Gość: bmw IP: *.opera-mini.net 28.05.08, 14:26 wiecej na stronie Radia Kielce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bmw Re: HOT SPOT na dworcu PKS IP: *.gprs.plus.pl 28.05.08, 21:15 Ostrowiecki PKS, jako pierwszy przewoźnik w kraju, zainstalował na swoim dworcu uniwersalny hot spot do łączności z Internetem. Kiosk internetowy jest podłączony do Centralnego Systemu Informacji dla Pasażerów. Oprócz informowania o kursach autobusów hot spot spełnia wiele innych funkcji, umożliwiając dostęp do sieci internetowej - poinformował Wojciech Zając, zastępca kierownika Działu Przewozów PKS Ostrowiec. Zainstalowanie hot spotu z kioskiem internetowym na ostrowieckim dworcu to inauguracja krajowego programu Polskiej Izby Gospodarczej Transportu Samochodowego i Spedycji. Program Polskiej Izby Gospodarczej zakłada uruchomienie od 300 do 400 hot spotów tego typu w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: HOT SPOT na dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 23:22 Zamiast hot spotu proponuję zainwestować w lepsze sprzątanie taboru. Jeśli sie wsiada rano do autobusu do Lublina,Krakowa,Warszawy czasem można się przykleić do siedzenia i nie zdążyć wysiąść na właściwym przystanku.Brud i syf.A uczuleni na kurz to już mają całkowicie przesrane.Autobusy PKS Rzeszów ,Stalowa Wola wyglądają lepiej po skończonym kursie niż ostrowieckie przed jego rozpoczęciem.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 08:32 No tak. Powinni zatrudnić w każdym autobusie sprzątaczkę. Najlepiej automatyczną. Hermetycznie zamykany autobus i myty podczas jazdy razem z pasażerami, którzy często sami są bardziej upierniczeni i spoceni niż fotele, na których siadają. Gratis do każdego biletu ulotka z poradami, gdzie rzucać papierki po zjedzonych cuckach. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 09:55 Dawno nie jeździłem PKS-em, ale swój udział w tym syfie mają przede wszystkim pasażery Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 10:13 Kiedyś siadłem w gumę przyklejoną do fotela. No i teraz tak - oczywiście mógłbym pójść na skargę do PKS ale tak naprawdę po co? Dyrekcja PKS gumę żuła i przykleiła do siedzenia? Czy może jakiś cham pasażer, co kultury uczył się w chlewie od świń? Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 10:18 Kiedyś w Autosanach i nie tylko, przy wsiadaniu do autobusu, na suficie, czy w innym widocznym miescu były takie fajne hasła: ŻĄDASZ CZYSTOŚCI ZACHOWAJ JĄ SAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:08 A teraz powinny być: JAK CI SŁOMA Z BUCIORÓW WYSTAJE TO JEŹDZIJ FURMANKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:08 I na furmankach od razy reklama Zwierzyńca Bałtowskiego. Nosz jestem genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:15 w Łodzi to dopiero zadymy komunikacja miejska wsiadam do tramwaju a tam wszyscy pijani pali koles przez okno Szkoda nowych kupowac tyle sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:21 Przejedź się kiedyś nocnym w Wawie po meczu Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:17 kiedys koles zgasil swiatło Mowi ze go razi Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:21 To prawdziwy skur....światło gasić. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:22 Kiedyś koleś zrobił kupę w pantalony. Mówił, że mu zimno i siedzenia twarde. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:26 pl.youtube.com/watch?v=wh9UvudHq5U zobacz to wlasnie sobie znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 29.05.08, 18:30 Pomogło po tej akcji w pantalony Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: HOT SPOT na dworcu PKS 13.06.08, 14:54 A tymczasem Kielce i tak są jedyne w tym temacie: www.pks.kielce.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: HOT SPOT na dworcu PKS 13.06.08, 15:53 I z tej samej strony: " Za każdą jedną sztukę bagażu przewożonego przez klienta wewnątrz autokaru (nie dającego się określić jako bagaż podręczny) lub w schowku bagażowym, podróżny zobowiązany jest uiścić opłatę bagażową ustaloną przez przewoźnika." Hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: HOT SPOT na dworcu PKS 17.06.08, 01:31 Co prawda już dawno,ale kiedyś mmusiałem zapłacic za bagaż,kiedy jechałem z Lublina.Gdyby nie to,że mi się spieszyło,juz miałem odwrócić się na pięcie i poczekać godzine na Skarzysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zlosliwy Re: HOT SPOT na dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 18:04 Pewnie ich zajebisci informatycy to montowali, bo jakos zasiegu na stanowisku piatym nie moglem zlapac :] Swoja droga ciekawe, ile zaplacili za "kiosk multimedialny". Jak wygladaja takie kioski? Wystarczy przejechac sie np. do Krakowa. Wiem, ze to nie Warszawa, ale minimum profesjonalizmu w tym, co robia ostrowieckie firmy byc powinno. A w tym przypadku ktos kupil wybajerzony monitor, droga klawiature i zwykly stojak na komputer. Zlozyl do kupy i okleil blache folia. Oczywiscie "Ostrowiecka" zrobila z tego sensacje miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś