wadera_77 06.12.07, 16:29 Proszęęęęęęęęęę:) dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazilion Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 16:31 Spij dalej, moze sw. Mikolaj cos ci jeszcze przyniesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 16:36 Ja przed chwilą przyszedłem z pracy i za godzinę znów wychodzę do pracy. Siedzę do 3 by jutro polecieć od 6 do 24. Pojutrze idę i wracam w poniedziałek. Obudziłaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 16:42 Chlopie, to cos zblizonego do tego, co czasem i mnie sie trafia. Od wtorku rano do czwartku wieczorem wlasciwie mam czas tylko na to, zeby podrapac sie za uchem. Od piatku rano do soboty poznym wieczorem "powtorka z rozrywki"... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 16:44 Rzuć okiem na cafe, poglądowo zamieściłem rozkład do przyszłej środy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 16:45 Oczywiście wykonuję pracę swoją i cudzą: dzisiaj na ten przykład cały konkurs Vattenfalla obsługiwałem BO NIE MA LUDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 16:47 Dodatkowo konkurs dla firmy Reckitt Benckiser (Vanish itd) plus obsługa esemesow dla Polonii 1, Telegazety Polsatu, TV 5 bla bla bla. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 16:56 Widzialem, i dodalem co-nieco od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 17:19 DZIEKUJE czuje sie lepiej:) a jak działa cafe?? co to jest? i czy to jest kawa? czy jakiesmiejsce na forum?? sorry jestem nieobyta:P Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 17:37 Cafe jest alternatywą dla tego forum. Kiedyś na początku istnienia forum Ostrowiec, kiedy było jeszcze prywatnym forum - pisaliśmy tutaj tylko w parę, potem parenaście osób. Poznaliśmy się i polubiliśmy. Kiedy to forum stało się ogólne, możliwym się stało pisanie bez loginu stałego i przez to troszkę wylgaryzmów i tym podobnych rzeczy się tutaj pojawiło. Więc powstała namiastka wersji pierwotnej. To właśnie Cafe. Nie bierz tego do siebie, ale by się tam dostać trzeba troszkę popisać i pokazać, że jesteś NORMALNYM człowiekiem. Nie przychodzisz na forum tylko siać zamętu, przeklinać i tym podobne. Myślę, że jak dotąd jesteś spoczko kobietka. Więc poznamy się lepiej i napewno dostaniesz zaproszenie......na Cafe Ostrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 17:48 Ja normalna????? cha cha cha :) dzieki za wyjasnienie Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 17:53 Normalna to przenośnia. Szczególnie w moim wydaniu. Polecam archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Niech mnie ktos obudzi???? 06.12.07, 23:41 Lachien, uważaj, Wadera gryzie i to jak skutecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Niech mnie ktos obudzi???? 07.12.07, 07:39 raczej kąsa w określonych celach :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Niech mnie ktos obudzi???? 08.12.07, 05:03 no proszę.. juz się wszyscy na mnie poznali.. a ja chciałabym byc taka tajemnicza:P Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Niech mnie ktos obudzi???? 08.12.07, 10:17 No i jak, obudziłaś się już? Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Niech mnie ktos obudzi???? 08.12.07, 15:25 Wygląda na to,że zasnęła smacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Niech mnie ktos obudzi???? 08.12.07, 15:48 ide na Barbary musialam sie wiec do dzisiaj wysppać:) oj bedzie sie działo.. gdy nie ma w domu dzieci to jestyesmy niegrzeczni :P Pozdrawiam Basie i nie Basie Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Niech mnie ktos obudzi???? 13.12.07, 12:23 Chyba na Sylwka u Basi została ? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Ostrowiak Ty też spisz ? 13.12.07, 15:38 dzieki za pamięć młody jest cięzko chory ( to znaczy wyłazi z tego) ale ja zmeczona jak .. nie wiem co.. dzieki wszystkim.. to teraz prosba potrzymajcie za niego kciuki, zeby oczy go przestaly bolec co?? dziekuje:* Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Ostrowiak Ty też spisz ? 13.12.07, 16:29 Trzymamy kciuki.Zdrowia dla małego i Mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Ostrowiak Ty też spisz ? 13.12.07, 16:36 Trzymamy mocno wyzdrowieje a mam to rocznik nie zdarcia więc da rade . Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Ostrowiak Ty też spisz ? 13.12.07, 17:30 dziękuje:* to ciężko chory to dramatycznie zabrzmialo.. ale cięzko bylo w znaczeniu, że cięzko przechodzi wirusowe zapalanie oczu, nosa i gardla... a najbradziej wku..a mnie to, ze nie moge przy nim teraz byc bo nie dostalam wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Ostrowiak Ty też spisz ? 13.12.07, 18:02 Rozumiem Cię doskonale , jednak nie rozumiem Twojego szefa.Głowa do góry mały wyzdrowieje :) Odpowiedz Link Zgłoś