i-love-2-bike 21.08.05, 03:59 cos z przepieknego Cape Town,tylko F-Sucks nie poplacz sie,pamietasz te droge,jest piekna:))) www.capetownskies.com/7908/19_tm_city_wide_dpd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fs_suck Re: na dobranoc 21.08.05, 05:34 Tafelberg Road,piekny widok na zatoke i port,nigdy nie zapomne zapachu wieczornego powietrza nasyconego wonia kwiatow i szelestu cykad,byl to piekny rozdzial z krotkiego pobytu na ziemi.Ogarnela mnie wlasnie zaduma,slucham samby w wykonaniu Bet.e & Stef i popijam poludniowo-afrykanski shiraz,slonce powoli chyli sie ku zachodowi,dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: na dobranoc 21.08.05, 19:46 fs_suck napisał: > Tafelberg Road,piekny widok na zatoke i port,nigdy nie zapomne zapachu > wieczornego powietrza nasyconego wonia kwiatow i szelestu cykad,byl to piekny > rozdzial z krotkiego pobytu na ziemi.Ogarnela mnie wlasnie zaduma,slucham > samby w wykonaniu Bet.e & Stef i popijam poludniowo-afrykanski shiraz,slonce > powoli chyli sie ku zachodowi,dobranoc. oj tak te niesamowite kwiaty,ptaki,zwierzatka ,patrz jak ladnie jest na lion's head,tam raz sie wspielismy,widok byl cudowny na okolice i na przewaznie zachmurzona table mountain,ktora wyglada jakby ja ktos obrusem nakryl:)) www.capetownskies.com/kevin/lions_head_tablecloth_dp_aerialc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: na dobranoc 21.08.05, 10:38 niech was!!! globtroterzy, swiat z reguly jest piekny , gdy sie go oglada z lotu ptaka.Gorzej to wyglada w zblizeniu, gdy malownicze plamki okaza sie falista blacha slumsow. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: na dobranoc 21.08.05, 17:23 krystian71 napisała: > niech was!!! globtroterzy, swiat z reguly jest piekny , gdy sie go oglada z > lotu ptaka.Gorzej to wyglada w zblizeniu, gdy malownicze plamki okaza sie > falista blacha slumsow. nie masz racji. wszedzie jest bieda i wszedzie wyglada ona smutnie,ale ta dzika przyroda jest niesamowita,to robi wrazenie,szczegolnie jesli jest tak niesamowita jak w afryce,czy australii,tam sa rozne cuda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki na dzień dobry -i nie tak daleko 21.08.05, 11:04 www.mujweb.cz/www/mdzmuran/zajimavosti/rok2001/slavonice/slavonice02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: na dzień dobry -i nie tak daleko 21.08.05, 17:24 aaki napisała: > <a href="www.mujweb.cz/www/mdzmuran/zajimavosti/rok2001/slavonice/slavonice02.jpg" target="_blank">www.mujweb.cz/www/mdzmuran/zajimavosti/rok2001/slavonice/slavonice02.jpg</a> zupelnie jakbys podchodzil do ladowania w warszawie i widzial wilanow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: na dzień dobry -i nie tak daleko 21.08.05, 19:17 no jak to jest wilanów to ja jestem ajlaftubajk Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: na dzień dobry -i nie tak daleko 21.08.05, 19:40 aaki napisała: > no jak to jest wilanów to ja jestem ajlaftubajk przeciez mowie,ze podobne,a nie,ze wilanow. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki dobrze ssiesz brawo! : )))))) 21.08.05, 19:27 agartha.cz/html/pruzkumy/morava/slavonice/01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś