Dodaj do ulubionych

HOT SPOT na dworcu PKS

IP: *.opera-mini.net 28.05.08, 14:26
wiecej na stronie Radia Kielce
Obserwuj wątek
    • Gość: bmw Re: HOT SPOT na dworcu PKS IP: *.gprs.plus.pl 28.05.08, 21:15
      Ostrowiecki PKS, jako pierwszy przewoźnik w kraju, zainstalował na swoim dworcu
      uniwersalny hot spot do łączności z Internetem. Kiosk internetowy jest
      podłączony do Centralnego Systemu Informacji dla Pasażerów. Oprócz informowania
      o kursach autobusów hot spot spełnia wiele innych funkcji, umożliwiając dostęp
      do sieci internetowej - poinformował Wojciech Zając, zastępca kierownika Działu
      Przewozów PKS Ostrowiec.
      Zainstalowanie hot spotu z kioskiem internetowym na ostrowieckim dworcu to
      inauguracja krajowego programu Polskiej Izby Gospodarczej Transportu
      Samochodowego i Spedycji.
      Program Polskiej Izby Gospodarczej zakłada uruchomienie od 300 do 400 hot spotów
      tego typu w całym kraju.
      • Gość: pasażer Re: HOT SPOT na dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 23:22
        Zamiast hot spotu proponuję zainwestować w lepsze sprzątanie taboru.
        Jeśli sie wsiada rano do autobusu do Lublina,Krakowa,Warszawy czasem można się
        przykleić do siedzenia i nie zdążyć wysiąść na właściwym przystanku.Brud i
        syf.A uczuleni na kurz to już mają całkowicie przesrane.Autobusy PKS Rzeszów
        ,Stalowa Wola wyglądają lepiej po skończonym kursie niż ostrowieckie przed jego
        rozpoczęciem.Wstyd!
        • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 08:32
          No tak. Powinni zatrudnić w każdym autobusie sprzątaczkę. Najlepiej
          automatyczną. Hermetycznie zamykany autobus i myty podczas jazdy razem z
          pasażerami, którzy często sami są bardziej upierniczeni i spoceni niż fotele, na
          których siadają. Gratis do każdego biletu ulotka z poradami, gdzie rzucać
          papierki po zjedzonych cuckach.
        • dizzy81 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 09:55
          Dawno nie jeździłem PKS-em, ale swój udział w tym syfie mają przede wszystkim pasażery
          • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 10:11
            Bingo. Syf się sam nie robi.
            • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 10:13
              Kiedyś siadłem w gumę przyklejoną do fotela. No i teraz tak - oczywiście mógłbym
              pójść na skargę do PKS ale tak naprawdę po co? Dyrekcja PKS gumę żuła i
              przykleiła do siedzenia? Czy może jakiś cham pasażer, co kultury uczył się w
              chlewie od świń?
              • dizzy81 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 10:18
                Kiedyś w Autosanach i nie tylko, przy wsiadaniu do autobusu, na suficie, czy w innym widocznym miescu były takie fajne hasła:

ŻĄDASZ CZYSTOŚCI ZACHOWAJ JĄ SAM !!!
                • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:08
                  A teraz powinny być:

JAK CI SŁOMA Z BUCIORÓW WYSTAJE TO JEŹDZIJ FURMANKĄ.
                  • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:08
                    I na furmankach od razy reklama Zwierzyńca Bałtowskiego. Nosz jestem genialny.
                    • banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:15
                      w Łodzi to dopiero zadymy komunikacja miejska wsiadam do tramwaju a tam wszyscy
                      pijani pali koles przez okno
                      Szkoda nowych kupowac tyle sie dzieje
                      • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:21
                        Przejedź się kiedyś nocnym w Wawie po meczu Legii.
      • banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:17
        kiedys koles zgasil swiatło
        Mowi ze go razi
        • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:21
          To prawdziwy skur....światło gasić.
          • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:22
            Kiedyś koleś zrobił kupę w pantalony.
            Mówił, że mu zimno i siedzenia twarde.
            • banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:26
              pl.youtube.com/watch?v=wh9UvudHq5U
              zobacz to wlasnie sobie znalazłem
              • banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:30
                Pomogło po tej akcji w pantalony
              • lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:30
                Hehehh:)
                • kszo.pany Re: HOT SPOT na dworcu PKS 13.06.08, 14:54
                  A tymczasem Kielce i tak są jedyne w tym temacie: www.pks.kielce.pl/
                  • dizzy81 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 13.06.08, 15:53
                    I z tej samej strony:

" Za każdą jedną sztukę bagażu przewożonego przez klienta wewnątrz autokaru (nie dającego się określić jako bagaż podręczny) lub w schowku bagażowym, podróżny zobowiązany jest uiścić opłatę bagażową ustaloną przez przewoźnika."

Hmmmmmm
                    • pathos_phobos Re: HOT SPOT na dworcu PKS 17.06.08, 01:31
                      Co prawda już dawno,ale kiedyś mmusiałem zapłacic za bagaż,kiedy
                      jechałem z Lublina.Gdyby nie to,że mi się spieszyło,juz miałem
                      odwrócić się na pięcie i poczekać godzine na Skarzysko.
                      • Gość: Zlosliwy Re: HOT SPOT na dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 18:04
                        Pewnie ich zajebisci informatycy to montowali, bo jakos zasiegu na
                        stanowisku piatym nie moglem zlapac :] Swoja droga ciekawe, ile
                        zaplacili za "kiosk multimedialny". Jak wygladaja takie kioski?
                        Wystarczy przejechac sie np. do Krakowa. Wiem, ze to nie Warszawa, ale
                        minimum profesjonalizmu w tym, co robia ostrowieckie firmy byc
                        powinno. A w tym przypadku ktos kupil wybajerzony monitor, droga
                        klawiature i zwykly stojak na komputer. Zlozyl do kupy i okleil blache
                        folia. Oczywiscie "Ostrowiecka" zrobila z tego sensacje miesiaca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka