aaakkk1 18.11.03, 17:48 Czy jest ktoś kto robił maturę w 1991 r (chyba) , w klasie u Orłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fox.ca Re: ERBEL (SLOWACKI) 19.11.03, 03:43 aaakkk1 napisała: > Czy jest ktoś kto robił maturę w 1991 r (chyba) , w klasie u Orłowskiego Jest, ale tu nie zaglada. Napewno nalezy sie zastanowic dlaczego? Czy moze ma klopoty z komputerem, albo z szsefem lub zona/mezem i nie ma nastroju z nami sie zadawac. Odpowiedz Link Zgłoś
aaakkk1 Re: ERBEL (SLOWACKI) 19.11.03, 11:17 No to szkoda. Chciałabym wiedzieć co sie z tymi ludźmi dzieje. Nie mam z nikim kontaktu odkąd po maturze wyjechałam na Dolny Śląsk. Do rodziców przyjeżdrzam z dzieciakami na wakacje i nudzę sie jak mops. Poza tym można przecież zorganizowac jakieś spotkanko weteranów....Ludzie nie potrafią sie już bawić albo obsługiwać komputerów ( a wyglądali na takich inteligentnych). w każdym bądź razie czekam. Może ktoś się odezwie. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
hq1 Re: ERBEL (SLOWACKI) 20.11.03, 08:11 Hejka ! tak się skłąda, że robiłem maturę w 1991 r, tylko że w mickiewiczu...... Nasza klasa spotyka się od czasu do czasu grupkami po kilka osób, a na 10 lecie matury zrobiliśmy bal w Arkadii. Pozdrawiam hq Odpowiedz Link Zgłoś
aaakkk1 Re: ERBEL (SLOWACKI) 20.11.03, 10:40 No tak, mogę jedynie pogratulować klasy. Mnie pozostaje mieć nadzieję, że ktoś się wreszcie odezwie. Dziwi mnie to,że w dobie komputerów i internetu tak mało ludzi odwiedza strony swojego miasta, może gdyby ta strona miała nazwę sex- skarżysko było by więcej chętnych? Moja klasa nigdy nie należała do super zgranych,nie była tez wyjątkowo wybitna (kilka kobietek zostało mamami zaraz po maturze a nawet przed, chociaż to w żaden sposób nie przesądza o człowieku ani o jego zainteresowaniach), ale nie była taka zła, więc można by sie spotkać, albo chociaż porozmawiać przez internet (może gdyby to była klasa o profilu matem., albo jakimś komputerowym a nie zwykły bio-chem byłoby łatwiej) a tu nic.... jestem zawiedziona, a może wszyscy wyjechali... Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś