stracone :)
                        • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 23.07.07, 22:51

to jak już to z tego zdjęcia:D:D:D:D

www.kinomaniak.pl/osoby/2eva_longoria/zdjecia_duze.php?zdj=12
                          --------------

,,Coś się kończy...coś odchodzi w dal..."
            • monika.dk Neti :) 23.07.07, 08:10
              z tego co wiem, żadnej blondynki na forum nie ma :)
              chyba, że anka534 .. ;D
              • Gość: neti Re: Neti :) IP: *.telkonet.pl 23.07.07, 10:19
                To super.Doskonały zbieg okolicznosci.:):)
                • brazylion3 Re: Neti :) 23.07.07, 22:01
                  jaka tam longoria naładowana silikonem i tapetą:D:D:D a ona fantastyczne ciało a przy tym skromna, delikatna i wrażliwa dziewczynka:D

Rozmawiałem raz na ten temat z klasykiem muzyki disco polo i dance:D:D:D:D:D:D specjalnie dla mnie ułożył taki kawałek:D:D:D::DD:D

tekst piosenki Marzenia - Denis

Jeszcze jeden zachód słońca blask
                  Krwawą łuną pada na Twą stroskaną twarz
                  Nadszedł ten ostatni smutny raz
                  Pozwól poczuć mi słodycz Twych ust
                  Coś sie kończy coś odchodzi w dal
                  Szare życie musi dalej trwać
                  Swoją drogą pójdzie każde z nas
                  Jednak w sercu mym niepewność trwa

Czy to było tylko złudne marzenie?
                  Czy na jawie moim snem byłaś Ty?
                  Czy zostaną mi już tylko wspomnienia
                  I tęsknoty łzy?
                  Czy mi danie będzie jeszcze Cię ujrzeć?
                  Czy sie zejdą nasze drogi kto wie
                  Na pamiątkę to mam smutny Twój uśmiech
                  By nie zapomnieć Cię...

Smutnych rozstań nie chce chyba nikt
                  Serce płacze, słowa milkną
                  Lecz tak musi być
                  Jeszcze tylko jeden uścisk rąk
                  I za chwile odejdziemy stąd
                  Pozwól tylko spytam jeszcze raz
                  Jeśli kiedyś spotkasz mnie
                  Czy poznasz moją twarz?
                  Będę czekać i nadzieje mam
                  Jednak w sercu mym niepewność trwa

Czy to było tylko złudne marzenie?
                  Czy na jawie moim snem byłaś Ty?
                  Czy zostaną mi już tylko wspomnienia
                  I tęsknoty łzy?
                  Czy mi danie będzie jeszcze Cię ujrzeć?
                  Czy sie zejdą nasze drogi kto wie
                  Na pamiątkę to mam smutny Twój uśmiech
                  By nie zapomnieć Cię...

autor słów utworu: Denis

kompozytor: Denis

i tu teledysk tego wybitnego twórcy i serdecznego przyjaciela:D

www.youtube.com/watch?v=k70sQBKe0K4
                  --------------

• brazilion No wiecie co, dziewczyny ! 23.07.07, 22:56
                Nie bądźcie takimi niepoprawnymi... brunetkami ;)
                • monika.dk Re: No wiecie co, dziewczyny ! 24.07.07, 08:00
                  to sztuczna inteligencja ;DDD
                  • ewam_1977 Re: No wiecie co, dziewczyny ! 24.07.07, 12:54
                    ja tam stupid girll :D
    • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 23.07.07, 22:33

mario czy barabra czytała ten wątek????Bo mi coś zaczęła pisać na gg?:> i pocieszać??????
      --------------

• dizzy81 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 24.07.07, 07:34
        Yyyy, nic mi na ten temat nie wiadomo, to raczej mało realne:)B3, ale nastepnym razem nie odmówisz wyjazdu na weekend, co nie? Oj działo sie!
    • dizzy81 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 24.07.07, 09:27
      Moj dzisiejszy sen sie napewno nie spelni, nawet nie nadaje sie do publikacji,
      i pewnie nie ma go w zadnym senniku:)
      • ewam_1977 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 24.07.07, 12:55
        dizzy81 napisał:

> Moj dzisiejszy sen sie napewno nie spelni, nawet nie nadaje sie do publikacji,
        > i pewnie nie ma go w zadnym senniku:)

opisz go Marlonku dopasujemy go do twoich potrzeb :P
        • Gość: d81 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:56
          sen w iscie sexualnym stylu, dzika orgia, wiecej nie powiem
          • ewam_1977 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 24.07.07, 13:11
            hmmmmmmmm jak by to powiedzieć Mariusz jesteś porostu niedopieszczony :)
    • brazylion3 Re: Czt sny się spełniają:D:D:D:D:D:D??????????? 24.07.07, 23:43
      eee no co Ty d81:)? niedopieszczony:) d81 musisz sie popieścić najlepiej jak to mowił składak wyjąć rękę z gniazdka:D:DD:D
      --------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka