xrobertx 16.01.08, 19:00 Witam, Czy ktoś z Was korzystał z mydła Alep ? Podobno leczy schorzenia skóry .... widziałem je w mydlarniach i na allegro,ale nie wiem czy warto kupować. Dajcie znać Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexa.p Re: Mydło Alep 16.01.08, 19:20 ja korzystałam:) dostałam od koleżanki, która kupiła je na Allegro. Rzeczywiście jest specyficzne. Na początku podchodziłam sceptycznie do wszystkich jego właściwości, jakie podawali sprzedający. Myślałam, że to taki chwyt marketingowy- że niby leczy i koi, w ogóle tańczy i śpiewa:) Ale muszę przyznać- MOJE TEORIE LEGŁY W GRUZACH, bo TO MYDŁO JEST NIESAMOWITE!!! Skóra jest niesamowicie nawilżona i miękka! Nie wysusza sie, jak po tych wszystkich mydełkach o zapachach i kształtach truskaweczek (niedługo będą tak smakować). To mydło jest naturalne, nie uczula i nie podrażnia! Polecam z czystym sercem! Jeśli macie możliwość kupna, nie wahajcie się;) Odpowiedz Link Zgłoś
xrobertx Re: Mydło Alep 19.01.08, 17:24 Dzięki za odpowiedź. Ktoś jeszcze używał? Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth23 Re: Mydło Alep 27.02.08, 18:31 Witam, polecam nie tylko mydlo alep ale cala game kosmetykow do pielegnacji ciala jak zele do kapieli, szampony bez SLS, kremy, mydla od 5% do 70% olejku laurowego odpowiedzialnego za jego nadzwyczajne wlasciwosci lecznicze.Im wiecej % udzialu laurie tym mydlo ma wieksze wlasciwosci lecznicze ale co za tym idzie mydlo jest drozsze. Zwracajcie uwage na sklad procentowy olejku laurowego. Goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś