saqqara 31.03.03, 10:42 co ja chcialam, co???? i dlaczego mnie straszysz????hę? Ty sie tam ze mna nie baw, ja slabe serce mam!!! odezwij sie, albo Ci tego K...a nie odpuszcze!!! no chyba ze wolisz zostac Sznurkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Tygrysowaty!!!! 31.03.03, 10:58 ani to ani to!!,..możesz najwyżej mówić el Tygre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysowaty!!!! 31.03.03, 11:06 ja bede mowic do Ciebie tak jak ja chce! a nie tak jak sobie jasnie wielmozny kocur prztracony zyczy:) ps. el tigre to mi sie kojarzy z jakims franszuskim pieskiem, co go jeszcze nie zdolali w piesowe ciuszki ubrac, wiesz... takie z dziurkom na ogon i na to drugie, co Ty tego akurat nie posiadasz:)))) wole Kocyk... ewentualnie Pled:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysowaty!!!! 31.03.03, 12:12 a Ty co? bedziesz bąki wiatrami zbijal? nie ma tak, do roboty, albo Ci futerko pprzetrzepie;)kocyku Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysowaty!!!! 31.03.03, 12:19 gorace usta!!!! czerwone wargusie!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysowaty!!!! 31.03.03, 12:23 boncle, para gadających boncli!!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tygrysowaty!!!! 31.03.03, 14:28 kochane dzieci! kochane dzieci!! nie wyrywać sobie włosów!!!! ps. za tydzień razem pijemy co? kochane dzieci?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrysowaty!!!! 31.03.03, 14:40 ja mu nic nie wyrywam, dla Kocykowatego mam beczke z goracym woskiem:)) za tydzien to chyba nie, bo ta bezmiesna kooopa futra to sie 11-go pojawia:) Odpowiedz Link Zgłoś