dizzy81 20.12.07, 10:15 Podobno sklepy na terenie Ostrowca należące do króla Kiełbasy wychodzą z tejże sieci i zostanie stworzona nowa lepsza sieć o zasięgu powiatowym. Nowa nazwa to "Lichotek" - macie jakies info na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Sieć Groszek 20.12.07, 10:20 A jakie kwalifikacje trza mieć? W sumie to troche kiełbasy kupiłem od niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Sieć Groszek IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.07, 12:12 W ramach tych mitycznych sklepów będą firmowe stoiska " delikatesy wójta Mąki", więc najlepszym kandydatem na siedzisko dyrektorskie jest "nieodżałowany" król bałtowskich "blondynek".Do tych smakołyków będziemy się udawać via - lotnisko im. Janka Muzykanta przemierzając granitowe pasy startowe wyłożone kocimi łbami z logiem wirującego helikoptera ( Black Hawk down ). Rozrywkę kupującym zapewni zespół kopany pod pod wezwaniem niezatapialnego Bajorka ( ksywa "Śwagier"), oraz akrobacje taneczne na rurze w wykonaniu lokalnej " Porcelanowej Laleczki". Konkludując - lokalna iddyla, bratopijstwo i kankan jak to w czasie świąt w naszym wesołym narodzie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
rozlozysty Re: Sieć Groszek 26.12.07, 10:40 skladak1968 napisał: > Szukają prezesa. Może się zgłoś :D Skoro ktoś jest Sekretarzem Powiatu i zabiera głos w prywatnych sprawach Bałtowa to nie powinien pełnić tego stanowiska. Warto aby zainteresował się Panem Urząd Marszałkowski i wskazał zakres kompetecji , zadań i obowiązków w stosunku do pełnienia zajmowanego stanowiska. Urzędniku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Sieć Groszek 26.12.07, 10:44 Buhahahahahahahahaha!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDD Ale pojechałeś!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Sieć Groszek 26.12.07, 13:47 W ten świąteczny czas uprzejmie dziękuje za wybuch niepohamowanej radości zarówno u mnie jak i mojego forumowego kolegi :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowianka Re: Sieć Groszek IP: *.telkonet.pl 26.12.07, 15:46 W Urzędzie Marszałkowskim poszukują etatowego radnego,myślę,że nim nie zostanie karierowicz były wicewojewoda -Rozłożysty masz szansę- Odpowiedz Link Zgłoś