ni.ni 21.11.08, 10:20 ... dwudziestego drugiego listopada. kuratorium.kielce.pl/4941/12-listopada--miedzynarodowy-dzien-zyczliwosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re:Skoro Dzień Zyczliwości 21.11.08, 10:47 dziś mamy - wiec bądżmy życzliwi sobie nawzajem:) Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re:Skoro Dzień Zyczliwości 21.11.08, 11:30 I bądźmy też życzliwi w dniach następnych - nie tylko dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re:Skoro Dzień Zyczliwości 21.11.08, 11:39 No a ja miałam właśnie być dziś nie życzliwa :p przez pozostałe 364 dni jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_68 Podziękowania dla UM Ostrowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 13:19 Byłem dziś w Referacie Finansowym i zostałem bardzo życzliwie obsłyżony przez osobę, która spokojnie mogła stracić do mnie cierpliwość ze względu na zawiłość sprawy Uzyskałem wyczerpującą pomoc w załatwieniu sprawy i to nie pierwszy raz i nie z okazji dnia życzliwości. Zaówno w sprawach urzędowych prywatnych jak i w ramach obsługi firmy pracownicy UM są bardzo życzliwi za co niniejszym dziękuję w kontekście dnia życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo My się tego musimy uczyć a przyroda nie 21.11.08, 13:35 twórczość Cz. Janczarskiego :) twórca słynnego Misia z oklapniętym uchem , o królewnie śnieżce , pewnie też większość pamięta " Płomyczek" i "świerszczyk " Napisał ładny wiersz : Słonko ma bardzo piękne zwyczaje: mówi „dzień dobry, gdy rano wstaje. A drzewa, lśniące rosą nad ranem, szumią „dzień dobry, słonko kochane”. Gdy słonko chmura zasłoni siwa, mówi „przepraszam”, potem odpływa. Gdy ciepłym deszczem sypnie dokoła, „dziękuję”- szumią trawy i zioła. Słonko dzień cały po niebie chodzi. „Dobranoc” mówi, kiedy zachodzi. Mrok szary wkoło, trawy i drzewa „dobranoc” szumią z prawa i z lewa. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Więc Wszsytkim bez wyjątków 21.11.08, 15:12 Mówię Do wiedzenia , udanego weekendu , chwil na refleksje i nabrania sił na nowy tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś