dizzy81 01.04.08, 19:11 Rusiecki Jarosław Przeciw Pacelt Zbigniew Za Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila2604 Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:17 Jak Rydzyk zagra tak Rusiecki zatańczy -- "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl57 Re: Traktat Lizboński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 03:27 wiara albo wiedza - wybór jest Twój. On już wybrał, Ty jeszcze możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:18 Nelly Rokita i jej "tekst dnia": "Panie Premierze, Pan często staje w rozkroku..." Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:27 Jej głos i akcent tak mnie irytuje, że muszę zmieniać kanał :/ Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:39 serio "nasz" poseł był przeciw ???? trudno uwierzyć, ale myslę, że zapamietamy to w nastepnych wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:48 "W dniu 27 marca w parafii pw. NMP Saletyńskiej w Ostrowcu Św. odbyło się spotkanie Wielkanocne Koła Przyjaciół Radia Maryja w Ostrowcu Św. W spotkaniu, na zaproszenie organizatorów, udział wziął Dyrektor Biura Poselskiego reprezentujący Posła Jarosława Rusieckiego, uczestniczącego w tym dniu w obradach Sejm RP." ojciec dyrektor czuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:49 Ktoś mi wytłumaczy w kilku prostych zdaniach o co był cały ten raban z ratyfikacją, skoro od początku wszyscy byli za? Szczerze powiedziawszy nie mogę się w całej tej awanturze dopatrzeć odrobiny sensu Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:50 Przypominam, Rusiecki Jarosław Przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 19:52 ja widzę duży sens, chociaż by taki, żeby poseł Rusiecki skompromitował sie w moich oczach a tu :www.ostrowiecka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=597&Itemid=2 tak dbał o fundusze europejskie dla wojewodztwa, a teraz co ? wyszło szydło z worka, no i jak on pojedzie do ministerstwa z poparciem dla jakiegoś projektu unijnego ? no jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 20:03 Nie chodzi mi bynajmniej o jakiegoś tam Rusieckiego -nie znam tego gościa... O co była ta awantura na linii PO-PiS-prezydent przez te ostatnie kilka tygodni poprzedzające dzisiejsze głosowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 20:09 Awanturował się PiS i prezydent gdyż na siłę chcą zrobić z Polski ciemnogród (w skrócie - chodziło o ustawowe zabezpieczenia przeciw wyimaginowanym przez PiS-aków zagrożeniom ze strony Niemców i homoseksualistów) -- "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 20:24 Dziekuję Wiem z internetu (nie mam tu niestety GO) że "awanturował się PiS i prezydent", ale z natłoku bezsensownych artykułów trudno mi było się zorientować o co idzie? To w traktacie jest o Niemcach i o homoseksualistach (?) A o Żydach? Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 20:56 w skrócie pisząc chodzi o to, że brat prezydenta nie chce dopuścic , żeby jakiś żydowski gej z Niemiec zakładał konto w polskim banku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_68 Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 21:01 Zabierzcie paszporty głosującym przeciw... i nowe dowody też na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Traktat Lizboński 01.04.08, 20:57 Żydów "załatwili" w 68. A przecież Polak jak nie ma wroga to cały nieszczęśliwy:) -- "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl57 Re: Traktat Lizboński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 03:31 a co tu sie Żydów, Ruskich, Niemców czy innych czepiać - własnej chołty pod dostatkiem jak widać.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Traktat Lizboński 02.04.08, 10:31 Jeszcze nie zostali ruszeni masoni i cykliści - ale jak długo PiS jeszcze będzie istniał i na tych kolej przyjdzie. PiS musi z kimś walczyć - musi mieć wroga:) -- "gdy świnie przeklinają się nawzajem, mówią może: ty człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Uff 02.04.08, 11:55 Ze strony Gazety: www.gazetawyborcza.pl/1,75478,5079207.html Posłem, który był przeciw jest Jarosław Rusiecki z Kielc a nie z Ostrowca Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Uff 02.04.08, 18:32 Pisałem kiedyś, że jest on jak chorągiewka na wietrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Traktat Lizboński 02.04.08, 19:52 ok, spróbuje aby ten post utrzymywał sie w pierwszej 10 na tym forum aż do nastepnych wyborów - taki mój osobisty Tybet :))) Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Traktat Lizboński 02.04.08, 22:41 ABC Lizbony czyli krótka i zwięzła kompilacja zawartości traktatu www.gazetawyborcza.pl/1,75478,5079008.html?as=1&ias=3&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: Traktat Lizboński 04.04.08, 09:41 jest gorzej niż myslałem : "Jarosław Rusiecki: Takie są moje przekonania. Europa Zachodnia zmierza w bardzo niebezpiecznym kierunku, przypomina to koniec Cesarstwa Rzymskiego. Zmierzamy do Europy bez wartości, w kierunku Europy hołdującej zasadom darwinizmu społecznego, w której szansę mają tylko najsilniejsi..." Czy Pan poseł był kiedykolwiek w Europie ? miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,5082551.html Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Traktat Lizboński 04.04.08, 22:25 "Żeby kwiat był piękny, różne musi mieć pąki. Uschła czy jednobarwna roślina nie daje takiego zachwytu" Zgadza się Panie Rusiecki -Na betonie kwiaty nie rosną, Na betonie nie pachnie wiosną... Zaś betonowy (mózg?) nie ima się żadnym teoriom, a już napewno mu daleko do darwinowskiej, o ewolucji. Że nie wspomnę o myśleniu, które Panu najprawdopodobniej, sprawia wielkie kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś