dizzy81 23.11.08, 17:29 Nie ma hali, nie ma lodowiska na którym pan prezydent miał jeździć w majtkach, nie ma ścianki wspinaczkowej, nie ma niczego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: midos Re: Nie ma IP: 193.59.17.* 23.11.08, 18:32 z faktami się nie dyskutuje , ale obaliłeś tezę o młodych merytorycznie przygotowanych do sprawowania władzy . Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Marudzisz:P 23.11.08, 22:31 Ale Ty narzekasz i marudzisz:P może i nie tego wszystkiego co wymieniałeś ale za to jest continuum...Ostrowiec nadal istnieje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa-jong Re: Nie ma IP: 195.116.34.* 24.11.08, 01:59 www.youtube.com/watch?v=XIIFCfJ8JHM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Nie ma IP: *.eranet.pl 24.11.08, 12:12 No właśnie! Nie było nic zrobione, nic się nie robi i nic nie zrobią za tej kadencji, a już na pewno dla rozrywki i sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari.g Re: Nie ma IP: 81.6.191.* 24.11.08, 13:01 Jasne, narzekać zawsze jest łatwo. Nie będę się dziwił, jeśli hali nie będzie, bo za tę dodatkową kasę można zrobić sporo innych rzeczy. O lodowisku na razie cisza, więc ciekaw jestem skąd masz info, że go nie będzie. To pewniak? A o ściance pierwsze słyszę, że miała być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Nie ma 24.11.08, 13:23 Z tego co mi wiadomo odnosnie lodowiska, nikt nie zgłosił się do przetargu, jeśli chodzi o ściankę to obiecał Szostak, ale Wilczyński też coś przebąkiwał potem, chyba że mnie pamięć zawodzi Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Nie ma 24.11.08, 15:14 Ściankę, to dosyć dawno obiecywali strażacy na wieży do ćwiczeń (róg Polnej i Wardyńskiego). Sam jestem ciekaw co się dzieje, bo swego czasu rozmawiałem osobiście z komendantem i miało być już już. Ale widocznie ktoś dostał po łapach, że się wychyla, bo nie widzę innego wytłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tede Re: Nie ma IP: *.eranet.pl 24.11.08, 15:34 Do ari.g. Więc co możesz zaoferować w zamian za halę? i co można zrobić za tę dodatkową kasę z tej hali?. Co chodzi o lodowisko to już powinno być (w/g zapowiedzi), a o ściance do wspinaczki też słyszałem że ma być w Ostrowcu, więc powiedz co oferujesz i nie krytykuj, jeśli ktoś wysuwa jakiś temat i ma dobre intencje... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Nie ma 24.11.08, 15:54 Nie wydaje mi się, że jeśli nie zbudujemy hali, to pieniądze będziemy mogli wydać na coś innego, albo budujemy, albo żegnajcie 19 mln Odpowiedz Link Zgłoś