matush5 01.09.07, 20:55 cze chcialem znalezc biuro TOS wiem ze bylo na warynskiego a tu teraz ni ma.Co to mialaobyc po wyborach gdzie biuro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D81 Re: gdzie biuro TOS IP: *.opera-mini.net 02.09.07, 10:06 LAA,NIE MOGE,ALE CIOS!CHYBA SIE STARZEJE! A ODN TEMATU TO KIEDYŚ MIELI NA WSPÓLNEJ TAJNE NARADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowianka Re: gdzie biuro TOS IP: *.telkonet.pl 02.09.07, 11:00 prawdopodobnie biuro TOS bedzie w budynku przy hotelu Gromada,tam gdzie bylo biuro bylego posla Kalamagi(nie czynne) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 heheheheheh 02.09.07, 11:27 jakże typowe politykierstwo samorządowe. To standard w polskiej polityce loklanej. Najpierw wybory wszystko lata, hula, odpisują, strona www jest wszystko według prawideł marketingu politycznego. Po wyborach totalny krach systemu, po co? AAAA bo na stronę już nikt nie patrzy, trzeba ją oplacać hosting, biuro po co? Kto przyjdzie, trzeba opłąty pokrywać. Kto do biura przyjdzie 1 , 2 osoby na pól roku. A radny po co będzie miał dyzur? Po co będa wybory , będzie mialdyżury i odnowa przed wyborami powstaną biura, strony, zapewnianie, pozdrawianie itd. To typowe dla polityki. Z punktu widzenia teoretycznego to żłe, bo nie ma ciągłości, jak sę prowadzi wszystko cały czas, jest ciągłośc,wiarygodnośc i argumenty w przyszłej walce politycznej(wyborczej) biuro w przestrzeni spolęcznej się zakorzenie. Druga sprawa jak jest biuro tyo musi no żyć , a nie świcić pustkami. Chyba dosyć pogaduszek, bo mnie znowu wyśmieją, przejdzmy na poziom możliwości realnych, czyli do wyborów :):):):) ---------- ,,(...)jak to jest, że mnie prześladujesz w sanch...zapominam się, to jest znak, że coś chyba ze mna jest nie tak:( Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: gdzie biuro TOS 02.09.07, 22:03 Biuro jest w budynku Gromady. Jest w fazie organizacyjno-przygotowawczej. Za kilkanaście dni powinna się zakończyć procedura rejestracji Stowarzyszenia TOS 2006 i wtedy dopiero będzie można mówić o oficjalnej siedzibie Stowarzyszenia. Jeśli masz jakąś sprawę do TOS-u zapraszam na priva. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: gdzie biuro TOS 02.09.07, 23:15 hehehe to będzie chyba wyjątek, bo na ogól przed wyborami powstają takie rzeczy:) ---------- ,,(...)jak to jest, że mnie prześladujesz w sanch...zapominam się, to jest znak, że coś chyba ze mna jest nie tak:( Odpowiedz Link Zgłoś
tothmes Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 10:55 Jak potrzebujesz wizyty w biurze lub innych informacji to proszę o kontakt. Najlepiej na maila: tothmes@gazeta.pl . Nie odbieram poczty codziennie więc kilkudniowe wyprzedzenie byłoby mile widziane. Jeśli zostawisz Swój nr telefonu to oddzwonie i umówimy szczegóły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 14:19 Nieoficjalne biuro TOS-u mieści sie chyba w Starostwie lub UM...:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 14:27 I w kilku innych miejscach również ... Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 14:30 Ale na pierwszym miejscu zawsze podaje się adres liderów...No wiem, wiem...złośliwiec ze mnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajarek Re: gdzie biuro TOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:20 W kweti biura to zapewniam że najpóźniej oficjane otwarcie powinno nastąpić do końca września. Nie jest to nasza opieszałość, tylko tak jak napisał Skadak trwa procedura rejestacyjna Stowarzyszenia TOS. A jak wiadomo wszytkie sprawy fnansowe w tym koszty remontu muszą przejść oficjalnie przez kasę stwarzyszenia. Z pewością o oficjalnym otwarciu poinfomujemy na łamach lokalnych gazet. Pozdrawiam JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajarek Re: gdzie biuro TOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:30 Nie ma nieoficjalnej siedziby biura. Docelowo mieścić ono się będzie Hotelu Łysica JK Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 14:32 Hehe, nie ma oficjalnie Hotelu Łysica:) Tak mi się przynajmniej wydaje - jeśli nie to prosze mnie poprawić, jest za to Gromada Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 14:35 sorry neti, muszę to powiedzieć, ale naprawdę jakoś "rozprasza" mnie twój nick...no nie wiem czemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 14:38 Nie wiem co rozpraszającego jest w słowie "neti" ! Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: gdzie biuro TOS 03.09.07, 15:53 odnalazłem taki wątek o datach i tam taka subtelna uwaga braziliona :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=65479489&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś