Dodaj do ulubionych

Znów o dziennkiarzach

27.06.08, 18:41
Ludzie!Macie wyznaczać standardy!Przykładajcie się troszeczkę do
swojej pracy.Odrobinę starannośći i rzetelności.
Dzis znów pani dziennikarka z telkonetu wyraźnie mówiła o KGHM
LubLin.Droga pani-Lubin-takie miasto w Wielkopolsce.W Lublinie jest
wegiel,nie miedź.
Obserwuj wątek
    • pathos_phobos Re: Znów o dziennkarzach 27.06.08, 18:42
      Literówka ;-)
    • pathos_phobos Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 18:44
      OK,Lubin jest na Dolnym Śląsku
      • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 18:45
        pl.wikipedia.org/wiki/Lubin
        własnie ci wklejałem
        • pathos_phobos Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 18:46
          Wiem,sprawdziłem
        • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 18:47
          Ostatnio było o Łukowej a nie o Łukowie
          • lachien Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 19:22
            Chłopcy, zamiast dotykać się po narządach podczas oglądania Telkonetu idźcie
            sobie do knajpy i zwabcie samicę do alkowy, by po długotrwałej rozmowie o
            kwiatach i własnych zaletach posiąść jej ciało w akcie kopulacyjnym. Nie
            zapominajcie, chłopcy, że natura jest baaardzo nietolerancyjna. Jak nie
            rozmnożycie się do następnego piątku, wiaterek odejmie Wam jajeczka, a peniski
            Wasze zwiędną - szczególnie Pathosowy penisek - bo wali gruchę nad wanną
            codziennie łypiąc na gazetkę erotycznowaną.
            • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 19:32
              pewnie czas mi wyluzowac co tam pomyłki
              • Gość: 0 WSBiP IP: 194.181.129.* 27.06.08, 21:05
                a czego siespodziewac po absolwentach WSBiP
                • Gość: mirka Re: WSBiP IP: *.telkonet.pl 27.06.08, 21:57
                  Po absolwentach WSBiP niczego budującego nie można się spodziewać. Są niedouczeni, mentalnie ograniczeni, przegrywają na starcie z absolwentami innych renomowanych uczelni. O pardon - w Ostrowcu to oni (absolwenci WSBiP) wygrywaja z absolwentami renomowanych uczelni. Żenujące ale prawdziwe.
                  Nie można się dziwić ignorancji urzędników, dziennikarzy czy innych osób publicznych w mieście. Jaka alma mater takie to i dzieciny po niej.
    • dizzy81 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:01
      Telkonet potrzebuje reportera, ogłoszenie możecie zobaczyć na Telegazecie. Jeśli uważacie, że możecie wnieść coś nowego, ożywić formułę, kreować ostrowiecką rzeczywistość, zgłaszajcie się! Mówię poważnie!
      • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:04
        dizzy81 czego nie ty ?
        • dizzy81 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:06
          Ja realizuje się w trochę innej dziedzinie, aczkolwiek kiedyś myślałem o pracy w naszej lokalnej, ale to taka epizodyczna myśl była
        • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:06
          mozna bedzie zrobic laczenie za zywo z reporterami i ja chce ogladac te
          wiadomosci z ostrowca w internecie jak pisalem zaplace
          • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:08
            to moze kolejny etat nie daj sie namawiac
            tam chyba taka amatorka nie praca 8h
            • dizzy81 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:11
              A jaki ja materiał zrobię, skoro po 17 w mieście się nic nie dzieje:)
              • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:15
                Sportowe prace w hucie
                park linowy
                sada w galeri ostrowiec
                • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:16
                  A kosztwne takie polaczenie jest sprzet itp
                • dizzy81 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:19
                  Banan, ja pisałem wielokrotnie na forUM, żeby robić materiały historyczne na temat Ostrowca, cykl filmów dokumentalnych o naszej historii, zdjęcia, kroniki filmowe wplecione, nasi historycy jako lektorzy, niech się młodzież uczy, ale jak widać każdy ma to głęboko w tyłku
                  • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:26
                    e nie wszyscy widziałem swietne opracowania calkiem nowe ale te pomysły to warte
                    zrealizowania i dostepnosc na płytkach mozna fajnie to promowac
                    • banan9991 Re: Znów o dziennkiarzach 27.06.08, 22:27
                      Na wardynskiego w czytelni sie zapytaj co nowego jest o ostrowcu
                  • Gość: ornot Re: Znów o dziennkiarzach IP: 89.127.175.* 28.06.08, 02:15
                    Dizzy, taki cykl byl - tylko w nieboszczce TVK Ostrowiec. Z panem Wojkiem
                    Kotasiakiem zjezdzilismy caly powiat ostrowiecki wzdluz i wszerz - podobnie i
                    cale wojewodztwo. Zrobilismy lacznie 132 - dwudziestominutowe programy - czy cos
                    sie z tego zachowalo, nie mam bladego pojecia.
                    Ale problem jest taki, ze Telkonet nie chce wydac minimalnych pieniedzy na
                    produkcje tego typu programow. Po prostu misyjnosc kazdy ma gdzies. A szkoda,
                    zwlaszcza, ze Wojciech Kotasiak, skarbnica wiedzy o Ostrowcu i regionie, na
                    pewno nie odmowilby wspolpracy. Jeden problem - znalezs kogos, kto choc troche
                    przygotowalby sie do programu - pytania, orientacja w historii danego miejsca, i
                    tak dalej. Pamietam, ile czasu z panem Wojciechem poswiecalismy na przygotowanie
                    kazdego odcinka, nie mowiac o materialach zdjeciowych i samym montazu.
                    Pozdrawiam cieplo.
                    • temponick Re: Znów o dziennkiarzach 28.06.08, 02:39
                      W tej sytuacji pozostaje tylko internet ewentualnie nowa niezależna
                      gazeta.
                    • Gość: janek Re: Znów o dziennkiarzach IP: *.eranet.pl 29.06.08, 00:07
                      faktycznie kiedyś to widziałem.... nuda i jeszcze raz nuda.Dobrze, że w końcu
                      umarła TVK Ostrowiec razem z FPD Uśmiech i lepiej nie ożywiać tych trupów bo
                      wyjdą zombie...he,he,he.
                      • pathos_phobos Re: Znów o dziennkiarzach 29.06.08, 01:51
                        Jak to umarła?Tylko szyld zmienili.
                      • Gość: ornot Re: Znów o dziennkiarzach IP: 89.127.175.* 29.06.08, 11:25
                        Programu Wedrowki z Kotasiakiem bede bronil... Nuda moze dla Ciebie, skoro
                        historia, przeszlosc regionu i zabytki dla Ciebie to nuda... Polecam
                        Superstacje, to - wydaje mi sie - cos dla Ciebie panie Janku
                        • dizzy81 Re: Znów o dziennkiarzach 29.06.08, 11:27
                          Można to gdzieś dostać na DVD?:D
                          • Gość: ornot Re: Znów o dziennkiarzach IP: 89.127.175.* 29.06.08, 23:55
                            Zrobilem dla siebie kopie zaledwie 12 odcinkow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka