17.05.08, 14:48
Nie dość, że godzina spóźnienia, to i koncert nie powalił na kolana.. A jak wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • skladak1968 Re: Habakuk 17.05.08, 15:12
      Zgadzam się. A Mury kompletnie inne niż na płycie. Ogólnie słabo. Mam nadzieję,
      że jutro Kobranocka będzie lepsza :)
      • dizzy81 Re: Habakuk 17.05.08, 15:16
        Gdzie zagra Kobranocka?
        • skladak1968 Re: Habakuk 17.05.08, 15:21
          Jutro na Rynku o 20.30. Tu:
          www.um.ostrowiec.pl/start/kalendarzimprez/notki/dniostrowca2008.jpg :)
          masz plakat
          • dizzy81 Re: Habakuk 17.05.08, 15:24
            Ten Rynek miasta jest małymi literami napisany, że cięzko zauważyć...
            • lachien Re: Habakuk 19.05.08, 09:01
              Plakat wykonany zupełnie nieprofesjonalnie. Przypomina zaproszenie na potańcówkę
              dla staruszków do Domu Kultury. Kto go robił? Żenada:)
              • onaa0 Re: Habakuk 19.05.08, 11:42
                Kobranocka pierwsza klasa! Kolesie mają u mnie wielkiego plusa!
                • skladak1968 Re: Habakuk 19.05.08, 11:43
                  I znowu się zgadzam. Koncert extra dawno się tak nie wybawiłem. Jedno mnie
                  dziwiło - wcale nie było tłumów.
                  • onaa0 Re: Habakuk 19.05.08, 11:45
                    Jak dla mnie to kolejny plus. ;)
                    • lachien Re: Habakuk 19.05.08, 13:11
                      No jeśli na koncercie jest mało osób to jednak jest to minus. Kiedy 150 tysięcy
                      osób śpiewa razem z zespołem to naprawdę czuc te ciary na ciele. SCREAM WITH ME
                      LONG BEACH..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • lachien Re: Habakuk 19.05.08, 13:48
                        pl.youtube.com/watch?v=XvPVEKWAY_0&NR=1
                        • lachien Re: Habakuk 19.05.08, 13:48
                          Sorki - Scream for me Long Beach
                          • lachien Re: Habakuk 19.05.08, 13:50
                            Oczywiście tego sie nie da usłyszeć na teledysku, ale serio: taka masa ludzi
                            daje tyle decybeli, że włosy dęba stają i wtedy chce się żyć. To jest czysty POWER.
                            • onaa0 Re: Habakuk 19.05.08, 22:25
                              A jak myślisz ilu ludzi w Ostrowcu tak naprawdę znało wcześniej więcej niż 3 piosenki Kobranocki?
                              Co z tego, że są ludzie, którzy przyszli ot tak posłuchać muzyki a nigdy nie mieli o niej zielonego pojęcia.
                              Mimo wszystko wolę wąskie grono z którymi będę mogła wspólnie pośpiewać kawałki.
                              • lachien Re: Habakuk 20.05.08, 10:50
                                Myślę, że utwory Kobranocki znało sporo ludzi. Oczywiście niekoniecznie są oni
                                nadal w Ostrowcu. I masz rację, że przypadkowy tłum na koncercie zespołu,
                                którego nie zna to nieporozumienie. Ja mówiłem o sytuacji, gdy na gigu jest tłum
                                znający dokonania kapeli. Wtedy jest odjazd.
                                • onaa0 Re: Habakuk 20.05.08, 15:59
                                  Oczywiście, w tym wypadku zgadzam się z Tobą całkowicie. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka