Dodaj do ulubionych

ERBEL (SLOWACKI)

18.11.03, 17:48
Czy jest ktoś kto robił maturę w 1991 r (chyba) , w klasie u Orłowskiego
Obserwuj wątek
    • fox.ca Re: ERBEL (SLOWACKI) 19.11.03, 03:43
      aaakkk1 napisała:

> Czy jest ktoś kto robił maturę w 1991 r (chyba) , w klasie u Orłowskiego

Jest, ale tu nie zaglada. Napewno nalezy sie zastanowic dlaczego? Czy moze ma
      klopoty z komputerem, albo z szsefem lub zona/mezem i nie ma nastroju z nami
      sie zadawac.
      • aaakkk1 Re: ERBEL (SLOWACKI) 19.11.03, 11:17
        No to szkoda. Chciałabym wiedzieć co sie z tymi ludźmi dzieje. Nie mam z nikim
        kontaktu odkąd po maturze wyjechałam na Dolny Śląsk. Do rodziców przyjeżdrzam z
        dzieciakami na wakacje i nudzę sie jak mops. Poza tym można przecież
        zorganizowac jakieś spotkanko weteranów....Ludzie nie potrafią sie już bawić
        albo obsługiwać komputerów ( a wyglądali na takich inteligentnych). w każdym
        bądź razie czekam. Może ktoś się odezwie. Agnieszka
        • hq1 Re: ERBEL (SLOWACKI) 20.11.03, 08:11
          Hejka !
          tak się skłąda, że robiłem maturę w 1991 r, tylko że w mickiewiczu...... Nasza
          klasa spotyka się od czasu do czasu grupkami po kilka osób, a na 10 lecie
          matury zrobiliśmy bal w Arkadii.
          Pozdrawiam
          hq
    • aaakkk1 Re: ERBEL (SLOWACKI) 20.11.03, 10:40
      No tak, mogę jedynie pogratulować klasy. Mnie pozostaje mieć nadzieję, że ktoś
      się wreszcie odezwie. Dziwi mnie to,że w dobie komputerów i internetu tak mało
      ludzi odwiedza strony swojego miasta, może gdyby ta strona miała nazwę sex-
      skarżysko było by więcej chętnych?
      Moja klasa nigdy nie należała do super zgranych,nie była tez wyjątkowo wybitna
      (kilka kobietek zostało mamami zaraz po maturze a nawet przed, chociaż to w
      żaden sposób nie przesądza o człowieku ani o jego zainteresowaniach), ale nie
      była taka zła, więc można by sie spotkać, albo chociaż porozmawiać przez
      internet (może gdyby to była klasa o profilu matem., albo jakimś komputerowym a
      nie zwykły bio-chem byłoby łatwiej) a tu nic....
      jestem zawiedziona, a może wszyscy wyjechali...
      Pozdrawiam Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka