kasia0401 03.07.08, 14:30 Poszukuję osoby, która śpiewa na ślubach. Jesli znacie takową, to prosze o informacje na skrzynkę mailową: drobinka8@poczta.onet.pl Z góry dzieki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okej Re: Na ślub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 18:41 Słyszałam kiedyś w kościele na piaskach jak śpiewał chór nauczycielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Jackson Re: Na ślub... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 19:13 Ja mogę zaśpiewać i nawet zatańczyć. A będą jakieś dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYCJA Re: Na ślub... IP: 195.116.34.* 14.07.08, 11:32 Jęsli nadal aktualne... U mnie na slubie rewelacyjnie spisała sie schola z koscioła na piaskach. Ubrane były w białe suknie z wiankami na głowach.Goście byli zachwyceni.Ave maria spiewała moja znajoma, ale nie wiem czy obecnie przebywa w ostrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Na ślub... IP: *.opera-mini.net 14.07.08, 12:13 potwierdzam,na moim slubie chor z kosciola na Piaskach pieknie spiewal. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 14.07.08, 17:22 A na moim ślubie, który odbył się lat temu ponad trzydzieści z okładem nikt nie śpiewał:( Nie jest mi bynajmniej żal z tego powodu; zamiast spiewów i tradycyjnych marszy weselnych znajomu muzyk odegrał na organach Toccatę i fugę d-mol Bacha - wrażenie niesamowite - niezapomniane do dziś. -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 14.07.08, 17:55 Niesamowite prawda? Dreszczyk jest:) Mogę tego słuchać na okrągło. A drugi taki mój utwór z tych "poważnych półek", który nigdy mi się nie znudzi to chór niewolników z "Nabucco". -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 14.07.08, 18:04 Lubię - wirtuozeria grających chwilami zniewala. Lubię słuchać dobrej muzyki. Ale przyznaj, że Bach jest mistrzem:) -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 14.07.08, 18:06 może jak na pięćdziesięciolatkę z plusami to nie jest zbyt poważne ale Dżem dla mnie jest niesamowity. Mam wszystkie nagrania jeszcze z Ryśkiem R. -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Na ślub... 14.07.08, 18:08 To jest amatorskie wykonanie,ale posłuchaj JAK on gra... pl.youtube.com/watch?v=FKAhlJ1L5Ok&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 14.07.08, 18:11 A "Skrzypka na dachu" mogę oglądać każdego dnia - muzyka fenomenalna. A ile mądrości w tym prostym mleczarzu:) -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 14.07.08, 18:13 Ale mi się popołdunie muzyczne trafiło - sympatyczne -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Na ślub... 14.07.08, 18:46 Jaki poniedziałek....i tego wszystkim życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Na ślub... 15.07.08, 11:26 pl.youtube.com/watch?v=ertdPfFyhOE&feature=related na moim ślubie będzie to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 15.07.08, 11:34 unhollyseth napisał: > pl.youtube.com/watch?v=ertdPfFyhOE&feature=related na moim ślubie będzie > to :)) Też piękne...tylko takie nostalgiczne Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Na ślub... 15.07.08, 11:37 No co Ty! Tylko takie tradycyjne rytmy! pl.youtube.com/watch?v=DSBPBVxOwjA Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Na ślub... 15.07.08, 11:40 pl.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g oddałbym wszytko, żeby oni zaśpiewali i zagrali u mnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Na ślub... 15.07.08, 11:44 Kawałek rewelacyjny, a tekst taki życiowy! A panna jaka wyrazista! Jestem za! Powiem więcej, prezydent Wilczyński i sztab jego menedżerów powinien ich sciągnąć na pożeganie lata Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 15.07.08, 11:44 dizzy81 napisał: > No co Ty! Tylko takie tradycyjne rytmy! > > pl.youtube.com/watch?v=DSBPBVxOwjA Oj potrzeba mi dziś odrobiny humoru. Dizzy - jesteś jak zawsze ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miramar Re: Na ślub... IP: *.telkonet.pl 15.07.08, 11:00 A mnie i mojemu chłopakowi taka ceremonia niepotrzebna do niczego. Po to żeby ciotkom dogodzć? Nasi rodzica zamożni nie są. My nie pozwolimy by się zapożyczali na jakieś durne ślubo-wesela. Bez tych przedstawień też można żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Na ślub... 15.07.08, 11:22 Prawidłowo! Podzielam i popieram! Ja z dziewczyną też chcemy wziąć tylko ślub bez "imprezki" dla cioci i wujka. To ma być nasz najpiękniejszy dzień w życiu a nie całej rodziny. A zapożyczania się na wesele nie skomentuję... Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Na ślub... 15.07.08, 11:24 Zamiast głupiej imprezki wolimy pojechać sobie w jakieś miejsce, które będziemy pamiętali na całe życie np. do Japonii:)) Zamiast siedzieć i pilnować czy gościom się podoba, czy wódka smakuję i czy zaraz rodzina się nie pobiję. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Na ślub... 15.07.08, 20:49 Ja powiem tak odnośnie tej kwestii: zależy jaką kto ma rodzinę, kulturalni ludzie napewno nie zepsują państwu młodym wesela. Co do głupiej imprezy to nie jest właściwe określenie. Dla mnie mój ślub i wesele były najpiękniejszym wydarzeniem w moim życiu.I wesele nie było tylko dla rodziny, było dla mojego męża i mnie również.I nie trzeba robić nie wiadomo jak wielkiej imprezy by się zapożyczać od razu. Wszyscy moi znajomi i w rodzinie mieli zarówno śluby kościelne jak i wesela i nikt nie wydziwiał. Są to ludzie w moim wieku i młodsi i nie żałują bo wspomnienie zostaje uwiecznione na zdjęciach, płycie, w pamięci rodziców i rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 15.07.08, 11:15 O! skąd ja to znam? No tak - dziecko mam. A ono takie poglądy "anty-ślubno-weselne" też prezentuje. -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Na ślub... 15.07.08, 11:41 Ja też dzieci mam.Myślałam,że tylko moje dzieci takie poglądy n.t. imprez weselnych mają.Jak widać,nie są wyjątkami.Odetchnęłam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 15.07.08, 11:46 Se_nko - mamy widać w domu "niesamowite przypadki". -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 15.07.08, 12:12 Masz rację - takie oryginały należy chronić:))) -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Na ślub... 15.07.08, 12:15 Same się skutecznie chronią,jeszcze i ,,wapniaków,, ustawiają:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 15.07.08, 12:17 Se_nko - nadajemy na podobnych falach widzę:) -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Na ślub... 15.07.08, 12:23 Już dawno to zauważyłam.Chyba jakaś kawka przed nami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: Na ślub... 15.07.08, 12:25 Musimy o tym pomyśleć. -- "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok" Odpowiedz Link Zgłoś