Dodaj do ulubionych

Energy Ostrowiec

17.03.08, 09:32
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat dalszych losów drużyny?
Obserwuj wątek
    • Gość: blokowy Re: Energy Ostrowiec IP: *.blokowe.pl 17.03.08, 15:07
      Żaden z czterech rozegranych w sobotę turniejów nie odbył się w pełnym składzie. W Toruniu zabrakło Mariossa Gazownik Wawelno, w Rudzie Śląskiej Marwitu Zławieś Wielka, a w Kaliszu Inpulsu Alpol Siemianowice. Do skandalu doszło jednak w Ostrowcu Świętokrzyskim, gdzie zabrakło drużyny... gospodarzy! Piłkarze Energy Ostrowiec Świętokrzyski nie pojawili się w hali, tłumacząc swoją nieobecność zaległościami finansowymi, jakie wobec nich ma ich klub.
    • dizzy81 Re: Energy Ostrowiec 21.03.08, 22:14
      Ktoś wie jak sie sprawy mają? Nie obracam się w gronie zawodników :) wiec nie wiem...
      • toru_watanabe Re: Energy Ostrowiec 22.03.08, 00:03
        Czekaj, może wyjdę pod blok jutro i zapytam...
        • Gość: blokowy Re: Energy Ostrowiec IP: *.blokowe.pl 22.03.08, 13:00
          I jak pytałes kolegów?
    • Gość: Janek Re: Energy Ostrowiec IP: *.telkonet.pl 22.03.08, 22:58
      świeża informacja www.sport.ostrowiec.pl
      • dizzy81 Re: Energy Ostrowiec 23.03.08, 00:26
        no to definitywny koniec :/
        • Gość: Michał Słonina Re: Energy Ostrowiec IP: 194.181.129.* 23.03.08, 01:56
          lepiej zakończyć współpracę z badziewirzem i zacząć wszystko od nowa.
          W sumie mogę podziekować zespołowi, bo dzięki nim mogłem zobaczyć w akcji kilka dobrych zespołów i nawet kilka gwiazd futsalu. Szkoda,ze clearexu nie było i Szłapy:)
    • Gość: blokowy Re: Energy Ostrowiec IP: *.blokowe.pl 23.03.08, 10:07
      Cytat:

"najgorzej jak prawda w oczy kole i jeszcze zabrania się komentowania i likwiduje forum na stronie Energy. wystarczyło skasować jeden post, który naprawdę naruszał regulamin forum. żenada.
      poza tym brakło 80 PLN na wyjazd chłopaków do Chorzowa. masakra...80 PLN...= koniec zabawy!!!"

:(((
      • Gość: xxx Re: Energy Ostrowiec IP: 194.181.129.* 23.03.08, 13:02
        masakra, ale dziadostwo, nie ma co szkoda nerwów. Lepiej nieraz od nowa zacząć. Ja tem człowiekowi nawet nogi nie podałbym:D:D::D a co dopiero ręki.Szkoda chłopaków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka